Jump to content
BulForum.com

Сега?Баязид ли?

Grimjaur

Recommended Posts

Трябва да се гласува , и лично аз ще го направя , макар да не виждам кой знае какъв смисъл в това честно казано. Практиката у нас от край време си е да се фалшифицират изборите .Бившите комунисти пак ще си вкарат който където им трябва и колкото народ им трябва. Смешно ми стана вчера като гледах новините по БТВ, даваха репортаж за тези плакати , в Шекера май беше , хванаха някакви да ги превеждат, една казва "ами аз турски незнам " , друга го прочете , но не можа да го преведе :lol: - " ами нещо за свобода пише , ама какво точно незнам" :lol: .

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Всъщност, голямата част от циганите наистина НЕ ЗНАЯТ турски. Ако не знаеш да те светна - циганския и турския са различни езици. И не, не са като българския и македонския, даже като българския и руския не са. Нормално е да не може да го разчете...

Писач, просто те приканих да идеш да гласуваш на тия избори (както твърдиш, че правиш до момента на другите такива). Ако не схващаш разликата между това и писането на свастики по джамиите, значи наистина имаш проблем.

Сирене, не те познавам и ти мен, за това си спести клишираните лафове за някай друг.

Аз съм човек на почти 30 г. и мога сам да реша дали ще гласувам или няма (без някой да ме подсеща).

Писна ми да обяснявам, че омразата към различните не е правилния път за тази държава, че точно тази омраза се опитват да насадят в нас за да ебат майката на последния останал добродетел в тази държава!!

Много е лесно все другите да са ни виновни. Циганите са ни виновни, че има престъпност, турците са ни виновни, че има ДПС в парламента, евреите са ни виновни, че сме бедни и т.н. Истината, е че ние сме си виновни, станали сме, злобни, завистливи и това го гледам всеки ден. Тоя бил прост, онзи миришел, другият бил "мутра", слушал чалга с бира и кебабчета.......

Тя по твоята логика сигур няма да е проблем и някой мангал да ти опъва щерката ако имаш такава или пък ако имаш такава някой ден. Щото що да не. Ама ся миришел мангото. Няма нищо ние нали сме си едни такива добродетелни, що да не мирише човека. Малко е по-различен от другите. Даже дай децата ти да почнат директно турски да учат бе. Какъв е проблема. Добродетелност да има. Щото ние сме едни такива толерантни и добродетелни, що изобщо искаме да се говори български в България. Давай на турски да караме. ЗИП-а в училищата ще е цигански да мое да е всичко супер. Ми утре може да се преселят и чеченци в България, ако не са почнали вече. Тогава кво праиме. Почваме да говорим на чеченски освен на турски и на цигански. Ами ако се преселят малко индиици примерно, тогава какво. Бе майната му, не трябва да мразим изродите дето 500 години са клали, изнасилвали и крали наред, не трябва да мразим огромната маса живеещи на гърба ни катуни, не трябва нищо друго да правим, освен да се навеждаме за да ни го забият по-надълбоко и по-надълбоко. Еми ебал съм им майката на добродетелите ти. Предпочитам война пред това някой мазен турчин да ми вика гяур и аз да не мога да му забия една кирка в главата.

П.С. Извинявам се на всички за псуването, но след толкова години сдържане, по-горното мнение направо ме изкара извън нерви. Ще се постарая следващите няколко години да се сдържам отново, но нямаше начин да обясня по-точно и по-ясно какво мисля по въпроса.

Много вдъхновено! Иди в в някой родопско село и избий 10-15 "мазни" турчина с фес (защото пра прадядо му може би е режел глави) та да ти минат нервите.

Мангалите ги дадох за пример, също негрите миришат, румънците също са "миризливи мангали" и т.н. не се хващай за думата, а за идеята.

Индийци ще се преселят и то много скоро!!

Едит: Някога наричали са те "гяур"?

