tanko111 Posted January 26, 2004 Share Posted January 26, 2004 Видях, че такава тема липсва във форума и реших да я започна. Освен с компютри, занимавате ли се с риболов? Може да се похвалите и със постижения. Ето едно от нашата рибарска група - змиорка от язовир "Ивайловград" миналата есен. Змиорка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 26, 2004 Share Posted January 26, 2004 Mi az sam dosta zapalen. Ama ot kakto diado mi po4ina leka mu prust. Niama s koi da hodia ina4e hodihme dosta 4esto za riba. Postijenia mi hva6tal sam baia 6arani po 2-3 kg, i niakolko puti sam hva6tal dve beli ribi navednuj, be vaob6te napulnil sum edin magazin s riba dosega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted January 26, 2004 Share Posted January 26, 2004 i az sam zapalen ama nqmam postijeniq hodq prosto za kef Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted January 26, 2004 Share Posted January 26, 2004 me too I az kefq na loveneto na riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 27, 2004 Author Share Posted January 27, 2004 Къде ходите да си почивате с риболов? Само на Марица ли или и някъде другаде? Кое ви е любимото място? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Az po jazovirite hodja na riba(batak),ama poveche zaradi pochivkata , postizenija njamam Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Az predi vreme se biah zapalil ama se ga neshto ne me vle4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 mi az kato si otida na selo i tam pokrai rekata ili na brqgovskiq qzovir i me4ka ako gi znaete Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Любимото ми място завинаги ще си остане язовир "Сопот". Там ми беше първия нощен риболов, баща ми ме заведе когато бях малък. Там хванах първия костур - много ме кефи тоя хищник, освен че е много вкусен е и безпощаден канибал, кълве много брутално и вадемето му е голям кеф. По-принцип обичам да си седна някъде с макарата и да си хвърля на 5-6 метра и да си къцам. Платиката ме кефи че кълве нестандартно - ляга плувката. Не обичам да ловя на дъно, щото няма тръпка. Нaй-готино ми е на жива стръв и да се закачват, бели риби, костури или някоя щука (колкото и рядко де е това ). Сом не съм виждал от сума време имам чувството че са на изчезване тия риби, последно на Дунава се обаждаше но това беше отдавна. Вече нямам тършение да се стопля времето че ме е зачесала крастата яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 27, 2004 Author Share Posted January 27, 2004 За sMARTBomber: Ето една сродна душа! Само като видях фона на снимката ти и разбрах за какво става дума. А времето си е идеално. Преди две седмици приятели ловиха щуки (средни) на българо-гръцката граница в студа. Сега чакам да тръгна към язовир "Студен кладенец" тези дни и да видя какви риби се вадят на студеното там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Niakoi lovil li e som da vidi kvi muki sa osobeno ako e goliam. Liaga na dunoto i ne murda ottam s 4asove, napravo ujas, az ne moga da mu izdurjam i napravo kusam kordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 За sMARTBomber: Ето една сродна душа! Само като видях фона на снимката ти и разбрах за какво става дума. А времето си е идеално. Преди две седмици приятели ловиха щуки (средни) на българо-гръцката граница в студа. Сега чакам да тръгна към язовир "Студен кладенец" тези дни и да видя какви риби се вадят на студеното там. еее ма разбира се как Краставите магарета отдалече се надушват, особенно ако е от този вид краста Мен майка ми ми е казвала че на риба са ме правили с баща ми, не знам доколко е вярно ама като се гледам май не лъже жената А за щуките - благородно ти завиждам, понеже скоро май май няма да ми се отвори свободно пространство че да начеша и аз ЕДИТ: на Студен Кладенец съм ловил много Каракуда(по нашия край-Таранка ) и Червеноперка се обажда чат-пат. НАСЛУКА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Аз съм запален рибар все още не съм достатачно голям да ходя сам де ,но дядо ми и майка ми ме взимат.Бил съм на Сопот и е хубаво наистина и на БАтак съм бил,но лятото прекарвам на село кадето има 3-4 язивира намира се на 40 километра от Пловдив,тихо местенце,спокойно е все пак няма много големи риби ,но съм доволен от уловеното отивма да се разпусна от ежедневието.Хващат се шарани,каракуди и много слънчеви дето ми прави кеф да ги давам на котката която сигорно вече и е писнало(е сигорно ще си кажете че не правя някой сериозен риболов де но...за мен е СУПЕР). Като малък и сомове и щуки сам ловал с дядо ми покраи Свиленград съм бил и хубаво-поне преди де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 abe vsichki li tuka hodite po qzoviri samo. az sam mn ama mn zapalen. imam i dosta postijeniq na reka. hodq lqtoto mn na cherna mrqna i pastarva a prez drugoto vreme na skobar predimno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Emi az hodq s ba6ta mi,no kogato sum na riba mnogo se kefq Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 и аз съм супер запален.когато е топло времето ходя всяка седмица.На язовира Антон Иванов ходя и къде ли не още.имам много улов зад гарба си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 i az sa6to xodq lubimoto mi mesto e kogato sam na si na selo (pavlikeni) da xoda do qzovir Aleksandat Stamboliiski kato postijenie misla 4e nai-golqmo mi e 10 kilogramoviq som fanat ot tam ina4e sa6to xoda na riba na mariza i sa6to i do drugoto mi selo ima blizo ima 1 malko qzovir4e i tam sa6to xoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Дядо ми има 2 язовира на село и от време на време хвърляме там. Голяма тръпка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Emi az hodq s ba6ta mi,no kogato sum na riba mnogo se kefq <{POST_SNAPBACK}> I az sam taka Samo 4e v posledno vreme mnogo-mnogo ne mi ostava vreme za ribolov Link to comment Share on other sites More sharing options...
hishtnika Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Mnogo sam zapalen. obikaljme cjla Balgaria. Ne se spirame. Minimym 2-3 pati sedmi4no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.