Sotko Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Niakoi moje li da mi kaje kakvi dokumenti (osven dogovor razbira se!!!) triabva da nosia pri preminavane na po-visoka tarifa. I ako dogovora e skliu4en ne na moe ime moga li az da skliu4a novia dogovor? 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Niakoi moje li da mi kaje kakvi dokumenti (osven dogovor razbira se!!!) triabva da nosia pri preminavane na po-visoka tarifa. I ako dogovora e skliu4en ne na moe ime moga li az da skliu4a novia dogovor?10x nai lesno shte ti e ako zvunnesh na support 635063. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 samo ste ti kaza che kogato si smenqh tarifata me prttiha v centralniq ofis nosi samo dogovora smqnata stava ot purvo chislo na sledvastiq mesec ako si predplatil za dadeni meseci na pred ste te nakarat da gi platish razlikata v centralniq ofis kakto stana pri men tva e obsto vzeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 25, 2004 Author Share Posted January 25, 2004 samo ste ti kaza che kogato si smenqh tarifata me prttiha v centralniq ofis nosi samo dogovora smqnata stava ot purvo chislo na sledvastiq mesec ako si predplatil za dadeni meseci na pred ste te nakarat da gi platish razlikata v centralniq ofis kakto stana pri men tva e obsto vzeto Da tova go znam ama me interesuva dali dogovora be6e skliu4en na tvoe ime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 договора е на същото лице на което е и кабелната тай че няма значение ... само подпис ти искат (при мен така мина) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 ne beshe na moe ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Smenial sym tarifata okolo 4-5 pyti. Dogovoryt e na imeto na maika mi. Samo vednyj tia go e smeniala. Nishto ne mi kazaha chestno. Davash si dogovora iskat ti pospis i si kazvash novata tarifa. Daje edin pyt edin sysed ia smeniashe...smeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.