cmc Posted November 3, 2002 Share Posted November 3, 2002 Znachi na www.nforce.nl pishe koi sa poslednite releasnati igri na ISO - pocti vsickite gi imam, kakto i vsickite igri koito se requestvat - LOTR mai vidqh che nqkoi iska i Civ 3 Play The World kakto i mnogo drugi. Nisalta mi e che ne mi se zanimava s upload - nai-dobre stese da bade ako moga da dam diskovete na nqkoi moderator ili napravo na Veno i direktno da gi kopne na ftpto. Ako imate nqkakvi drugi idei ili predlozeniq kazete - vsicko tova koeto iskate go ima no ako tragna da go uploadvam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 4, 2002 Share Posted November 4, 2002 az ikam 1 Igra da ka4at i taq se kazva Critical Point . BTW Kak e pi4 otdavna nesme se zasi4ali ot (neka da pomisa) UT 2003 Build 927 incidenta e slava bogi playvam si full s kef i se staraq da zabrava za Builda Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted November 4, 2002 Share Posted November 4, 2002 Venom mlukni be! ne zapo4wai pak da spori6 za gluposti i da govori6 za idiot6tini kato Critical point <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 4, 2002 Share Posted November 4, 2002 DaSkull 6to da sa gluposti Critical Pointa a? Na mene moje da mi se igrae a kav ti e problema nali zatova e Foruma za Requesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted November 4, 2002 Share Posted November 4, 2002 DaSkull 6to da sa gluposti Critical Pointa a? Na mene moje da mi se igrae a kav ti e problema nali zatova e Foruma za Requesti no comment ako iska6 da se zaqjda6 s nqkoi napravi go v drug forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 4, 2002 Share Posted November 4, 2002 E kaf e problema 4e mi se igrae na takiva igri sq 6a mi zabrani6 da igraq. Ok az samo pomolix az q imam ve4e taka4e nqma smisal ot toq Request Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.