Jump to content
BulForum.com

Ерата на 3D MMORPG

BRETO

Recommended Posts

А, не, не, Alex. Аз това го направих. Записах се, създадох си герой, ама ме изхвърля ВЕДНАГА щом се включа. За това ми се стори че аз нещо греша. Но ще правя както каза ToKKo, ще се пробвам. Сигурно просто такъв момент съм оцелил. Мерси.

ToKKo, да направих си account. Май наистина просто трябва да пробвам и да се надявам. Мерси че помагаш.

Alex, най-добре е да го изчакаш. Свали си от тук оня 30МВ файл да не чакаш цял живот и после остави да ти свали още 5МВ. На мен ми отне около час, + това можеш да правиш други работи върху него (да играеш игри). Не лапа много ресурси и не пречи. Поглеждай го само от време на време да не даде грешка, че прави така. То по принцип свири, ама не знам през всички програми ли излиза.

Alex pri men update-a(5mb) sled 30mb patch mi otne tochno 2 denonoshtiq ;) no prosto ucelih maintance time na server-a :D

aide po-jivo che veche sym 8mi level :P i se chuda s koi si lafa, povecheto sa otkachalki na po 70+ lvl

Server downtime

Kev | 01/02/04 @ 22:35

Attention players!

The server is down for an indefinite period for a urgent maintenance.

Our engineers are currently working on it. We apologise for the inconvenience and thank you all for your patience.

Stay tuned for new updates.

quote from Fung Wan Online Official Site

• 1 year later...

Това което ще го напиша тук може да ви се стори много странно :) Както и да е ... MMORPG-тата са новият хероин, кокаин (или заместител на жените) с една дума нещо страшно - пазете се. За да достигнеш върха се изисква около 5-6 месеца (може и по малко в зависимост колко време се отделя) , но игрите не са 1 и 2. Играя WoW от както излезе и мога да кажа 1 ... бягайте на далече :)

Ами ... за да постигнеш нещо в играта което да ти носи удоволствие трябва да си на гребена на вълната. Т.е. да имаш най-добрите дрешки и тн. а това значи ... абе който не ми вярва да се оправя, не ми се пише вече. Излизам да видя какво правят мадамите по улиците :ph34r:

aJ|eKc има много вярно в това,което казваш.Излизат все повече и повече ММОПРГ-та и ни зарибяват много яко.И единственото,което ни мотивира да си губим времето с трепане на някви чудовища са по-новите дрешки и орижия,само защото героя ти ще изглежда по-добре с тях.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...