asd Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Потърсих тема с такова заглавие,но учудващо не намерих.Има ли някой който гледа K1 по Eurosport.Аз бих искал да понауча малко за самото състезание.Примерно какви точно шампионати има?Ако има Американски,Японски и Германски примерно в тях само американци.......(да сещате се ) ли участват ?И какви са паричните награди Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Гледаме го.Паричните награди не са големи.Доста по-малки от колкото в профи бокса.Няма регионални шампионати ,а регионални турнири тип Град При.Победителя от тях получава дир. място на годишните финали в Япония.Има два основни турнира MAX ,който е до 70 кг и неограничен( ясно е от името какъв е ).Всеки от двата турнирни типа си се провежда по отделно.Дават К1 от 23:00 в Понеделник по Евроспорт ,качват някои състезания и в Арена.бг по молба на феновете ,един от които съм и аз.Поне за мен К1 към момента е най-добрия турнир от гледна точка на комерсиализъм ,правила и кач. на участващите.Аз лично симпатизирам на Жером Льо Банер ,Анди Сауер и Баокао Пор Барамук.Няма ограничение за националността на участниците ,във всеки един регионален турнир могат да вземат участие бойци от всеки конт. и държава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 А ето има един зарибен.Ясно значи.Сега на 12-ти до колкото разбрах от последното предаване е финалното състезание нали .Интересно е определено.Аз от скоро го гледам и още не съм ги научил,но до сега най-много ме впечатли Хонг Ман Чой .Бати машината-като издъни на някой едно коляно и го смятай за победа с нокаут Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 K1 си го гледам от години... Колко клипчета имам на компа само... Няма ограничение за националността на очастниците ,във всеки един регионален турнир могат да вземат участие бойци от всеки конт. и държава. А ти ми кажи сега, според теб, кое е грешно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Просто съм бил разсеян.Освен това рядко си ги чета мненията преди да ги постна ,а изключението от правилото не го обезмисля Със здраве. П.п: Всички знаем кое е грешното Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Не изпускам турнир на К1. Последните години Семи Шилт е без конкуренция. Смятам, че ще спечели и тази година титлата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Ае битки, радвайте! Семи Шилт (Хол) спечели финалния турнир на веригата К-1 за 2007 г. К-1 Финал 2007 Той надви и тримата си съперници по пътя за титлата. Холандският гигант влезе в историята като първия кикбоксьор, който печели заключителното състезание на К-1 за трета поредна година. На финала Шилт победи друг трикратен шампион - Петер Аертс (Хол), с нокаут, след като неговият съперник получи тежка контузия. При един не много силен ляв прав в I рунд Аертс, който започна по отличен начин срещата, усука коляното си и не успя да се изправи. В I кръг Шилт се справи с Глоуб Фейтоса (Браз). Това беше и най-трудният мач на шампиона, който се нуждаеше от три рунда по три минути преди съдиите да му дадат успеха. Във втория рунд бразилецът дори за малко не свали на земята своя опонент с феноменален хайкик. Следващият съперник на Шил беше Жером Льо Бане (Фр), който в първия рунд отстрани корейския великан Хонг Мен Чой, след успех по точки. Французинът стартира много силно и на няколко пъти успя да достигне със здравите си крошета главата на своя съперник. В края на първия рунд холандеца пласира мощна серия от колена и кикове които нараниха сериозно Льо Бане. Ветеранът от Франция започна втората част, но след много тежък лоукик се озова на земята. Веднага след това от неговия ъгъл хвърлиха кърпата. Аертс стартира с бърз нокаут срещу младата японска надежда Джуничи Саваяшики. След това той надви със съдийско решение в доста оспорван мач друг бивш шампион на К-1 Реми Боняски (Хол) - (№1 за 2003 и 2004). В първия кръг Боняски се справи с младия мароканец Бадр Хари със съдийско решение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.