Jump to content
BulForum.com

Question?

Sotko

Recommended Posts

Niakoi moje li da mi kaje kakvi dokumenti (osven dogovor razbira se!!!) triabva da nosia pri preminavane na po-visoka tarifa. I ako dogovora e skliu4en ne na moe ime moga li az da skliu4a novia dogovor?

10x ;)

Niakoi moje li da mi kaje kakvi dokumenti (osven dogovor razbira se!!!) triabva da nosia pri preminavane na po-visoka tarifa. I ako dogovora e skliu4en ne na moe ime moga li az da skliu4a novia dogovor?

10x  ;)

nai lesno shte ti e ako zvunnesh na support 635063.

samo ste ti kaza che kogato si smenqh tarifata me prttiha v centralniq ofis nosi samo dogovora smqnata stava ot purvo chislo na sledvastiq mesec ako si predplatil za dadeni meseci na pred ste te nakarat da gi platish razlikata v centralniq ofis kakto stana pri men tva e obsto vzeto

samo ste ti kaza che kogato si smenqh tarifata me prttiha v centralniq ofis nosi samo dogovora smqnata stava ot purvo chislo na sledvastiq mesec ako si predplatil za dadeni meseci na pred ste te nakarat da gi platish razlikata v centralniq ofis kakto stana pri men tva e obsto vzeto

Da tova go znam ama me interesuva dali dogovora be6e skliu4en na tvoe ime?

договора е на същото лице на което е и кабелната ;)

тай че няма значение ... само подпис ти искат

(при мен така мина)

Smenial sym tarifata okolo 4-5 pyti. Dogovoryt e na imeto na maika mi. Samo vednyj tia go e smeniala. Nishto ne mi kazaha chestno. Davash si dogovora iskat ti pospis i si kazvash novata tarifa. Daje edin pyt edin sysed ia smeniashe...smeh.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...