Jump to content
BulForum.com

Godinki :)

Undyning

На колко години сте?  

300 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Да ама анкетата е правена през януари 2004, а от тогава до сега много млади хора си отидоха от тук. :) А след затварянето на варез, като гледам май останаха само повечето дъртите. Предлагам анкетата да се нулира и да се почне наново. :D Пък и вече е евроком, не варез.

Всички участвали в анкетата печелят дъвка с косъмче ... на спечелилите честито (могат да получат наградата си от най-близката будка) ....

@OutCold така е има много малки дет се скатават и не си го казват и се правят на много компетентни във всички теми.

Навършвам 29 през септември...

"А след затварянето на варез, като гледам май останаха само повечето дъртите. Предлагам анкетата да се нулира и да се почне наново"

Какво искаш да кажеш с тази "мъдра" мисъл??????

Превод в ефир: Детинските присъствия на индивиди, подобни на Petio, Boro и т.н. вече не се забелязват. Превода продължава - средната възраст на потребителите се е повишила осезаемо.

"А след затварянето на варез, като гледам май останаха само повечето дъртите. Предлагам анкетата да се нулира и да се почне наново"

Какво искаш да кажеш с тази "мъдра" мисъл??????

Точен превод:
Превод в ефир: Детинските присъствия на индивиди, подобни на Petio, Boro и т.н. вече не се забелязват. Превода продължава - средната възраст на потребителите се е повишила осезаемо.

Определено останаха повече хора над 18. Под 18 ще има около 5 %.

На 21 юли правя 18

А колкото до товам найстина присъствието на по-младите юзъри не се забелязва много.Но все още има мнения, изпълнени с такава детска искренност и чистота, както и теми...Но пък ако ги няма...няма да е същото.Пък и Сивушко няма да има много работа:)

Ако си толкова склонен да прецениш човека по годините - отваряш му профила и ако си е въвел коректно датата на раждане - смяташ.

Но все повече се убеждавам, че това не е най-определящото, защото познавам пичове на по 17 години, дето акъла им е повече от някои индивиди на по 22-23...(като мен например)

20 годишнината ми беше най-кризисния период от живота.

В очите на всички аз изглеждам като голям човек, и очакват от мен "да се стегна", "да се държа мъжки", "да се държа подобаващо"... :cry Доста депресно беше, такова... ся спря да ми пука - когато - както трябва... :rolleyes:

Все пак се изка акъл да се пита къде се е преместил форума а-у ...то акъл - море глава - шамандура ама то те още малки ... ама нямат оправдание аз се радвам че няма такива които да ми създават нерви поради глупавите си изказвания и да ми създават работа да репорт-вам до админи и модератори.

Уф не знам , ама на последък много взех да се дразня когато някой "батко" започне да критикува по-малките от него заради възрастта им . :angry: Според мен не е толкова важно дали си на 18 и 2 месеца или на 18 и 5 месеца , ами начинът , по който пишеш ;) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...