exabyte Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Скоро сменях карта заради exp date-а и нямах проблеми (ПИБ - Visa Electron). Няколко месеца преди това, същата процедура правих и на УниКредит (VPAY), отново без никакви проблеми. Както вече @Midix каза, пиши на съпорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 писал съм, но ми отговарят с някакви "механични" отговори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Ако правилно съм разбрал от написаното, картата ти вече е добавена, след като ти иска потвърждение. Махни я първо и тогава я добави на ново. Сигурен ли си, че гледаш правилното място за кода за потвърждаване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Искам да си прехвърля едни пари от PayPal в банката,но на картата не ми позволява,а при опит да добавя банкова сметка ми излиза възможност единствено за U.S bank account.Някой да ме светне как стават нещата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Какво съобщение ти изписва когато се опиташ да изтеглиш пари по картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Първо пробвах с 10USD и ми изписва you can not withdrawn this ammount of money,след това и с по-големи суми но отново същото съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 А парите да не са на холд или пендинг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Не,в paypal баланса са ми...мога да пазарувам онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Тогава да не си стигнал лимита за теглене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Аз дори и 10 долара не мога да изтегля,някакви други варианти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Обади им се по телефона и ги питай. 100% имаш някакъв лимит, след като парите не са задържани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Малко е към офтопика, но мисля темата е най-подходяща. Някой с опит в плащанията/теглене през Payoneer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 В крайна сметка в мен беше вината,че не съм си потвърдил дебитната карта в ПейПал.Вече всичко е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 По принцип, когато продам нещо в Ибей, почти винаги чакам 21 дена Пейпал да освободи сумата и това е единствено по причина, че Ибей не поддържа BG Post в списъка си на официалните превозвачи (Ибей винаги ме уведомява със съобщение). Инцидентно съм получавал на мига парите от продажбата, но това е било изключително рядко и не съм намерил обяснение защо в повечето пъти Пейпал ги задържа, а макар и рядко понякога ги пуска. Напоследък обаче все по-често парите ми идват веднага (последните 4 продажби) и отново нямам обяснение защо се получава така, въпреки че изобщо не се оплаквам от тази нова ситуация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Днес видях, че кретените от Пайпал са въвели метод за зареждане на акунт от България чрез опцията Trustly. Пише, че парите се прехвърлят от банкова сметка /има 4-5 одобрени бг банки/ към съответния акаунт на потребителя. Интересно ми е някой дали е ползвал тази услуга за зареждане ? И точно какъв тип банкова сметка е позволена - разплащателна, кредитна, депозитна ? Мисля, че процедурата не е изпипана, понеже започваш от сайта на Пайпал, после те прехвърля към сайта на банката, което означава че май трябва да имаш и онлайн банкиране.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 А аз преди няколко седмици видях нещо друго. Вече не ти дават възможност да плащаш чрез дебитна/кредитна карта ако имаш ПейПал баланс. Тъпаци. С тоя обменен курс, всичко което не е в долари ми е мега резачка в цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 А аз преди няколко седмици видях нещо друго. Вече не ти дават възможност да плащаш чрез дебитна/кредитна карта ако имаш ПейПал баланс. Тъпаци. С тоя обменен курс, всичко което не е в долари ми е мега резачка в цената. "Вече"? Че това не е ли от много време и отдавна си го има в хелпа на Пейпал - ако имаш наличност и в двете, първо изпразва акаунта и чак след това продължава с наличността от карата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 След като са успели да направят така, че те да са печелившата страна, защо ги наричаш "Тъпаци"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 "Вече"? Че това не е ли от много време и отдавна си го има в хелпа на Пейпал - ако имаш наличност и в двете, първо изпразва акаунта и чак след това продължава с наличността от карата... Ами не, не мисля, че е чак от толкова отдавна. Преди година можеби си беше наред. След като са успели да направят така, че те да са печелившата страна, защо ги наричаш "Тъпаци"? Защото е в ущърб на клиента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 И ще се трогнат и размислят заради мнението ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Ти си много интересен човек. Винаги ли си мълчиш, защото "никой няма да се трогне"? А твоя непукизъм и цъкане с език какъв ефект имат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 ....какъв ефект имат? Вероятно - никакъв, но и твоят подход с "тъпаците" не води до никъде, защото Пейпал и хабер си нямат, че Вокса от Булфорум ги е нарекъл тъпаци, пък и да разберат случайно...едва ли ще се трогнат много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Спрях да им използвам услугата. Ако и други ме последват - ще се трогнат. Все пак тия пари те ги въртят. Ясно е, че е в техен интерес да има пари в акаунта ти, но айде няма нужда с това надцакване с обменния курс. Ще си изтегля сега всичко, за да нямам баланс и ще си ползвам картата.Кой печели от това ми действие според теб?Защото аз мога да ти кажа кой губи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 И какво ще постигнеш като си изтеглиш баланса? Примерно балансът ти е в USD, картата ти е в лева, пак ще минеш през дървения курс USDBGN на PayPal. Значи сега ще превалутираш като си теглиш сумата от баланса веднъж и после за тази сума като плащаш ще превалутираш още веднъж по курса на банката, това ли е целта? По-изгодно е да си държиш баланса, така си спестяваш едно превалутиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 И какво ще постигнеш като си изтеглиш баланса? Примерно балансът ти е в USD, картата ти е в лева, пак ще минеш през дървения курс USDBGN на PayPal. Значи сега ще превалутираш като си теглиш сумата от баланса веднъж и после за тази сума като плащаш ще превалутираш още веднъж по курса на банката, това ли е целта? По-изгодно е да си държиш баланса, така си спестяваш едно превалутиране. Как ще мина през курса на PayPal като конверсията при изтеглянето на сумата се прави по курса на банката ми? Дори и да не е така, по-лесно ми е да си вържа карта към доларовата сметка и да си ги изтегля по нея. Не съм сигурен обаче колко е възможно да се тегли в долари в БГ. Не разбирам защо говориш за 2 превалутиранета. Целта е да се използва обменния курс на банката, а не този на ПейПал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.