Jump to content
BulForum.com

midi editor

Shiro

Recommended Posts

Emi trqbva mi da si okylcam nqkoi midi failove. I da smykna polifoniqta ot 24 na 16. Ako znaete raboteshta i izprobvana programa, koeto da moje da "reje" chasti ot midi failove i pak da gi seifa kato takiva s izbrana polifoniq - kajete. Moje i za linux da e.

Emi trqbva mi da si okylcam nqkoi midi failove. I da smykna polifoniqta ot 24 na 16.

Nai dobrite programi za sazdavane i obrabotka na MIDI sa programite na CAKEWALK.Ako imash pone malko muzikalni poznaniq shte ti e mnogo lesno da rabotish s tqh.Imam i trite populqrni versii kato nai dobrata si ostava CAKEWALK AUDIO 9 PRO. Za svalqneto na polifoniqta nema da imash problemi prosto mahash daden instrument ili napravo tiresh tracka.Ako ti se zanimava kaji i shte upload taq qkata versiq specialno za tebe :) A za linux ne moga da ti kaja,ako shtesh mi vqrvai daje ne znam kak izglejda interfeisa na toq Linux :woot

Nemata problemi pichove,shtom imate jelanie predi da si legna shte go ostavq da se upload.Serial nomer ima v papkata,samo che kato tragvate da q instalirvate davate na "custom install" i mahate "samples" ot izbroenite neshta za install.Vsichko da e markirano bez "sample".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...