Jump to content
BulForum.com

Ерата на 3D MMORPG

BRETO

Recommended Posts

Ерата на масовите мултиплейър роелви игри маи настъпва. Докато чакате WoW може да се пробвате на някои от планирануте като "конкурентни" игри , макар че неми се вярва някои да успее да подмине Blizzard , утвърдили се като лидер в online multiplayer игрите досега. Ето и какво ще предложа аз , ако сте го пробвали кажете си мнението Fung Wan. Играта е все още beta , именно затова е безплатна, но всички функции са активни и има доста потребители онлайн. Ако знаете някоя друга подобна игра която си заслужава моля кажете. Засега съм я намерил само на www.warez.tv но тъи като до там имам достъп само от работното си място няма как да я кача тук.

UO mi beshe sefteto :) (silno preporychvam na vseki, koito ne e baral MMORPG do momenta da zapochne s neq..) , ot togava kolko mmorpg-a prehvyrlih opitvaiki se da namerq neshto naistina zaslujavashto si, ot vchera igraq Fung Wan-a...pyrvi vpechatleniq - dobri :lol: no ima vreme oshte ne sym razgledal pochti nishto, dori si pobybrih s edin admin in game

BRETO ne che imam opit (chesno kazano ne sym uchastval nikoga) , no vse si mislq che edna PnP igra se vliqe kato kachestvo i zainteresuvanost ot igrachite glavno ot dobriqt vodesht-razkazvach (kak se kazvashe tochno ne pomnq), ako vse pak ima takyf chovek, koito i da e naqsno s pravilata (kolko hilqdi pages bqha :rolleyes: ), nqmam nishto protif da s vklucha i az :)

Za da se igrae ka4estveno PnP RPG,trqbva da ima dobar razkazva4(ako igrata e Dungeons & Dragons,toi se nari4a Dungeon Master).Dungeon Master Guide go ima tuk i tuk ima oshte nqku fail.Tova trqbva da e 4ovek,koito ima dosta vreme,za da vodi.Edin priqtel u4astva v edno party na D&D i imalo nqkakva bitka,koqto e produljila okolo 30min-1h.Ina4e,ako shte se pravi party az shte u4astvam.

Drago Slayer:Pls izpolzvai search-a,ako q nqma vij v FTL.

A we to stana malko Off topic ama kato sme po4nali, zna4i az predi polovin godina bqh zapo4nal usilen da tursq nqkoi naprednal za da me vkara navutre, i se okaza 4e v plovdiv ne e mnogo razvito RPG community-to, za razlika ot sofiq kadeto si pravqt redovno sbirki . No i az do kolkoto razbrah edna igra moje da prodalji nqkolko ve4eri. Ako se nameri podhodqsht Master shte napravim edna igri4ka.

BRETO:To se iska da imame mqsto,kudeto da igraem.Igrite produljavat po mesec ili 2,zavisi kolko 4oveka igraqt.Trqbva nqkoi da pro4ete vsi4kite knigi otdelno shte trqbvat zarove i drugi raboti.

Otnosno grupite v Sofia.Tam sega napraviha PnP RPG Club.Tam shte se sudurjat knigi ot razli4ni igri,shte se pravqt igri i drugi.

P.S.Vidqh 4e e izleznala novata 4ast na Endival(Bulgarsko PnP RPG).

karaman;To bez zar ne stava.Predstavisi 4e orujieto ti pravi 40 damage.Bez zar ozna4ava,4e shte pravish samo po 40.Zarut se izpolzva i za drugi raboti.Naprimer kogato az gledah edna igra igra4ite se namirah vuv vulkan i hvurlqha zar dali moje da vijdat i dishat v tva 4udo.

ami nqma da se nameri, rabotata e che trqbva nqkoi da stane da prochete pravilata kolkoto i da sa te i da osnovem edno klubche, az vednaga se zapisvam s oshte 2 priqteli, i v dvamata ima mqsto za po 7-8 choveka za sbirkite :) taka che mqsto shte namerim samo da se zapoznaem, da osnovem kluba, az shte napravq i sait ako trqbva :) i naznachavame master-i za razlichnite igri shtoto ima mnogo suvremenni daje mi pokazaha edna deto se razviva v dneshni dni -

naprimer reshavame da pretrepem daskalkata po bulgarski, i da ni se razmine -kak da go napravim - s granatomet...otkude da kupim togava??? po internet... otkude shte namerim pari? kak shte platim online i kak shte mine prez granica - hvurlqite zar dali shte go hvanat na mitnicata imash shans 2/6 che shte mine - 1 i 2 minava - 3,4,5,6 ne minava. parite gi subirame kato pravim fond - pretrepi bulgaristkata vuv vsichki 11ti klasove - hvurlqi zar dali shte stignat parite - 4/6 shans che shte gi suberem - ako se suberat i se kupi - kak shte se obstrelq :) - prichakvane sled kraq na uchilishte .... itn itn neshto podobno v smisul vuprosite gi zadava mastera kara igrachite podrobno da obqsnqvat stupkite si i ocenqva spored pravilata li sa ili ne i dava shans za vuzmojnost neshto da se sluchi, podhvurlq prechki pred igrachite no nikoga nereshimi - naprimer v konkretniq sluchai - Master: "nikoi ne e strelql s granatomet, taka che nai veroqtno shte ste dosta netochni, taka che ili jvurlqite zar s mnogo niski shansove za uspeh ili obmislete plan s po golemi" - igrach - " oki, shte fiksirame granatometa na opredeleno mqsto taka che da porazi tochno opredeleno mqsto i kato mine ottam strelqme" master- "ami kak shte q nakarate da imine tochno ottam :) - basi mnogo mi se igrae :) veche pochnah da fantaziram :)))) , ... moje da namerim i knijki i pravila drugi realmove itn, trqbva samo da se suberem 7-8 choveka i shte stane rabotata ta - 2 ili 3 choveka ot men - sus mqsto kudeto moje da se igrae...

To i az moga da vzema dvamo priqtel,koito sa s dosta golqm opit(pone ediniqt),ama ne e tam rabotata to ne stava taka,nqkoi viknal are da se saberem i hop party na DnD.Az oba4e klasuvam s dve ruce,puk za zarove shte vidim.

P.S.Za rovete igraqt tolkova vajna rolq pri bitkite ostanaloto vseki si go razkazva.Naprimer(bitkata e svurshila i az kazvam da re4em):"Az otivam po durvote na sqnka i po4vam da qm,zashtoto ne sam ql ot edin den."Moje i drugo da pravish,ako iskash moje da si obrusnesh glavata,ili da otkradnete parite na nqkoi i da go suble4ete.Abe ludo. :punk

Я да питам аз малко "on-topic". Хубаво я играете вие тази Fung Wan, ама аз като вляза и моментално ме изхвърля. След като ме изхвърли веднъж, след това казва че не получава отговор от serve-а. Има ли нещо по-специално около регистрацията или нещо такова? Ако ли не, какво мога да направя като ми каже "You were disconnected"?

Ami az sega 4eta ot www.rpgbg.net, i goredolu imam vreme shtot ba4kam v zala samo noshni smeni i moje da se kaje 4e imam vreme, no prosto mi trqbva da vidq edin pat na praktitka kak se vodi, i sled towa mislq 4e nqma da ima problemi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...