zlobil Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 хахахахахахах е не Ае направо и го кажи: Ае да ходим да пием коктейли да почерпиш, пък после ще те водя унас... П.С. Дано тая мадама да не влиза в интернет и да не чете форуми aбе мина ми през акъла да и кажа да ме води на някое тихо местенце да черпи ама реших че ще е прекалено нахално , а ако чете форуми лошооо , много лошо почти помирисвам уарна за спам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 всъщност вносителите на пал мал и вайсрой са най-големите скръндзи , единствените промоции които бяха пуснали бяха някакви кибритчета а всичките други дават по доста наградки Един познат беше моторизиран представител на WEST ,и разправяше че като им доставят за пласмент един тир или контейнер с фасове WEST вътре имало и много тениски часовници химикали и др.рекламни материали.И нашто в кварталната и селската дискотека правеше промоции с награди ,и едни куци мадами се връткаха по цяла вечер да раздават награди.А една вечер пласира и анцунг WEST в дискотеката ама един образ си остави подметките до здравната книжка на дансинга за да го спечели и си му беше таман егати късмета.Аз пък West цигари не съм виждал някой да пуши в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 @zlobil ... Имаш много поздрави от мадамата... И ако до днес не четеше форума... От днес го чете.. @kodi ... Не че нещо.. Ама не е ли "оторизиран" ... а не "моторизиран".. По темата... А ако купиш 3 кутии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 @zlobil ... Имаш много поздрави от мадамата... И ако до днес не четеше форума... От днес го чете.. @kodi ... Не че нещо.. Ама не е ли "оторизиран" ... а не "моторизиран".. По темата... А ако купиш 3 кутии? ехееее психар много бързо действаш бе по 3 кутии получаваш усмивка а иначе абсолютно всички марки цигари имат по супер много подаръци и награди но повечето се прибират от дистрибуторите и една съвсееем малка част се дава на по-големите магазини Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaha Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 ei me na pitaite kakvoto jelaete p.s. pall mall-ka sum ;P PPPPPPPPPPPPPPpp ha ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 ei me na pitaite kakvoto jelaete p.s. pall mall-ka sum ;P PPPPPPPPPPPPPPpp ha ha ha ако си симпатична колкото и другите ти колежки и ти кажа какво желая в подробности ще ме баннат завинаги от форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Кажи и го на лично и говори за повече хора и за повече колежки хехе Аз пуша само син пал мал откак прецакаха мощно ММ-а, ама така и не ми е минало през акъла да хода да си купвам цигари от магазини с такива промоции. То е тъпо реално де. За една фанелка или запалка или квото е там да се разкарвам специално до някъв магазин дето я има промоцията. Аз и без такива екстри си ги пуша. Се едно като взема скапаната фанелка ще я облека Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 запалката от промоцията изкара има няма 30 щракания и предпазителя и отказа , фланелката на първото пране стана от ХЛ на М номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Да де и аз затова говорех Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 айде пал малката направи някоя форумна промоция Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaha Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 ако си симпатична колкото и другите ти колежки и ти кажа какво желая в подробности ще ме баннат завинаги от форума хаха симпатични сме, иначе няма да ни слагат по магазините колкото до желания те клиентите си купуват ПМ заради промоутърките и чат пат заради наградките, не че са фенове на ПМ, както и да е мълчи си И НЕ ПУШЕТЕ!!!! ВРЕДНО Е ВИЕ ЗНАЕТЕ ЗА КОЕ айде пал малката направи някоя форумна промоция пращаш ми ЛС и аз ти отговарям с две ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Ххааххха хахааххахахаха хахаххахахах НЕ МОГАААААА! ХАХАХААХАХАХАХАХАХХХАХАХХАХ!!! Реално обмислям варианта на промоцията ти... За горещ шоколад важи ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Мале ,и аз ше отварям магазин да ми идват Пал Малки на крака.