Jump to content
BulForum.com

Godinki :)

Undyning

На колко години сте?  

300 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Vednuz pri edna registracia i az opitah da izluza i haotichno pisah rozdennata data. Kakvo obache beshe ochudvaneto mi kogato na sledvashtia ekram PC-to me pomoli da povikam mama i tatko chje sam bil maluk oshte  :woot  Kato poglednah, bil sam dal 2000 godina kato rozdenna....... Taka che i takiva neshta ima po shirokia sviat :woot

az pa nai obi4am da pi6a 4e sam roden na 31 vebruari no samo nqkade moze

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply
Vednuz pri edna registracia i az opitah da izluza i haotichno pisah rozdennata data. Kakvo obache beshe ochudvaneto mi kogato na sledvashtia ekram PC-to me pomoli da povikam mama i tatko chje sam bil maluk oshte  :woot  Kato poglednah, bil sam dal 2000 godina kato rozdenna....... Taka che i takiva neshta ima po shirokia sviat :woot

Е то се гледа - трябва да се лъже професионално! Следят хората, макар че не знам какъв е проблема на едно хлапе да пише набор 56 примерно. За по-наглите като хит.бг дето проверяват ЕГН-то специално съм си подготвил едно скриптче да ми генерира валидни ЕГН-та - само даваш дата - кеф ти мъжки, кеф ти женски... ;)

Айде сега честно, слагам си ръката на сърцето отдясно:

Точно на 30 съм и аз, през март ще закръгля и една. Но то си личи предполагам, от изявите ми, че съм дърт съсухрен и мухлясъл морук дето само трови живота на младите... :P

Tedy ne sym Krumov nito pyk sym onia deto vodi Mrejata. Inache imeto mi e trudno a i sym po-mlad be. Nali kazah che sym na 18. Vse pak niakoi tuk se izdavat che lyjat ama az sym pravedno dite.

Пууу...

5 човека над 35 год...

Много старчоци тука бе....

Хич не ми се мисли и аз кат стана на 40 ко ще праа..

:blink:  :tongue  :wir  :(  :rolleyes:  B)  :lol:  :wub:  :angry:

Losho nqma da ima i po-vyzrastni, ti kvo iskash nqkvi sopolankovci li samo da ima?

P.S. Za 40 neznam, ama se predstavqm na 60-70 sas GSM-to v rakata, s babata v BMW-to i laptopa na zadnata sedalka :P

• 1 year later...

Интересно ще бъде, тази статистика да се обнови малко, защото все по често си мисля, че средната възраст на форумците е 16г.! Аз лично съм на 21 - пише го и в профила ми, за разлика от други, които се крият!

15 ... в повечето профили пише , а за другите не мога да разбера дали се крият , или просто не им се занимава , не знаят как да си впишат годините :blink:

15 ... в повечето профили пише , а за другите не мога да разбера дали се крият , или просто не им се занимава , не знаят как да си впишат годините  :blink:

Е па нужно ли е всеки да си слага годините ?! Ако не искам ? Ще ме накараш ли ? Аз съм на 13 и половина :lol: и не се срамувам :P . Някои като не си пишат интересите или разни подобни , какво означава ?!

Е па нужно ли е всеки да си слага годините ?! Ако не искам ? Ще ме накараш ли ? Аз съм на 13 и половина  :lol: и не се срамувам  :P . Някои като не си пишат интересите или разни подобни , какво означава ?!

Ми не виждам да съм карал някой ...

в повечето профили пише , а за другите не мога да разбера дали се крият , или просто не им се занимава , не знаят как да си впишат годините 
:blink: . Къде по-точно съм го казал :confused

Ааа и бтв , като не се срамуваш (то няма от к'во) , за какво по едно време в профила пишеше , че си на 22 :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...