Grimjaur Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 че не можело то да се приемат закони с наказания за продажба на гласове Мда, щото лобитата нали трябва да смучат отнякъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Е ли е това в центъра на композицията джамия и свиня, молеща се пред коран? Еба ти наглоста, тия боклуци дори не се крият вече, че са чисто турска партия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Гледайте докъде допуснахме да стигнат нещата. Това е може би най-добрата продукция на СКАТ. Да бе знам, че репутацията на телевизията е трагична, но точно тези материали е хубаво да ги гледате. Там го няма Вучков и другите откачалници. Всичко е снимано така както е. Гледайте всичките филмчета и нека тогава да поговорим тука за какво става на въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 След този пост на Килъра искам да заявя - заглавието на темата го подбрах, защото се сетих за една пропаганда, когато се вдигаше паметника на Филип - "Филип дойде, сега да очакваме Баязид".Но въобще не съм предполагал, че има и такива филмчета или такъв план.(Макар,че като пусках темата, в душата ми се таеше огромното съмнение, че повечето от изказалите се, едва ли ще знаят кой е Баязид Светкавицата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Гледайте докъде допуснахме да стигнат нещата. Това е може би най-добрата продукция на СКАТ. Да бе знам, че репутацията на телевизията е трагична, но точно тези материали е хубаво да ги гледате. Там го няма Вучков и другите откачалници. Всичко е снимано така както е. Гледайте всичките филмчета и нека тогава да поговорим тука за какво става на въпрос. Тоя филм не само сме го гледали (по няколко пъти) но и отдавна го дискутирахме в друга тема. Лично аз след първото гледане се обадих да ми подготвят оръжието в поделението като му дойде времето. Сега от време на време го пускам профилактично - така да се поизнервя и надъхам... Учителят от Якоруда казва каквото има да се каже... Весо и аз съм обявил СКАТ за ПСИХО ТВ, но специално този филм не е от този тип и се базира само на история и фактология - забележете че коментар на фактите НЯМА. Наско ти ако не си го гледал досега си за наказание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 Наско ти ако не си го гледал досега си за наказание Е, хубу де, то човек като изкара няколко месеца в дивотията, после се чуди какво е това електричество, ти за кабелна ми говориш, че и за телевизия.Ми не съм го гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Горещо ви препоръчвам филма "This is England". Оттук. Зверски свестен филм. И невероятно силен край. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Направили им акт за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 Направили им акт за това. Само?Не се учудвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 kopche, казваш че този плакат е провокация. Добре. Появата на 30 000 избиратели в Кърджали ей така, от нищото, и то ли е провокация? Фактът, че за първи път в историята ни имаме депутат от ДПС от ПЛОВДИВ-ГРАД и той ли е провокация? 33 метровото минаре до паметника на Филип Сладоледажията и то ли е просто провокация? Твърдението на Гюл от началото на годината, че Пловдив е един от градовете с праобладаващо турско население и то ли е провокация? Фактът, че той се появи на конференция на ДПС в Кърджали, от която изгонихга ВСИЧКИ журналисти, това също ли е провокация? Че , вместо да дефилират по азбучен ред държавите, участници във фолклорния фестивал тази година, на първо място бяха турците? Че Турция в мамента издава скоростно и безпратно документи на изселниците, за да дойдат да гласуват? Че Доган каза на пресконференцията на евроизборите "ДПС не е първа политическа сила не защото не е готово, а защото бълграският народ ОЩЕ не е готов" . Датата на изборите ни и тя ли е просто провокация? Това - http://img170.imageshack.us/my.php?image=doganko0.jpg , дето го каза доган през май, и дето заради над 50-те процента ЗЕЛЕНЧУЦИ, които не