Jump to content
BulForum.com

Грец Схема

Recommended Posts

Така значи имам тука един траф и искам с него да пробвам един касетофон но не си спомням как се вързваше греца слагаше се кондензатор но това съм го правил преди 5години и сега не си спомням какъв и къде? Ако има някой да ме светне как се връзва греца, че ми трябва спешно.. Греца ми е готов не е правен от диоди а е такъв: Grec1_5A_b.gif

Ами кондензатора в греца се свързва на двата изхода, демек където напрежението е вече постоянно.

10x подкарах го само, че май блокирах косетофона написах един код и след това вече номоже да се пише седат си чертите без да мигат, някой знае ли къде може да се програмира FORD SOUND 2000 и ако знаете колко пари излиза?

BTW спомних си за кондензатора 470мф 16волта :)

Ами би трябвало в нета да има кодове за отключване. Ако не си го блокирал де. Иначе за кондезатора ако си учил в тета се такива слагахме. :P

10x подкарах го само, че май блокирах косетофона написах един код и след това вече номоже да се пише седат си чертите без да мигат, някой знае ли къде може да се програмира FORD SOUND 2000 и ако знаете колко пари излиза?
Остави го включен 2 часа и не го пипай. Пак ще ти извади CODE :)

Остави го включен 2 часа и не го пипай. Пак ще ти извади CODE :)

Сега ще пробвам :) Дано стане...

ЕДИТ: Малеее стана дори и кода му разбих :) Ford M serial calculator му е майката :punk

@alchemy много 10х бате

Ами би трябвало в нета да има кодове за отключване. Ако не си го блокирал де. Иначе за кондезатора ако си учил в тета се такива слагахме. :P
И там съм учил... и къде ли не :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...