Jump to content
BulForum.com

Godinki :)

Undyning

На колко години сте?  

300 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Старост не радост, взех да забравям ама майче на 22 бях:)

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Ц ц ц. Ние които сме на 23, за състаряващи ли вече се броим. Не ми харесва как е направена класацията. :)

Ц ц ц. Ние които сме на 23, за състаряващи ли вече се броим. Не ми харесва как е направена класацията. :)

След 23.. означава че си по-улегнал

(на теория де..)

:devil

Иначе.. аз съм на 21

ми аз сега като ще направя 19 и направо ........хич не ми се ще,ама....одъртявам :bgrin: :P

15 стигат ми.

Децата са мнозинство, гледам :))

И все пак, тази тема можеше и по-коректно да е зададена - набори, защото примерно след 2-3 години поне 70% от гласуването ще е неактуално.

Иначе сега карам 24-та година.

Ами въпреки че си пише в инфото ми аз съм си на 19 години карам 20-та си година :)

Аз пък имам едно малко призивче: Нека всички си попълнят рождената дата в профила ;)

Да , ако се срамувате , наистина няма от какво ! На мен не ми прави впечатление , ако човекът , на който разглеждам профила е по-възрасте или по-малък от мен .

ми аз сега като ще направя 19 и направо ........хич не ми се ще,ама....одъртявам :bgrin:  :P

тихо тихо, че вече наистина ша удартяваме бавно :(

аз съм на 20 ама пораствам всеки изминал ден я на простотии я на

нещо дуго но не и на акъл :woot

та и без тва умните хора са мноо тъпи :) тва Джоуи Тревияни го е казал ей умен чоловек е той B)

бтв: 100едита напраих деа немога да пиша

пу да се е.а в неграмотника :rolleyes: нищо като отида на плаж да ме напече слънцето ша са опраа

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...