Jump to content
BulForum.com

Проблем с харда

Guest Rumbata

Recommended Posts

Guest Rumbata

Имам от 3 години Самсунг АТА 80ГБ, бачка си безпроблемно до оня ден, когато взех един Макстор Сата 80ГБ, сложих го на дъното само да го пробвам, видях, че бачка и го махнах, след което Самсунга вече не ще да зацепи изобщо. Даже и я Биоса не ми дава да вляза. В самото начало ми дава , че го вижда и - дотам, ни напред, ни назад.....

Пробва ли да разкачиш Самсунга и пак да го пуснеш, някой път по некачествените дъна незацепват, а може и самия конектор за захранването. При мен е ставало не веднъж и два пъти, даже и с ДВДто

Guest Rumbata

Забравих да спомена , че няколко часа си играх преди да пиша тук. Разкачвах го много пъти. Сложих другия хард за да ме пусне в биоса, на всички IDE-та дадох auto detect......но резултата е все същия :(

Забравих да спомена , че няколко часа си играх преди да пиша тук. Разкачвах го много пъти. Сложих другия хард за да ме пусне в биоса, на всички IDE-та дадох auto detect......но резултата е все същия :(

Махаш батерията на дъното(естествено при изключен захранващ кабел) за около 5 минути, след което я слагаш обратно и става магия :D

Guest Rumbata
Махаш батерията на дъното(естествено при изключен захранващ кабел) за около 5 минути, след което я слагаш обратно и става магия :D

и това го правих, също и резетнах биоса, но .......... :(

Guest Rumbata
Ами пробва да сложиш Самсунга на друг комп, така ще разбереш дали е от самия хард или от дъното.

сложих го на друг комп, пак не бачка, вече ми писна и го пратих на доктор, благодаря на всички отзовали се!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...