гласуваха, се сбъдна, и то ли е скамо провокация ? Оше искаш ли ?! Да си забелязал статиите с хвалебствия на забрадката на госпожа Гюл, написани в купени от Доган български вестници? Да си спомняш случайно, че гореспоминатият Фикрет Сепетчи от ДПС нахално стоеше с молитвена шапчица на паметника на Съединението на 6-и Септември тази година? Да си спомняш, че мазният циганин Еньо Петров, съпроводен от предателя Константин Писков и прочее антураж на същия празник буквално разблъска българите-зрители след края на празника, а зад него стояха на нисък старт великите ни полицай, за да приберат този, който дръзне да му удари шамар, както се полага да се прамви съсх самозабравили се нахалници? Мама у стара, толкова ли е трудно са се разбере, че наистина позволихме твърде много, и цялата ин държава е в опасност! Толкова ли у трудно да се прочете историята, за да се види, че турците купуват само завареното възрастно поколение, с пари и обещания, че ще го оставят на мира. Второто или слага чалмата на главата, или слага главата на дръвника. В огромни райони на държавата местни дерибеи вече ни наричат гяури и рая. Тук вече си имаме, както стана дума, депутат от ДПС. Имаме двама вицепремиери и трима възлови министри турци, турци, а заместник министрите брой нямат. Какво още искате да стане, другари негласуващи, за да ви скетне реотанчето, че НАИСТИНА имаме проблем !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Напълно съм съгласен с първия коментар на kopche! Идват избори, ще има много провокации, циганите пак ще "встанат" и пак ще има бълъци, които да се хванат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Не, драги! Циганите няма да "встанат", а просто ще идат да гласуват масово, докато ЗАРЗАВАТИ като тебе няма да го направят! И като напълнят половината общински съвет с техни съветници, ще има да се чудиш от къде ти е дошло! И колко точно ще се чудиш, честно казано, не им дреме, ама лошото е, че заради такива като тебе ще се чудя и аз, дето не съм като тебе, защото твоето безхаберие ,уви, пряко ме касае. И ако "балък който се е хванал" означава човек, на който му пука и който гласува, пиши ме и мене балък, а ти си слушщай чалгата и си потъвай безмълвно и самодоволно в тинята. Защото в крайна сметка излиза, че за разлика от циганите, които имат някакви, макари дребни идеали, от типа на бера и кебапчета, за което отиват и гласуват, ти нямаш НИКАКВИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Сиренце... благодарение на хора като тебе в момента Югославия е само спомен на картата на Европа... все такива "загрижени" за Родината си... питай ги сега къде е родината им и кой ги докара до там. Събуди се. Живееш в двадесет и първи век в Европа. Нациите не са това което бяха и бъдещето не е тяхно. Днес аз работя в България, в холандска фирма с офиси в над 72 държави на петте контитента. Колегите ми изповядват всички възможни релиигии по Света. Аз конкретно работя с швейцарец, който работи в офис на холандската фирма в Румъния, защото живее с молдавянка, която учи в Букурещ... И тя е мюсюлманка, той е католик, работи във фирма на протестанти с православен... Не дърпайте България, за която толкова уж милеете, назад към Средните Векове. Но какво ли ти говоря - ти си се сврял в дупчицата си тука и за нищо на света не би си подал носа по-далеч от керемидката си... да се чуди човек как изобщо използваш Интернет - тази сатанинска измишльотина на евреите, която Ал кайда използва, за да организира терористи-камикадзета срещу българщината... И не ми казвай да си седя в тинята - аз се развивам и с развитието си движа Родината си към цивилизацията и напред въпреки теб... на теб само ония 500 години са ти в устата и главата, защото ти още си роб, за разлика от мен - аз съм свободен от тях, те са миналото ми, но не са настоящето ми и определено няма да са бъдещето ми... за разлика от твоето - ти не можеш да живееш без тях, защото още живееш в тях, лягаш си с тях, сънуваш ги, ставаш с тях, тях дъвчеш нонстоп и ще си тънеш в тях