Jump to content
BulForum.com

Guitar Hero Xplorer

Curunir

Recommended Posts

Положението е критично! Ако скоро не си купя такова нещо:

2cdizau.jpg

ще вляза в санаториум. Ако съм информиран правилно, това нещо не се продава никъде в България. Цените за доставка през ebay са малоумни, самата джаджа струва 20-ина долара, доставката струва 50 долара!

Някакви идеи? I'm looking at YOU, Eazy_E! :P

[Edit] Можеше и да обясня какво е нещото... Това е контролер за Guitar Hero за XBox, работи на USB, т.е. мога да си го ръгна в компютъра и да го ползвам. [/Edit]

пич не гледай в и-бай там са скъпи доставките.влез в WWW.HARDSTORE.COM там има и доставката е около 5 евро

давам ти конкретен линк за БЕЗЖИЧНА китара която е 35 евро - http://www.hardstore.com/default.asp?cmd=g...30&pType=-1

Надявам се да съм помогнал :)

Ами то по принцип си е за игра на Guitar Hero, това е музикална игра, конзолна, много зарибено. Но тъй като съм на PC...

Има две неща: Frets On Fire

2rf3ta8.jpg

и

Guitar Zero

25grjuo.jpg

Те могат да се играят и на клавиатура, която симулира тая китарка, която търся. И за компютърните версии (които са безплатни де) ги има на торенти конвертиран всички музики от Guitar Hero 1, 2 и expansion-а на 2. Цялата ситуация е отвратително зарибяваща, ако човек по принцип обича рок и метъл. И много ми се искаше да си купя тая китара за XBox-а, защото и двете PC игри я поддържат и би било супер.

малко офтопик ама като гледах клипчетата на гитар херо, по добре си земи една истинска китара и се научи като гледам е по-лесно.

ми дали е за ps2 или xbox все тая. за ps2 се намира по-лесно,имам познати които имат...

гитар хиро игрите са яки,имат и коопаратив даже, с китара се играе по-лесно отколкото с пад , щото имаше някво задържане на някав бутон и тва много улесняваше

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...