Ако си чел темата отначало, си забелязал - на два пъти заявявам, че са ме наричали посред бял ден, на улицата, "гяур".Мангала не можа да избяга.Чувал съм и как малко мангалче(лепиларче) на Главната, нарича един от общинарките "гяур".Расова толерантност?Не и в България....

Много вдъхновено! Иди в в някой родопско село и избий 10-15 "мазни" турчина с фес (защото пра прадядо му може би е режел глави) та да ти минат нервите.

Мангалите ги дадох за пример, също негрите миришат, румънците също са "миризливи мангали" и т.н. не се хващай за думата, а за идеята.

Индийци ще се преселят и то много скоро!!

Откъде накъде реши че имам някакви нерви за минаване ??? Да наричали са ме гяур. И може негрите да миришат, не знам къде си ги мирисал, но поне се интегрират, чрез учене, държане според обществения ред, плащане на данъци и сметки. Тука нещата не опират до расизъм. Тука нещата опират до национализъм в чистия му вид. Ако ти си толкова заслепен от "добродетелите" си, не си набирай последователи поне. По-нагоре съм дал един линк. Моля те, кликни на него и гледай филмчетата и тогава пак ела и ми говори тея глупости дето ми ги пишеш. Ако и това не ти повлияе да осъзнаеш за какъв сериозен проблем става въпрос, лично аз ще те закарам в някое от родопските села в които съм бил, за да видиш с очите си и да чуеш с ушите си, за какво иде реч.

(защото пра прадядо му може би е режел глави)
Може би ????? Сигурно си от тия харабии дето тоя мохабет за "500 години турско присъствие" им изглежда готино написан и му вярват. Или смяташ че историята е фалшива, а. Присъствие е било не е било робство. Да бе, няма майтап така е било.

Както се очертава, моите деца ще говорят чешки (живот и здраве).

Вие се избийте, а аз ще дойда да загася лампата и така ще решат всички проблеми. ;)

Еми ебал съм им майката на добродетелите ти. Предпочитам война пред това някой мазен турчин да ми вика гяур и аз да не мога да му забия една кирка в главата.

Весо имаш бутилка водка от мен за този пост! Прекрасно казано, дори и на опънат нерв! ИЗОБЩО няма да се извиняваш, няма причини!

Както се очертава, моите деца ще говорят чешки (живот и здраве).

Вие се избийте, а аз ще дойда да загася лампата и така ще решат всички проблеми. ;)

Момче напускай, пътувай, не дразни хората тук. Да си жив и здрав и помни - ти специално нищо няма нито да палиш, нито да гасиш. Не искам да те обиждам на род и родина, понеже не е в стила ми, но считай че съм го направил. Търси си късмета по света. Ние сме останали тук и ще останем до последно.

Аз издигам същия призив: "ГЛАСУВАЙТЕ" ,най-много 20 мин ще ви отнеме ,но поне ще ви е чиста съвеста.Лично съм си обещал избори да не пропускам ,за да се говори в България -български и лично да съм си виновен за това кой и как ме управлява,

А не да вия като недонатакована кучка и да плюя всичко българско

( като Христо Стойчков :) )

Хората са си го казали "Лозето не иска молитва ,а мотика)

@ KILLERINCHO - не ти прави чест като модератор да пишеш постове с расистко съдържание.

@ R_a_p_t_o_R - "як" лаф "момче", записах си го! ;)

27 години живях в Тракия, учил съм в "Ч. Х". Обиран съм бил от цигани, но съм бил бит и обиран и от българи. В казамата са ме гърчли турци, но ми посегна българин! В университета имах няколко голеги турци, много точни момчета. Да ги мразя ли? Защо?

Омразата прави хората тъпи и лесни за манипулиране от други. Аз не мразя, а съжалявам хората, които мразят!

Какво е виновен приятелят ми Исмет, че родителите са му турци? Ако не му знаете името, няма и да разберете!