още 500 години. Хубавото е че такива като теб са малцинство и все още нормалните хора успяват да вървят напред, колкото и да ги дърпате назад. Ти и тези измислени "турци" от измисленото НДСП сте едно и също, искате едно и също и живеете в един и същи измислен свят на заговори, конспирации и етнически разделения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 на теб само ония 500 години са ти в устата и главата, защото ти още си роб, за разлика от мен - аз съм свободен от тях, те са миналото ми, но не са настоящето ми и определено няма да са бъдещето ми... за разлика от твоето - ти не можеш да живееш без тях, защото още живееш в тях и ще си тънеш в тях още 500 години. Kojto zabrawi minaloto si, niama budeshte.Az ne iskam da sum jitel na durjava, w koqto se pogazwat osnovni prawa.A towa, koeto prawiat tezi partii e tochno tova.Moite uvajeniq, no byrkash.Moje da si kolkoto si iskash moderen, da rabotish s kakwito si iskash hora po nacionalnost i religia, no towa ne znachi nishto.Az sushto rabotia s hora ot mnogo nacionalnosti( ako 240 darjavi i teritorii sa malko) i religii, no tova ne mi prechi da iskam Bulgaria da e chista ot podobni gnusotii kato tezi.Ili shte se pozovesh na Hartata za prawata na choveka?Ami pozowi se.Wse taia.Teb dosega na ulicata ako ne sa te narichali giaur, me sa me narichali.Ako ne si vijdal kak wurviat sys zeleneto prorokovo zname po ulicite - az sum vijdal(are toava moga da go priema, shoto e veroizpovedanie).Tova ne e moderna Bulgaria.I tochno takiva hora ia vrushtat nazad.Uf, pisna mi!Majnata i na taia latinica, ne moga da se doizrazia qsno taka.Blagodaria za tyrpenieto da izchetete takuw otwratitelen post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Ако наистина седнеш и прочетеш историята, ще видиш, че Югославия изчезна поради днеги едни причини. Някак не ми се вярва гласуването да е сред тях. Защото аз само това казвам - да се гласува. Нищо повече. Всеки да си реши за кого, ако иска и с празна бюлетина, ама да гласува. Но според тебе ДПС е плашило, балон, нали така ми каза преди време ... Позволявам си да ти напомня, защото очевидно не си забелязал (но то е защото аз съм в плен на стереотипи, нали) че Нихат Кабил, Емел Етем, Ахмед Доган, обръчите от фирми, ограбването на държавата, обезбългаряването на цели райони, горските пожари, плащането с държавни пари на турски (имам предвид от Турция) фирми, и останалите "илюзорни неща" не са част от "онези" 500 години, а част от настящето ни. И от това какво ще правим с това настояще, зависи бъдещето. Пък по въпроса за твоите холандци ... Интересно ми е те какво биха казали за тия, дето не гласуват. Ще ми е интересно, питай. Ама да не се окаже, че моята дума "зарзавати" е ласкава в сравнение с това, което беха казали те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 ov3rm4n, всичко ти разбрах, ама не можах да разбера какво искаш да кажеш - викаш, че не трябва да си даваме зор да гласуваме и да оставим ДПС да ни управлява, щото живеем в 21-и век, така ли? Аз лично, не мразя хората от никой етнос, ама тия комунисти от ДПС, където са едни от най-върлите крадци в България, мисля да не ги оставям да ме управляват.. (както и всички други комунисти като цар, каруцар, мутра и т.н...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 1.оставим ДПС да ни управлява, щото живеем в 21-и век, така ли? 2.ама тия комунисти от ДПС, където са едни от най-върлите крадци в България, мисля да не ги оставям да ме управляват.. (както и всички други комунисти като цар, каруцар, мутра и т.н...) 1.Мда, май е така. 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 2. ...забравих и ВМРО да включа, sorry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 ...забравих и ВМРО да включа, sorry! Не че имам нещо против политическите ти възгледи...