Xciter Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Така значи след като изчетах целия хелп и пробвах по посочените в него начини се отказах. Да обясня проблема. Имам Ралинк карта, която бтв се разпознава от убунту и то си има драйвер за нея, тоест ndiswrapper не трябва. Когато не е на мануал, ми намира мрежи и се конектва към мрежа. Проблема е че нет пак нямам не ми се асайнват гейтуеу, нито айпи, нищо... Когата е на мануал въобще не ми го показва че е конектната към рутера картата. С WEP encryption съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Уф, глупости надрънках, ти за wireless goworish.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 Проблема е решен. Просто махнах Wep енкрипшъна. явно убунту-то има проблем с него. За сега ограничавам по мак адрес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 С Ubuntu 7.04 съм имал проблеми с WPA2. Трябваше да се качи отделно. Вероятно е да има нещо такова и за WEP-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.