DELUXe Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Така значи имам тука един траф и искам с него да пробвам един касетофон но не си спомням как се вързваше греца слагаше се кондензатор но това съм го правил преди 5години и сега не си спомням какъв и къде? Ако има някой да ме светне как се връзва греца, че ми трябва спешно.. Греца ми е готов не е правен от диоди а е такъв: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Ами кондензатора в греца се свързва на двата изхода, демек където напрежението е вече постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 Ами кондензатора в греца се свързва на двата изхода, демек където напрежението е вече постоянно. 10x подкарах го само, че май блокирах косетофона написах един код и след това вече номоже да се пише седат си чертите без да мигат, някой знае ли къде може да се програмира FORD SOUND 2000 и ако знаете колко пари излиза? BTW спомних си за кондензатора 470мф 16волта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Ами би трябвало в нета да има кодове за отключване. Ако не си го блокирал де. Иначе за кондезатора ако си учил в тета се такива слагахме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 10x подкарах го само, че май блокирах косетофона написах един код и след това вече номоже да се пише седат си чертите без да мигат, някой знае ли къде може да се програмира FORD SOUND 2000 и ако знаете колко пари излиза? Остави го включен 2 часа и не го пипай. Пак ще ти извади CODE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 Остави го включен 2 часа и не го пипай. Пак ще ти извади CODE Сега ще пробвам Дано стане... ЕДИТ: Малеее стана дори и кода му разбих Ford M serial calculator му е майката @alchemy много 10х бате Ами би трябвало в нета да има кодове за отключване. Ако не си го блокирал де. Иначе за кондезатора ако си учил в тета се такива слагахме. И там съм учил... и къде ли не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.