Jump to content
BulForum.com

razmeniam laptop za gsm ili nastolno pc

Recommended Posts

stava vupros za laptopa ot tazi tema

prosto izgubih telefona i imam nujda ot edin dobur i za tova ustroiva me i barter za hubav gsm ili nastolno pc.

iziskvaniata za gsm a sa v slu4ai da e smartphone da ima interesni opcii kato wireles ili gps (no moje i bez tqh stiga da ne e mnogu star model) a ako stava vupros za normalen gsm toga kamerata da e dosta dobra.

za doplastania ot men ili ot vas moje da se ugovorim stiga da se razberem :)

a za nastolno ne tursa p2 ili p3 i pone da se po silni konfiguracii ot laptopa no gsm ima predimstvo

emi tova e 4akam oferti

tva 4e laptopa ne e pove4e ot 100lv nqma da go komentiram :) a tva kolku mu tursa za prodajba ako e to ima tema i vij v purvia post link kum nea. drugoto vse oste o4akvam oferti i s nqkoi se ugovariam na li4no i se vidim kvo se izlezne :) za tva molia bez spam tuk nqma nujda moderatorite da q zatvorat temata. i ako imate vuzmojnost zaedno s telefona pisete vuzmojnoto doplastane ili ako telefona e poskup toga pisete kolko iskate za doplastane :)

vij brm4a6t ne burm4a6t ne e tvoi problem. a laptopa ne burm4i v niedin moment. tva sus ventilatora az go opisah 6oto ne iskam ni6to da luja a rabotata 4e pove4eto toi problem nqma6e ni da go osetat. i molia moderatorite da se spraviat sus spama

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...