Разберете, всичко е политика, не се хващайте на такива простотии!

Гласувайте!

А наздраве!

1.@ KILLERINCHO - не ти прави чест като модератор да пишеш постове с расистко съдържание.

2.Какво е виновен приятелят ми Исмет, че родителите са му турци?

3.Разберете, всичко е политика, не се хващайте на такива простотии!

4.А наздраве!

1.Никъде в правилата не указано, че е забранено писането на постове с расистко съдържание.

2.Има турци, които са честни, трудолюбиви и почтени граждани.Особено населението от природопската "яка" на изток.Но повечето не са.

3.Точно защото е политика, се хващаме.Имаме право.Определяме съдбата си и съдбата на децата си.

4.Наздраве!

@ KILLERINCHO - не ти прави чест като модератор да пишеш постове с расистко съдържание.

@ R_a_p_t_o_R - "як" лаф "момче", записах си го! ;)

27 години живях в Тракия, учил съм в "Ч. Х". Обиран съм бил от цигани, но съм бил бит и обиран и от българи. В казамата са ме гърчли турци, но ми посегна българин! В университета имах няколко голеги турци, много точни момчета. Да ги мразя ли? Защо?

Омразата прави хората тъпи и лесни за манипулиране от други. Аз не мразя, а съжалявам хората, които мразят!

Какво е виновен приятелят ми Исмет, че родителите са му турци? Ако не му знаете името, няма и да разберете!

Разберете, всичко е политика, не се хващайте на такива простотии!

Гласувайте!

А наздраве!

1. Лично аз не виждам какво толкова расистко е написал Весо.....

2. Записвай записвай, че и запомняй

3. Почти всички от по-възрастното поколение тук по един или друг начин сме имали пререкания с цигани. Къде обирани, къде попаднали в сбиване, къде и по-лошо.... Що се отнася до "турците" ситуацията е по-деликатна, тоест БЕШЕ по-деликатна.

4. Къде я видя тая омраза не рабрах бе Писач? Къде видя желание у мен , Весо или Наско да хукнем да колим турци и мушнем по една хубава свинска глава на големите джамии? Или просто (както на мен ми се струва) четеш това което пишем както на теб ти се иска??? Тук става въпрос за отстояване на елементарни първични права на НАШАТА народност, нашата нация не за спорта, не за да се бием в гърдите, а защото тези права се погазват нагло и грубо всеки божи ден. Защото никой не отстоява правата на българите. Не и така както го правят прииждащите мюсюлмански емисари по отношение на хора, които НЕ принадлежат към техния етнос. Весо ти е дал там един линк към един филм в 6 части, който като изгледаш, пак ще дойдеш да пишеш по въпроса.

5. С нищо не е виновен разбира се твоят приятел Исмет разбира се. И никой не му се сърди. Но нека аз ти разкажа една историйка. Ти може да си живял в Тракия, но кокло турци познаваш по селата? Колко турци познаваш горе в планината? Седнал ли си да пиеш по една ракия с тях? Говорил ли си по етнически въпроси с тях? Съмнявам се... В нашето село, което е ей тук в долината на 45 км от Пловдив има доста "турци". Не напразно го слагам в кавички. Тези хора десетки години жвеят сред българско население, комшиите им са българи, заедно сме играли футбол, заедно сме пили, заедно сме пяли и проблеми не е имало. Преди доста години, може би десетина, си седяхме както обикновено на една маса и си пиехме пиенето и си правехме мохабета както обикновено. Случайно стана въпрос за етническата тема и "турците" в България. За първи път заговорихме за това - открито и спокойно. В един момент от разговора един от най-добрите ми приятели "турци", мой връстник, момче с което и до ден днешен се уважаваме, се поотпусна и каза следното: "Видене, ние не ви мразим вас (вече дори и в тези тихи иначе среди се започваше да се говори за ВИЕ и НИЕ), уважаваме ви, близки сме, толкова години и родители и деца са приятели и живеят заедно мирно и спокойно, НО на нашите родители и на нас самите ни е казано, че ако се наложи ще трябва да ви трепем. И ако някой ден ни кажат, да не дава аллах, ние ще тръгнем срещу вас. Всички в домовете си имаме оръжие. Така е наредено и ако кажат - ще се лее и кръв."

