Jump to content
BulForum.com

Godinki :)

Undyning

На колко години сте?  

300 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply
Skii che se bazikam be. Nedei si dava tolkova zor. Goshovcite osven che sme praseta poniakoga moje i da znaem neshtichko...

Хехе, GeorgiK, ти да не си Георги Крумов бре? (водещия на ... забравих кое предаване за компютри, то дали и така се казваше той..). Щото поста ти и ника ти директно ми напомни за тоя образ :lol: :lol:

Аз пък винаги лъжа в профилите по форумите...

(Вдействителност съм блондинка 1.8 см (<-бахти -тва никой ли не го видя? :D - 1.8м имам предвид) / 90-60-90 на 18 ненавършени)

(Вдействителност съм блондинка 1.8 см / 90-60-90 на 18 ненавършени)

А аз се чудех що си ми толкова симпатичен :woot :D :lol: :lol:

То на аватара съм с бръсната глава, ма то е щото снимах рекламен клип за кампанията на Далай Лама - "Свобода за Тибет" - та от там ми е тая снимка...

како ov3rm4n, повий пеленачето SherZ в дантелени пеленички, и яла при мен дядо ти tedy, да ти покаже един два трика как да изиграеш батковците когато ти налитат (понеже от 90 години съм им научил номерата)... :P :D

17....-> но не мога да определя M или F съм.Май F Брюнетка.

:)  :woot  ;)  :P  :D  :lol:  B)  :rolleyes:  :wir  :tongue  :wub:  :angry:  :wacko:  :blink:  :ph34r:  :zzz  :inqn  :sick

Chavdare, samo F shte si - da znaesh :) No vij - za godinite moje i da si prav :P

Ako Bashta mi ne e na 40,a sestra mi ne e na 5 ,to togava az ne sum na 10 nito na 20. Ako oba4e Maika mi ne e na 39 a brat mi ne e na 6 ,to az ne sum i na 19 nito na 11. Prababa mi oba4e e bila monaxinq.Pradqdo mi e bil partizanin. ako vui4o mi e kopele ,a bratov4ed mi pederas, na kolko godini e ivan kostov ... :P

p.s. ScherZ ,ti verno li si na 30.05.1986 ?!?!?!

Vednuz pri edna registracia i az opitah da izluza i haotichno pisah rozdennata data. Kakvo obache beshe ochudvaneto mi kogato na sledvashtia ekram PC-to me pomoli da povikam mama i tatko chje sam bil maluk oshte :woot Kato poglednah, bil sam dal 2000 godina kato rozdenna....... Taka che i takiva neshta ima po shirokia sviat :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...