Но би ли се обосновал, защо, по дяволите, са комунисти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Не, драги! Циганите няма да "встанат", а просто ще идат да гласуват масово, докато ЗАРЗАВАТИ като тебе няма да го направят! И като напълнят половината общински съвет с техни съветници, ще има да се чудиш от къде ти е дошло! И колко точно ще се чудиш, честно казано, не им дреме, ама лошото е, че заради такива като тебе ще се чудя и аз, дето не съм като тебе, защото твоето безхаберие ,уви, пряко ме касае. И ако "балък който се е хванал" означава човек, на който му пука и който гласува, пиши ме и мене балък, а ти си слушщай чалгата и си потъвай безмълвно и самодоволно в тинята. Защото в крайна сметка излиза, че за разлика от циганите, които имат някакви, макари дребни идеали, от типа на бера и кебапчета, за което отиват и гласуват, ти нямаш НИКАКВИ. Такива надъхани "родолюбци" като теб ги занем. Как направи прибързаното си заключение за мен? Защо подскачаш като "ощипана мома" и почваш да дрънкаш клишета за чалга, "бера" и кебабчета?? Чалга никога не съм слушал, гласувал съм винаги от както имам тази възможност, "бера" и кебабчета обичам и не знам от кога това е толкова недостойно в тази държава?? Хйде иди пребий някалко циганина, нарисувай свастика на джамия и помогни с тази мъжка постъпка на държава! Аман от такива "родолюбци"..... Edit: Grimjaur, колегата Violator правилно се е изразил, ако досега не си забелязал, всичките бивсши БКП, УБО, ДС и т.н. са си на власт (и всичката им челяд) и управляват тази държава и голяма част от парите. Те са директори на банки, телевизия, радио, кметове, директори, министри и т.н. В тях е ножа и хляба, те отвличат общественото внимание с такива "активни мероприятия", залагайки (успешно) в първосигналното в хората..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Edit: Grimjaur, колегата Violator правилно се е изразил, ако досега не си забелязал, всичките бивсши БКП, УБО, ДС и т.н. са си на власт (и всичката им челяд) и управляват тази държава и голяма част от парите. Те са директори на банки, телевизия, радио, кметове, директори, министри и т.н. В тях е ножа и хляба, те отвличат общественото внимание с такива "активни мероприятия", залагайки (успешно) в първосигналното в хората..... Мдам, единствено при Костовото правителство, бяха навряни в кучи гъз и започнаха истинските реформи. Обаче комунистите в медиите не си траеха и доста добре оплюха истински работещите за България. А хората в БГ са толкова лесно манипулируеми, че предпочитат да вярват на платени статии по червени вестници от рода на Труд и на хора, които имат личен зъб на Костов като Слави, вместо да гледат реално кой направи най-много за България от 89-а насам.. Сега е наред ББ, който е поредният скрит кадър изкаран като застраховка на БКП (след царя, оня палячо Жорж, Каракачанов и т.н.)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Най-големият боклук, мръсник, комунист и крадец на България от годините на прехода е наглият циганин Иван Костов! Той трябваше да бъде обесен публично пред Народното събрание за назидание на останалите! За съжаление обаче нямаше кой да го направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Кучетата почнаха да се лаят.Мда, благодарен съм за изчерпателния отговор.Все пак, като екстремист и терорист на свободна практика, нали се сещате, че моите възгледи винаги ще са радикалко различни от тези на другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Най-големият боклук, мръсник, комунист и крадец на България от годините на прехода е наглият циганин Иван Костов! Той трябваше да бъде обесен публично пред Народното събрание за назидание на останалите! За съжаление обаче нямаше кой да го направи... Хехе, щом казваш.. Аз пък съм благодарен, че дойде той, че иначе можеше и да умра от глад 97-ма (щото тогава даже и пшеницата за хляб бяха изнесли комунистите)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Писач, просто те приканих да идеш да гласуваш на тия избори (както твърдиш, че правиш до момента на другите такива). Ако не схващаш разликата между това и писането на свастики по джамиите, значи наистина имаш проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.