..........................

Тихо и кротко в лицето ми го каза пред всички. Моят добър приятел. С тъга и съжаление в очите. И понеже беше пил и се бе отпуснал го подритнаха под масата да не споделя повече с нас.

Твоят приятел Исмет (освен ако не е етнически турчин дошъл от Турция) Писач някой ден може да ти посегне. Не защото му се иска, не защото му е приятно, а защото така му е наредено.... Защото ако не ти ясно такава им е религията. И точно с това спекулират тези, които им промиват съзнанието и ги подтикват към подобни деяния. Тогава, както каза Весо, ще те питам дали ще стоиш и ще гледаш и ще проповядваш мир и любов. Както не един път съм казвал - за мое голямо съжаление - нещата стигнаха твърде далеч. Сега и да изколим политиците, които допуснаха един наглец и мекере като Доган да се държи по този начин насред нашата родина вече е твърде късно..... Изпуснахме момента, когато можеше тихо и кротко да си решим сами етническия проблем и нещата да останат кротки и тихи каквито бяха преди 15-на години....

6. Да всичко започва с политика, но е всичко но не и простотия. Защото когато една партия прокарва протурска политика на родна земя и то в районите, където най-много наша родна кръв е пролята, дейността вече се нарича ИНВАЗИЯ. Това няма нищо общо с мюсюлманската религия като такава. Тя се използва умело като инструмент за разпалване на етическа вражда. Отново апелирам да погледнеш филма НОВОТО РОБСТВО, гледай го 2 пъти ако трябва, белким се събудиш момче. Ние тук никого не мразим, защото в крайна сметка ако погледнеш внимателно и обективно ако не дай боже стане конфликт, той ще стане межеду нас и наши сънародници. Сънародници с промито съзнание и изтрита етническа принадлежност. Сънародници, които по сигнал ще посегнат отново на българите. Затова Весо се чувства ядосан, затова аз се чувствам ядосан, затова Наско ходи с 4 ножа в раницата (той е много ядосан).... Защото ни е обидно че българските политици позволиха на шепа мръсни турски агенти да разпалят етническата омраза, за да се докопат до власт и възможност да напълнят мазните си продажни безродни гуши, без да мислят какви са последствията във времето.

7. Наздраве и на тебе. И дано така да се чукнат чашите, че звука да ти помогне да се събудиш.....

1.Никъде в правилата не указано, че е забранено писането на постове с расистко съдържание.

2.Има турци, които са честни, трудолюбиви и почтени граждани.Особено населението от природопската "яка" на изток.Но повечето не са.

1. Така ли?! Гледай ти. Опитай... Движиш се по много тънък лед...

2. В България турци НЯМА. Когато си го набиете това в патриотичните глави, и започнете да работите в посока тези хора да се чувстват повече българи, а не отхвърлени и отделени от останалите с някаква дамга едва ли не, може и да се свърши с тия дивотии. Асимилация говори ли ви нещо? Не? Отскочете до Тракия в Гърция да се понаучите... Или вие само от кирки в главите разбирате, до там ви стига акъла? Засилвайки разделението работите напълно в услуга на тези, за които твърдите, че нямат място в българската политика - така само им гарантирате още дъъълги години бъдеще. Гарантирате им тълпи полуобразовани или направо неграмотни, лесни за манипулиране и добре наплашени, покорни избиратели... махнете изпод краката на тия политици базата на която са стъпили и да видим дали ще имат бъдеще. Но това не става с кирка в главата. Не. Опитайте се да го осъзнаете.

