Guest Rumbata Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Имам от 3 години Самсунг АТА 80ГБ, бачка си безпроблемно до оня ден, когато взех един Макстор Сата 80ГБ, сложих го на дъното само да го пробвам, видях, че бачка и го махнах, след което Самсунга вече не ще да зацепи изобщо. Даже и я Биоса не ми дава да вляза. В самото начало ми дава , че го вижда и - дотам, ни напред, ни назад..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Пробва ли да разкачиш Самсунга и пак да го пуснеш, някой път по некачествените дъна незацепват, а може и самия конектор за захранването. При мен е ставало не веднъж и два пъти, даже и с ДВДто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Забравих да спомена , че няколко часа си играх преди да пиша тук. Разкачвах го много пъти. Сложих другия хард за да ме пусне в биоса, на всички IDE-та дадох auto detect......но резултата е все същия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Забравих да спомена , че няколко часа си играх преди да пиша тук. Разкачвах го много пъти. Сложих другия хард за да ме пусне в биоса, на всички IDE-та дадох auto detect......но резултата е все същия Махаш батерията на дъното(естествено при изключен захранващ кабел) за около 5 минути, след което я слагаш обратно и става магия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Махаш батерията на дъното(естествено при изключен захранващ кабел) за около 5 минути, след което я слагаш обратно и става магия и това го правих, също и резетнах биоса, но .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Ами пробва да сложиш Самсунга на друг комп, така ще разбереш дали е от самия хард или от дъното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Ами пробва да сложиш Самсунга на друг комп, така ще разбереш дали е от самия хард или от дъното. сложих го на друг комп, пак не бачка, вече ми писна и го пратих на доктор, благодаря на всички отзовали се!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.