Откриване утре!!! @Xaha чакам те с колежките че се очаква голям наплив от клиенти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 хаха симпатични сме, иначе няма да ни слагат по магазините колкото до желания те клиентите си купуват ПМ заради промоутърките и чат пат заради наградките, не че са фенове на ПМ, както и да е мълчи си И НЕ ПУШЕТЕ!!!! ВРЕДНО Е ВИЕ ЗНАЕТЕ ЗА КОЕ пращаш ми ЛС и аз ти отговарям с две ) лс-то на каква тематика трябва да е ? еротична или по работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Василе дай да ги поканим тия девойки на следващото ни събиране Хем и промоцийка могат да направят - артикул по избор, претенции нямаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 готово , лично ще им донеса напитките Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaha Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 запалката от промоцията изкара има няма 30 щракания и предпазителя и отказа , фланелката на първото пране стана от ХЛ на М номер ааааааааа рекламации в магазина!!! в кръга на шегата запалката е знак, че тр да престанеш да пушиш, а смалената фланелка - да започнеш да хапваш по здравословни храни )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 ааааааааа рекламации в магазина!!! в кръга на шегата запалката е знак, че тр да престанеш да пушиш, а смалената фланелка - да започнеш да хапваш по здравословни храни )))) Ето ви пример за златен работник.Има обяснение за сички дефекти .Ами тогава защо пада надписа от фланелката Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Бре то тука станало интересно Явно промоцията е имала успех, защото оня ден правеха на др модел цигари.Непомня марката, но цената беше 1,70лв за кутия.Купуваш две и получаваш 3та безплатно. @xaha Колежката ти пак беше на ниво Чак да ти е криво да откажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Ако идват по домовете ще си взема цял стек с цигари . И за късметлийката , която ще дойде ще има от мойто уникално кафе . Ама моля ви се ... не се блъскайте по стълбите да не бутнете някое цвете или палма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 ааааааааа рекламации в магазина!!! в кръга на шегата запалката е знак, че тр да престанеш да пушиш, а смалената фланелка - да започнеш да хапваш по здравословни храни )))) да освен да отида в собственния си магазин и да си направя рекламация на себе си а и напоследък пуша малко а и нямам проблеми с теглото така че просто подаръците ви са толкова качественни колкото и цигарите предлагам на другата форумна збирка да се съберете всичките пал малки да обсъдим по обстойно пазарните схеми на фирмите за цигари Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaha Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 да освен да отида в собственния си магазин и да си направя рекламация на себе си а и напоследък пуша малко а и нямам проблеми с теглото така че просто подаръците ви са толкова качественни колкото и цигарите предлагам на другата форумна збирка да се съберете всичките пал малки да обсъдим по обстойно пазарните схеми на фирмите за цигари в интерес на истината мен не ми пука за цигарите. едно, че съм непушач, друго, че нито една марка цигари не ми е приоротетна включително и PM. аз просто изкарвам някой друг лев. свърша ли с промото за деня не ми пука дали цигарите ще се купуват след мен или не, а и какво се случва с подаръците и техните притежатели също не ме интересува колкото до "збирката" хубаво е да има струпване на много хора на едно място хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 в интерес на истината мен не ми пука за цигарите. едно, че съм непушач, друго, че нито една марка цигари не ми е приоротетна включително и PM. аз просто изкарвам някой друг лев. свърша ли с промото за деня не ми пука дали цигарите ще се купуват след мен или не, а и какво се случва с подаръците и техните притежатели също не ме интересува колкото до "збирката" хубаво е да има струпване на много хора на едно място хаха така си и знаех разбрахме че не пушиш , алкохол употребяваш ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaha Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 така си и знаех разбрахме че не пушиш , алкохол употребяваш ли ? за разлика от цигарите, като съм на промо на алкохол ГО употребявам и дори след 2 часа започвам, може да се засечем с някого от тук довечера по дискотеките следващия въпрос май ще е "а мъже употребяваш ли" ДА хаха нормално е Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Господи, колко се е изродила тази тема.... Не беше правилен глагола, звучи гадно... Относно промоциите... българска работа.... Хората правят реклама, нашия си взима по 7-8 "да има"... 90% от останалите раздава на приятели, а за същинската промоция - ако остане... P.S. Ако на следващата сбирка има Pall Mall-ки ще се домъкна и аз. Току-виж съм се подмазал на някой за -20% warn, че бая се събра, а ако ме баннат от форума не знам как ще си уплътнявам сериозна част от времето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.