Jump to content
BulForum.com

Pall Mall промоция

exabyte

Recommended Posts

От няколко дена гледам в по големите магазини върви промоция на цигари Pall Mall.

Някакви симпатични мадами те зарибяват, но така и неможах да разбера каква точно е офертата, защото бързах за работа :( Разбрах само: блаблабла промоция на Pall Mall, запалка блабла бла бла тениска блабла блаблабла.

Някой да има инфо закакво става дума?

П.С. Интересно, че вместо да се насърчават хората да откажат цигарите се прави точно обратното.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

освен подарък кибритче от някои места...нищо друго не съм видял, а пуша само пал мал

бтв разбрах, че от нова година пак дигат цигарите :bgrin:

май вече ще се спират :unsure:

/offtopic :

otivash v stolipinovo zimash si 1 stek marlboro 20 lv bez banderon i si gotov ;)

Борото какво е ? Бяло или само червено ? Къде е произведено - като това дето го продават по магазините в момента - холандско , или е румънско ( бялото румънско Боро е върхът! ) , или може би гаражно турско ? И къде точно да се отиде ?

/offtopic :

Борото какво е ? Бяло или само червено ? Къде е произведено - като това дето го продават по магазините в момента - холандско , или е румънско ( бялото румънско Боро е върхът! ) , или може би гаражно турско ? И къде точно да се отиде ?

Хахаха, отидете да ви набутат стекове, пълни вътре с кутий с фасове :lol:

Ей така преди 2г когато пътувах и носех цигари на приятели, бяха набутали един авер че не му се чакаше една седмица за да му донеса карелия и отиде да си купи от тях. Та тогава си спомням че след като взе цигарити и се видяхме на кафе ми се хвали такъв с тези стекове, че и на далавера му излезнали и че по-евтино ги взел от цената която му давах аз. А интересното беше че стековете опаковани както си трябва, отваряш вътре и има 10 кутий, разпечетваш кутията и вътре фасове натъпкани за да тежат :lol:

Еййй много се смях тогава, как го бяха наредили не е истина :lol:

Понеже никой не даде инфо на човека аз ще се опитам да обясня :P .Значи сега бях до магазина и една девойка си висеше там и питаше сички хора дали пушат :bgrin: .Както и да де.Промоцията е-купуваш си една кутия цигари Pall Mall (няма значение какъв вид стига да са Pall Mall) и ако отговориш правилно на един въпрос,който предполагам е елементарен си печелиш ключодържателче Pall Mall или запалка Pall Mall.Ако си купиш две кутии от въпросната марка и отговориш пак на накакъв въпрос си печелиш тениска Pall Mall :)

Понеже никой не даде инфо на човека аз ще се опитам да обясня :P .Значи сега бях до магазина и една девойка си висеше там и питаше сички хора дали пушат :bgrin: .Както и да де.Промоцията е-купуваш си една кутия цигари Pall Mall (няма значение какъв вид стига да са Pall Mall) и ако отговориш правилно на един въпрос,който предполагам е елементарен си печелиш ключодържателче Pall Mall или запалка Pall Mall.Ако си купиш две кутии от въпросната марка и отговориш пак на накакъв въпрос си печелиш тениска Pall Mall :)

значи почти съм познал :)

хехе , след като прочетох темата се обадих на дистрибуторите ни за цигари които ни зареждат с палл малл и днеска и ние имахме колежка която правеше промоцийката , общо взето не че помогна да почнат да се продават повече (те тия пал мали никога не са се и продавали) но поне си взех малко тениски за вкъщи и доста запалки и ключодържатели , то и на девойката толкова и се работеше де но все пак поне обеща да ме заведе на кафе : :tongue понеже съм "един от най-добрите шефове" :love

Което показва как в България рекламата е едно друго нещо... А въпросната девойка, ако го прочете това шефа и ще я уволни(или поне аз бих го направил).

Аз от сумати време пуша Пал Мал и никви промоции не съм видял или просто от магазините сичко си прибират :angry1 И един призив към магазинерите: Никой не го купува тоя слим мал мал ама само него зареждате, а обикновен оранжев пал мал се няма та обикалям по нон-стопите като луд...

всъщност вносителите на пал мал и вайсрой са най-големите скръндзи , единствените промоции които бяха пуснали бяха някакви кибритчета а всичките други дават по доста наградки

момиченцата са яки , от някаква агенция за манекенки са а и тази която беше в единият ни магазин беше и що годе интелигентна днеска ме заведе на кафе и ме почерпи даже :P

Промоциите са опасна работа , кент кибритчета даваха :D Вайсрой-а запалки и тн.. @DELUXe , не е точно така братле , познавам доста хора , които пушат слим пал мал , но наистина дебелите са доста по-разпространени :)

Аз от сумати време пуша Пал Мал и никви промоции не съм видял или просто от магазините сичко си прибират :angry1 И един призив към магазинерите: Никой не го купува тоя слим мал мал ама само него зареждате, а обикновен оранжев пал мал се няма та обикалям по нон-стопите като луд...

Двете ми колежки и приятелката ми пуша Пал Мал слим оранжев...

зех си тениска срещу 2 закупени кутии...става за вкъщи :)

на моята надписите паднаха след като я изпрах ебах ги в тениските :blink:

момиченцата са яки , от някаква агенция за манекенки са а и тази която беше в единият ни магазин беше и що годе интелигентна днеска ме заведе на кафе и ме почерпи даже :P

брат изкърти мифките с тоя пост :) Жената го завела на кафе пък и даже го почерпила :bgrin:

Така като чета имаш друг/и магазин/и, как може да те черпят бе :bgrin: :bgrin: :bgrin: ?!?

Ех... кой как се уредил :punk

е ся то па да ми се падне и на мене най накрая няква дет да черпи :D пък и аз се правех на скромен и пих кафенце само със содичка , ако бях поръчал 2-3 дъмпъла едва ли щеше да плати :P

не съм бе аз ако не се похвала то все едно нищо не е станало но работя по въпроса :tongue

само дано промоутърката да е по-добра от продажбите на пал мал че иначе :cry

Що не си ебал... аз само това не разбрах... Или си ебал, ама не щеш да се похвалиш?!

хахахахахахах е не :bgrin: :bgrin: :bgrin:

не съм бе аз ако не се похвала то все едно нищо не е станало но работя по въпроса

:punk :punk :punk :bgrin: :punk :bgrin:

Ае направо и го кажи: Ае да ходим да пием коктейли да почерпиш, пък после ще те водя унас...

П.С. Дано тая мадама да не влиза в интернет и да не чете форуми :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...