1978 Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Tursia si programa,koqto emulira(imitira)dvijenie na mi6ka.Predpolagam se se6tate za kakvo mi trqbva.Siguren sum,4e ima,no prosto zabravih kak se kazva.Molia vi pomognete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 v acessibilities na windows ima mouse keys, shto ne probvash s tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
1978 Posted January 26, 2004 Author Share Posted January 26, 2004 abe astava vapros za programa,koqto murda mi6kata postoqnno bez da q dokosva6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 26, 2004 Share Posted January 26, 2004 мнда, сещам се за какво ти е /но рано или късно няма да имаш вече нужда от такава щото и това се разбира/ Най-добре едно махало на часовник физически да мърда мишката А иначе с automation програма можеш да си направиш скрипт, който да я мърда както си искаш. Например MacroExpress, не съм я ползвал интензивно наскоро, но има доста функции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 26, 2004 Share Posted January 26, 2004 по-добре не търси програма, да пишеш после 2 тона скриптове ами си свали готова такава за кликане по банерите, не съм търсил но има доста такива обаче съм чувал че тия от фирмите се усещат много бързо и те ban-ват во веки. Така че по-добре слушай съвеа на tedy за махалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 26, 2004 Share Posted January 26, 2004 ммм, ми то да ти кажа и махалото го усещат. Явно от тея сайтове се инсталират някакви spy компоненти, които са си чисти вируси, и правейки се на интелигентни, решават, че монотонното движение на мишката под действие на махалото, или другите програми е изкуствено. Затова предполагам, че един добре написан скрипт за местене, имитирайки човешка ръка може да ги подлъже. Малко изкуствен интелект ако вкараш в скрипта също няма да е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 26, 2004 Share Posted January 26, 2004 А малко естествен интелект, ако вкараш (може и назаем) ще разбереш, че изобщо не ти трябват такива глупости... Теди е прав - спайуеър - хем те следи къде ходиш и какво правиш, хем ти яде от трафика. И полза никаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Много оффтопик,ама да не отварям нова тема... Защо,по дяволите,като си оставя мишката(в смисъл не я мърдам),тя сама отива в Title bar-a?Ето пак и в момента,пак се разхожда!Много ме дразни-това някаква настройка ли е или някой се гаври с мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 някой се гаври с теб-аз ти препоръчвам да си направиш един фул систъм скан Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 А бе,аз сега си преинсталирах Уиндоуса,а преди това ми изчистиха компа някакви троянци и вируси.Та ми направи впечетление,че мишката се движи сама още преди да съм се вързал към нета.И просто не може да е било някаква гавра.Сега вече може,ама преди да влезеш в интернет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 мишката е скапана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.