4. Къде я видя тая омраза не рабрах бе Писач? Къде видя желание у мен , Весо или Наско да хукнем да колим турци и мушнем по една хубава свинска глава на големите джамии?

Къде я видя ли?!? Сигурно да забиеш кирка в нечия глава е най-нормалния начин да го поздравиш, а? Просто "здрасти" - нещо като give me five, ама в националситическо-патриотичен стил. Ооо, ко праш, на ти таа кирка!

Не навирай филмите на СКАТ в лицето на хората. От гъза излизат лайна, по никой начин от гъза ти не може изведнъж ей така да изскочи златно кюлче. Ако цял живот сереш лайна, няма начин една сутрин да изсереш бисер. Така че - не ме убеждавай колко е "чист", "верен" и "неманипулиран" филма на СКАТ. Нали се сещаш, че от татък южната граница пускат същите филмчета, но с разменени места на главните действащи лица?! И какво - и те ли са "верни", "чисти" и "неманипулирани"?! Нали си даваш сметка, че хора от сорта на Волен Сидеров, нямат абсолютно никакъв интерес това разделение на турци и българи да приключи?! Без него Болен е нищо - просто луд... ще види парламент през крив макарон. Най-естественото нещо на света е той да разпалва и манипулира тази вражда. Същото прави Доган. Къде тогава е разликата между тях?!

И не ми пробутвай истории как във всяка мюсюлманска къща се трупа оръжие да се колят българи... Май аз познавам историята си по-добре от всички вас. Отвори си "Записки по българските въстания" и чети и се образовай как се прави пропаганда. При подготовката на въстанието апостолите взимат решение, с цел да се мобилизира българското население, да се пръскат слухове сред него, че турското население се въоръжава от държавата с цел в точно определен ден и час да се вдигне по нареждане и да изколи съседите си българи. Звучи ли ти познато?! Току що ти се опита да ми пробуташ същата монета век и нещо след онова време. Но както казах - май вие не познавате историята си... Тези може да минават пред по-първосигнален и по-необразован електорат - на какъвто разчита и Болен, де. Измислете нещо по-съвременно. Ако можете. То не е все пак като да размахваш кирки...

Нещо много здраво объркано има в представите ви за патриотизъм...

За тънкия лед...Не ми е за пръв път.В правата ти е да го счупиш - давай.

Има турци, имааааааааа!И не аз ги определям като такива - те сами се определят.Пък и какво лошо има да забиеш кирка в главата на някой?В Перник вилици си забиват, ние, като северняци, по модел на викингите - кирки и балтии :lol:

Имало е случаи, когато задник изсира не кюлче злато, но не и лайно.Вярно, обикновен диамант е било, но и тук те опровергавам леко.

Овърмене, ти кога за последно си бил сред "провинциалното" население?И по-точно - в Родопите?И по-точно - в Златоградско?

Може и да има сбъркано в патриотизма ни.Може.Нека е сбъркано.Нека.Но поне си е наше.И си милеем за него.И е патриотизъм на българчета.А не патриотизъм на "Добродетелната дружина". ;)

Момчета, чудя се какво ще ви се върти из главите като почнат да пристигат тълпи от всякаква разноцветна гмеж, търсеща препитание в европейска България? След като няма търпимост към етноси, които живеят заедно от 700 години, какво да говорим за пришълци от Азия и Африка. Явно е трудно да се проумее, че след като света живее в 21-ви век, България няма как да се прави на ударена и задника да й е в 19-ти. :blink:

russian-skinheads.jpg

Като говорим за етноси, живеещи заедно от векове...Ето какво се случва в "матушка Рус" с "емигранти".

Като тук не говорим за наци-скинове, а за ред скинове, които са комунисти по убеждения... :wacko:

Не навирай филмите на СКАТ в лицето на хората.....

И не ми пробутвай истории как във всяка мюсюлманска къща се трупа оръжие да се колят българи...

