Jump to content
BulForum.com

Автосервиз

Psihara^^

Recommended Posts

Здравейте! :) Как сте? :)

Проблема е следния - трябва да сменям ляв преден маншон, 2 тампона и трябва да се направи и стенд.. Там къде отидох ми казаха 130.. Отидох и на друго място и ми казаха 95...

Карам Рено Клио от 95та година... Ще ми препоръчате ли сервиз, в който няма да ме одрусат толкова много? (130 лева наистина са много) И като цяло... Кои сервизи в града работят добре и тн..

Със или без самите части? Нормално е трудът да струва стотина лева, защото ремонтите по ходовата част са най-трудните, без значение каква е колата. Работя в автосервиз и знам от опит. Стенда също е средно 15-тина лева. С две думи, ще се поохарчиш, освен ако не отидеш при някой познат или в някой мизерен квартален сервиз.

Тук в махалата ми хвалят един майстор фен на Рено който ще ти оправи колата ;) Много хора го говорят и са доволни от него.Ако те интересува драсни един П.М. да ти кажа къде се намира :)

Със или без самите части? Нормално е трудът да струва стотина лева, защото ремонтите по ходовата част са най-трудните, без значение каква е колата. Работя в автосервиз и знам от опит. Стенда също е средно 15-тина лева. С две думи, ще се поохарчиш, освен ако не отидеш при някой познат или в някой мизерен квартален сервиз.

[/quot

Камене единствено за средната цена на стенда си прав,а другото са пални глупости.Да не кажа че ми се струваш доста глупав.

• 4 months later...

Има няколко пръснати теми в които колеги питат къде да идат на елкон,тенекиджия и т.н.Предлагам тук да пишем кой от кой сервиз е доволен и къде би ни посъветвал да не стъпваме!Моля обосновавайте се-пишете с какво точно са ви направили впечатление-професионализъм,отношение към клиента,цени,а ако не сте доволни-защо!!!

Интересува ме къде могат да ми сменят кожуха на скоростния лост и 1 гумичка около кормилните лостове че малко са се изтъркали ?

• 5 months later...

Хора ... аре кажете къде да отида на сервиз ... Някой по-коректен да ми препоръчате , защото и аз не разбирам много от коли и като ме види освен спирачките ще вземе да ми намери още 20 проблема и накрая да не ме оръсят 200 лева за едно обезвъздушаване (или поне така ми казват , че трябвало да ми се направи) .....

Наистина спешно е даже неска трябва да отда , защото ме чака доста дълъг път.

Ще се възползвам и също да ви попитам да ми препоръчате някакви гуми , че мойте вече си заминаха ... Мисля отново да си закупя всезонни , защото колата ми е опел кадет (демек магистрала като дигнеш 150 за 20 мин и прегрява ) така че не мисля че ми трябват зимни , летни и ще си взема едни всезонни и да заспива работата .... Да препоръчате също къде да отида , марка , модел нещо на място да ми ги сложат направо .... БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

Здравейте! :) Как сте? :)

Проблема е следния - трябва да сменям ляв преден маншон, 2 тампона и трябва да се направи и стенд.. Там къде отидох ми казаха 130.. Отидох и на друго място и ми казаха 95...

Карам Рено Клио от 95та година... Ще ми препоръчате ли сервиз, в който няма да ме одрусат толкова много? (130 лева наистина са много) И като цяло... Кои сервизи в града работят добре и тн..

Аз като едно патило.......не гледай колко ще ти вземат, ако знаеш някой, който разибира или някой може да ти каже за качествени хора - бЕгай при тях.

От друга страна пък проблема ти е не бил като моя така, че.......

Има едни пичове в базата на такси 1 , адски кадърни . Особено Калин дето ми оправи карбуратора - да е жив е здрав . Другите кадърни майстори са в сервиза на магазини SNT , отзад на Румекса . Обслужват VW , Мерцедес и Ауди , взимат малко скъпичко обаче никога не си оставят ръцете :)

• 2 weeks later...

Много зависи за каква и колко стара кола става дума. Ако на някой са му оправили 18 годишния опел не значи, че там е мястото друг да си закара 6 годишната кола, и обратно. Аз съм много доволен от автосервиз "Христов" в двора на мототехника, работят бързо, коректни са и не взимат много за труд - за справка има сервизи, в които взимат по 40 лв/час

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...