Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Обявявам НОКИА 5300 на търг

начална цена: 200 лева

стъпка: 10 лева

блиц цена : 260 лева

Краен срок: 23ч на 04.10.2007г.

За телефона - на няколко дена е. Всичко си работи перфектно. Подариха ми го,а аз вече си имам такъв! :huh:

Спецификация : NOKIA 5300 1 , 2, 3

nokia-5300-1_galeriq.jpg

Продава се в пълен комплект -

Карта 256 мб

дата кабел/мини USB/

диск със софтуер (инсталационен софтуер),

диск с :програми,интересни програмки за шегаджии,разни речници,шахмат,Word i Exel,kompass,карти на България,енциклопедия на световните флагове,Менделеевата таблица,Лунен календар,sex игри, невероятно много картинки,теми,анимации,игри,видео,към 500 мб музика-всякакъв формат,и др.)

зарядно,книжка с опътване на български език,хендсфрии,стерео слушалки,кожено калъфче на ОRBIT(ценителите знаят какво означава това).

ИДЕАЛЕН Е ЗА ПОДАРЪК!

Тъй като имам поглед върху този модел телефон,ще ви кажа накратко какви са,според мен,предимствата му пред другите сходни модели:

*/ Менюто му е направено уникално лесно и достъпно! А ако нещо не ви хареса,то всичко е направено така,че може да си го преправяте както ви се иска.Така,че с изключение може би на визията след време,то този телефон гарантирано никога няма да ви омръзне!

*/ Разпознава се директно от компютъра през USB, може да си го ползвате и като подвижна памет.Поддържа 2 ГБ карти памет!(a цената на mikro sd карта 1 гб в момента е към 20 лева)

*/ Дисплеят му е огромен.Снимките и видеото са с отлично качество и ограничени във времето само от размера на памет картата.

*/ Отлична система на защита на информацията в телефона.

*/ Подхожда както на мъже,така и на жени. А що се отнася до марката,то NOKIA си е NOKIA-БИЗНЕС КЛАСА ТЕЛЕФОНИ-Изисканост и Престижност! Каквото и да ви се налага да търсите за него,то за НОКИА винаги има всичко и навсякъде.

Отзиви за NOKIA 5300 :виж

NOKIA 5300 е сред петте наи-купувани модела на Нокиа:виж

Ами,това е.Ако съм пропуснала нещо,питайте.

При интерес: Mtel: 0885 434714

Globul: 0899 04 33 99

/от 10ч до 19ч/

:mellow: Нова цена: 295 лева

:( :( Никой ли не го иска,бе хора...трябват ми парите спешно....

please.gifНова цена: 290 лева

А що се отнася до марката,то NOKIA си е NOKIA-БИЗНЕС КЛАСА ТЕЛЕФОНИ-Изисканост и Престижност!

ще ме извиняваш ама тоя телефон е всичко друго ама не и бизнес клас , може би е на светлинни години от бизнес класа .

бизнес клас телефона говорим за 6310 , 8910 , 8850 , е50 и т.н. ;)

Линка,който си посочил е същият,който и аз съм дала в темата под линк номер 3/ и отразява,това,че телефонът се предлага на:цена от 299.00 лв. до 486.00 лв.

Затова и съм му сложила наи-ниската цена за която се предлага на пазара в България,макар,че в Пловдив в магазините не може да се намери на по-ниска цена от 365 лева....

Що се отнася до коментар на моята цена,разбира се,че подлежи на коментар в посока намаляване на сумата,тъй като както съм написала парите ми трябват спешно...Макар че аз освен телефона,предлагам и калъфче(20 лева) и хендсфрии(10 лева) и дискче със специално подбрани неща за него...които са бонус.

Нова цена: 280 лева :(

270 лева

:( Обявявам НОКИА 5300 на търг

начална цена: 200 лева

стъпка: 10 лева

блиц цена : 270 лева

Краен срок: 23ч на 04.10.2007г.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...