Нещо много здраво объркано има в представите ви за патриотизъм...

Ти както винаги господине я караш с големите си рога напред. След като си такъв обективен познавач на историята и настоящата ситуация и всеобхватната ти визия е толкова чиста и непокварена откъде на къде даваш оценка за нещо, което явно не си гледал??? Да си някой малоумен дървар да те разбера ама уж си интелигентен... И къде и защо намесваш лицето Сидеров не знам. Всеки случай този филм няма нищо общо с него и глупостите му.

---------------

Нямам навици да "пробутвам" каквото и да било... Това, което казах е точно така, както ми бе казано. Преди десетина години. През тези десет години не съм ходил с мегафон по митинги да обяснявам че "турското" население в страната се въоражава. Историята явно изобщо не я познаваш като гледам така, след като ми твърдиш че в България турци няма... Аудиторията тук не ми е електорат, ни то аз съм кандидат за политически пост. Мразя политиката и всички български политици. Не съм привърженик на нито една партия. Така или иначе в България политика няма - има бизнес на база политика.

---------------

Лично за себе си мога да кажа че няма нищо сбъркано в патриотизма ми. За теб обаче започвам да се съмнявам дали изобщо присъства някакъв патриотизъм. Покрай хора като тебе с Писач сме я докарали дотук. Само че явно трябва да ви сложат фесове на главите, за да осъзнаете, че отсреща раципрочност на вашите идеи НЯМА - отсреща има джамия - фередже - обрязване - турски език. И тази зараза се разпространява из Северна България и Родопите по-скоростно от чума. Станах свидетел на това как накараха младо момиче да приеме исляма, да сложи фереджето и да почне да учи турски, за да може да се омъжи за приятеля си "турчин". Изобщо на какво ли не ставам свидетел последните 2-3 години, няа да ми стигне мястото да изброявам.... Когато сред турските мекерета и пропагандатори намериш такива толерантни като тебе, тогава ще се съглася че се заблуждаваме ние. Един за мерудия намери и ще те призная.

---------------

И ако четеш внимателно думите на Весо не само кирката ще видиш там. Но ти и него и мене четеш през ред май. Аз пък мога да ти кажа че толерантните като вас много не ги харесвам, защото ако не дай боже се случи нещо лошо, колкото и да се надявам че няма да се допусне такава дивотия в съвременната ни държава, вие ще сте първите дето ще се изтрепете по граничните пунктове кой накъде да бяга и ще се криете като мишки. Ще ми се в една такава хипотетична ситуация като ти натикат феса в ръцете какво ще кажеш - за верска толерантност ли ще пропагандираш, котарака Леополд ли ще цитираш? И да видиш отсреща какво ще ти кажат.

Защо вечно ти е тоя наш пусти патриотизъм трън в очите на тебе? Някаква ерес ли е? Защо не вземеш да погледнеш от другата страна какви методики се ползват и какви действия се извършват? Толкова ли са ти големи капаците?

ЕДИТ: Много ми се иска да те пусна в централната зона на Детройт тебе и да се изрежеш нещо расистко по адрес на черните. След 15 секунди ще мечтаеш за кирка в главата. Ще те размажат от бой, ще те изнасилят анално, ще те убият и после пак ще те изнасилят. Ходи и на тях им говори за толеранс и разбирателство...

ЕДИТ 2:

Момчета, чудя се какво ще ви се върти из главите като почнат да пристигат тълпи от всякаква разноцветна гмеж

Нищо лошо няма да ни се върти, защото тази "гмеж" ще търси препитание. Няма да има претенции към населението на страната и области от нея и да сее етническа омраза. Няма да краде парите от фондовете и няма да се бърка в политиката и управлението на страната. Кръстник, не сме толкова плоски колкото ви изглеждаме. И ако питаш мен първите които ще пристигнат ще са индийските и китайските медици, когато нашите заминат на запад....

