Jump to content
BulForum.com

Ikonomi4eski strategii

Prasko

Recommended Posts

Kajete nqkakvi ikonomi4eski strategii

Komplexni, s mnogo faktori i vremegube6ti (da nai-setne imam svobodno vreme yupiii :D :D )

Ne6to kato Capitalism II

Moje da ima i voenni elementi (zaedno s ob6iren ikonomi4eski model i diplomacia) - kato Europa Universalis II

Предлагам, но не твърдя че е добра, защото не съм я играл - Victoria: An empire under the sun. А и според мен икономически стратегии от досега изброените е само Capitalism i Europa Universalis. Просто на всичките други съм достатъчно добър за да ги играя => не са истински икономически стратегии :D

Абе хора как можете да определяте цивовете икономически стратегии :confused :confused Ми то и варкрафта е такава явно ..

Caesar III. Доста добра икономическа стратегия. Временно съм я сложил тук:

Caesar III rar

Цялата поредица е страхотна - Зевс, Фараон... Особено последната - "Император - зараждането на Средното Царство" - много подобрения, страхотна графика и мултиплейър най-накрая... Сигурно единствените игри дето могат да ме заковат на РС-то...

BTW - разцъквал съм малко преди време демото на Patrician II - и тя е много добре замислена и направена...

MoO 3 e dovolna, mnogo napomnq na dobrite stari vreme na na MoO 1 :) predi dosta godini, ako imash dostatychno vreme za troshene silno ti q preporychvam...iska se i malko poznaniq v Eg

• 4 years later...

Ае някой играе ли Eurоpa Universalis 3 Napoleon Ambition да питам няколко неща.

Как се изпращат търговци?

Как се разкрива terra ingognita?

Ако се сетя още нещо пак ще питам,мерси предварително ако има отговори...

още един глас за RAILROAD TYCOON 2 и също Цезар 3, като втората е по-лесна, първата е почти невъзможна

От около месец играя една игра Suprime Ruler 2020 има бая икономика проучвания войски интересна работа ама трябва малко повече да се вникне за да се разбере,в началото ми беше трудничко но се схваща приблизително бързо. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...