Dino Posted February 2, 2004 Share Posted February 2, 2004 http://fwo.edenii.com/downloads.php - ka4ete tazi igra v warez pls shtoto ne moga da q download ot toq link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted February 2, 2004 Share Posted February 2, 2004 А, не, не, Alex. Аз това го направих. Записах се, създадох си герой, ама ме изхвърля ВЕДНАГА щом се включа. За това ми се стори че аз нещо греша. Но ще правя както каза ToKKo, ще се пробвам. Сигурно просто такъв момент съм оцелил. Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 GOGO regna li si vse pak account Dino ve4e e ka4ena vij search-a ... Fung Wan Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Abe hora trqbva li da 4akam da se patch-ne,ili ne shtoto stava dosta bavno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 ToKKo, да направих си account. Май наистина просто трябва да пробвам и да се надявам. Мерси че помагаш. Alex, най-добре е да го изчакаш. Свали си от тук оня 30МВ файл да не чакаш цял живот и после остави да ти свали още 5МВ. На мен ми отне около час, + това можеш да правиш други работи върху него (да играеш игри). Не лапа много ресурси и не пречи. Поглеждай го само от време на време да не даде грешка, че прави така. То по принцип свири, ама не знам през всички програми ли излиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Alex pri men update-a(5mb) sled 30mb patch mi otne tochno 2 denonoshtiq no prosto ucelih maintance time na server-a aide po-jivo che veche sym 8mi level i se chuda s koi si lafa, povecheto sa otkachalki na po 70+ lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Ami ako imam kasmeta taq ve4er da se pachne she sa prevish na gazar pred men (eventualno 1vi level) i ako ti si tam de e i ako mi varvi normalno i ne mi lagva mnoo ot neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 A dava mi 4e edinstveniq svqt-Singapur may be is down!Pri vas ima li neshto takova ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Da i na men mi go dava tova. P.S.Update-ta mi produlji okolo 10-15min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Server downtime Kev | 01/02/04 @ 22:35 Attention players! The server is down for an indefinite period for a urgent maintenance. Our engineers are currently working on it. We apologise for the inconvenience and thank you all for your patience. Stay tuned for new updates. quote from Fung Wan Online Official Site Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 abe o6te li e down sarvara?? 6tot si pi6a acaunta i mi dava 4e mi e gre6na ili parolata ili pasa.ot kade se prave6e nov acaunt 4e da si naprava nov.10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 be proverqvaite site-a na xopama za kvo sa go napravili!? dnes na 05.02 6te byde down za byzikane ujkim samo za 2 4asa ma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Това което ще го напиша тук може да ви се стори много странно Както и да е ... MMORPG-тата са новият хероин, кокаин (или заместител на жените) с една дума нещо страшно - пазете се. За да достигнеш върха се изисква около 5-6 месеца (може и по малко в зависимост колко време се отделя) , но игрите не са 1 и 2. Играя WoW от както излезе и мога да кажа 1 ... бягайте на далече Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Малко силно казано, но има нещо вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Ами ... за да постигнеш нещо в играта което да ти носи удоволствие трябва да си на гребена на вълната. Т.е. да имаш най-добрите дрешки и тн. а това значи ... абе който не ми вярва да се оправя, не ми се пише вече. Излизам да видя какво правят мадамите по улиците :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 aJ|eKc има много вярно в това,което казваш.Излизат все повече и повече ММОПРГ-та и ни зарибяват много яко.И единственото,което ни мотивира да си губим времето с трепане на някви чудовища са по-новите дрешки и орижия,само защото героя ти ще изглежда по-добре с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.