Jump to content
BulForum.com

купувам къща

Recommended Posts

купувам къща на около 20-25 км от пловдив.да не е кирпич,ако може плоча или поне здрав гредоред.максимум 2 етажа,втория може и да е недовършен.двор поне 400 кв.м.може и да не в няkое село,близките градчета също ме интересуват(садово,съединение,перущица и т.н).парите които съм приготвил са 20-22 000 EUR.задължително в регулация,ако имате и снимки още по-добре.оферти може и на лични

:punk

Мога ти предложа вила над с. