Psihara^^ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Здравейте! Как сте? Проблема е следния - трябва да сменям ляв преден маншон, 2 тампона и трябва да се направи и стенд.. Там къде отидох ми казаха 130.. Отидох и на друго място и ми казаха 95... Карам Рено Клио от 95та година... Ще ми препоръчате ли сервиз, в който няма да ме одрусат толкова много? (130 лева наистина са много) И като цяло... Кои сервизи в града работят добре и тн.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Със или без самите части? Нормално е трудът да струва стотина лева, защото ремонтите по ходовата част са най-трудните, без значение каква е колата. Работя в автосервиз и знам от опит. Стенда също е средно 15-тина лева. С две думи, ще се поохарчиш, освен ако не отидеш при някой познат или в някой мизерен квартален сервиз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 С частите... Разбира се, че с тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Иванчо, мойто момче младо засмяно - обади се на батко ти Виден да ти кажа къде да отидеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Тук в махалата ми хвалят един майстор фен на Рено който ще ти оправи колата Много хора го говорят и са доволни от него.Ако те интересува драсни един П.М. да ти кажа къде се намира Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Със или без самите части? Нормално е трудът да струва стотина лева, защото ремонтите по ходовата част са най-трудните, без значение каква е колата. Работя в автосервиз и знам от опит. Стенда също е средно 15-тина лева. С две думи, ще се поохарчиш, освен ако не отидеш при някой познат или в някой мизерен квартален сервиз. [/quot Камене единствено за средната цена на стенда си прав,а другото са пални глупости.Да не кажа че ми се струваш доста глупав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Мерси, мерси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Има няколко пръснати теми в които колеги питат къде да идат на елкон,тенекиджия и т.н.Предлагам тук да пишем кой от кой сервиз е доволен и къде би ни посъветвал да не стъпваме!Моля обосновавайте се-пишете с какво точно са ви направили впечатление-професионализъм,отношение към клиента,цени,а ако не сте доволни-защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Интересува ме къде могат да ми сменят кожуха на скоростния лост и 1 гумичка около кормилните лостове че малко са се изтъркали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Хора ... аре кажете къде да отида на сервиз ... Някой по-коректен да ми препоръчате , защото и аз не разбирам много от коли и като ме види освен спирачките ще вземе да ми намери още 20 проблема и накрая да не ме оръсят 200 лева за едно обезвъздушаване (или поне така ми казват , че трябвало да ми се направи) ..... Наистина спешно е даже неска трябва да отда , защото ме чака доста дълъг път. Ще се възползвам и също да ви попитам да ми препоръчате някакви гуми , че мойте вече си заминаха ... Мисля отново да си закупя всезонни , защото колата ми е опел кадет (демек магистрала като дигнеш 150 за 20 мин и прегрява ) така че не мисля че ми трябват зимни , летни и ще си взема едни всезонни и да заспива работата .... Да препоръчате също къде да отида , марка , модел нещо на място да ми ги сложат направо .... БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Здравейте! Как сте? Проблема е следния - трябва да сменям ляв преден маншон, 2 тампона и трябва да се направи и стенд.. Там къде отидох ми казаха 130.. Отидох и на друго място и ми казаха 95... Карам Рено Клио от 95та година... Ще ми препоръчате ли сервиз, в който няма да ме одрусат толкова много? (130 лева наистина са много) И като цяло... Кои сервизи в града работят добре и тн.. Аз като едно патило.......не гледай колко ще ти вземат, ако знаеш някой, който разибира или някой може да ти каже за качествени хора - бЕгай при тях. От друга страна пък проблема ти е не бил като моя така, че....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Има едни пичове в базата на такси 1 , адски кадърни . Особено Калин дето ми оправи карбуратора - да е жив е здрав . Другите кадърни майстори са в сервиза на магазини SNT , отзад на Румекса . Обслужват VW , Мерцедес и Ауди , взимат малко скъпичко обаче никога не си оставят ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Много зависи за каква и колко стара кола става дума. Ако на някой са му оправили 18 годишния опел не значи, че там е мястото друг да си закара 6 годишната кола, и обратно. Аз съм много доволен от автосервиз "Христов" в двора на мототехника, работят бързо, коректни са и не взимат много за труд - за справка има сервизи, в които взимат по 40 лв/час Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.