Като тук не говорим за наци-скинове, а за ред скинове, които са комунисти по убеждения... :wacko:

Какво значение имат убежденията, когато главата е куха като изгнил пъпеш?

Нищо лошо няма да ни се върти, защото тази "гмеж" ще търси препитание. Няма да има претенции към населението на страната и области от нея и да сее етническа омраза. Няма да краде парите от фондовете и няма да се бърка в политиката и управлението на страната. Кръстник, не сме толкова плоски колкото ви изглеждаме. И ако питаш мен първите които ще пристигнат ще са индийските и китайските медици, когато нашите заминат на запад....

Тъй, тъй. До появяването на следващия Болен, който ще "прозре", че в същност индийските и китайските медици са дошли да отнемат препитанието и след това държавата от ръцете на родолюбивите й "притежатели". ;)

Какво значение имат убежденията, когато главата е куха като изгнил пъпеш?

Скин съм.Следователно съм кух, така ли?Ще те помоля, оттърси се от стереотипите.

Тъй, тъй. До появяването на следващия Болен, който ще "прозре", че в същност индийските и китайските медици са дошли да отнемат препитанието и след това държавата от ръцете на родолюбивите й "притежатели". ;)

Това го има по цял свят в един или друг вариант - може би с изключение на Австралия. Ти поне си в чужбина и би трябвало да знаеш тези неща. Винаги има хора с прекалено крайни и дори екстремистки убеждения, особено в големите и силни държави. Вземи погледни Англия, Германия, САЩ. Като цяло примера ти не е на място. Ти колко милиона пришълци предричаш?

Това го има по цял свят в един или друг вариант - може би с изключение на Австралия.

Бъркаш.До края на миналия век, в Австралия е отчетена една от на-високите расови непоносимости в света.

Скин съм.Следователно съм кух, така ли?Ще те помоля, оттърси се от стереотипите.

Ами ако е стереотип да наричаш куха лейка нещастника от снимката с бухалката в ръка - да, сигурно мисля стереотипно, но поне мисля, за разлика от въпросния екземпляр. ;)

R_a_p_t_o_R, не мисля, че познаваш живота в другите общества в чужбина.

R_a_p_t_o_R, не мисля, че познаваш живота в другите общества в чужбина.

И откъде го реши това, понеже не живея в чужбина ли? Да не се познаваме отнякъде и аз да съм забравил, че толкова добре си информиран относно какво познавам и какво не? Много добре знаеш че съм прав относно проблема. Или в САЩ белите наистина обичат негрите? Или англичаните обожават пакистанци и индийци (в САЩ поне са лицемери, англичаните не си поплюват)? Или германците обичат турците? Как мислиш?

Не, отсреща реципрочност на нашите идеи няма, защото и отсреща на обикновените хора се говорят абсолютно същите дивотии като тези дето ти ми ги говориш - има реципрочност на ВАШИТЕ идеи! За скачени съдове чувал ли си? Предполагам... Няма никаква разлика м/у твоите приказки и приказките на един мюсюлмански емисар-фундаменталист. Никаква. Вземи неговата пропаганда, замени "мюсюлмани" с "българи", останалото е като две капки вода - ще изколят, ще изнасилят, ще затрият...

В България турци НЯМА - набий си го в главата. Има българи с мюсюлманско вероизповедание. Има и българи с юдейско, будистко, хиндуистко и бахайско вероизповедание... ако упорстваш да ги направиш турци и при всеки удобен случай изтъкваш как те не са българи, а турци - много ясно те ще реагират като не-българи.

Общо м/у СКАТ, филмите й и Волен Сидеров има и то не много, ами направо много. Като за начало - финансират се от едно и също място. Да ти обяснявам ли сега кой поръчва музиката? Ами който плаща...

И моля, не си въобразявай аз какво съм щял да направя, ако станело едикакво си... като стане ще видим кой какво ще направи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...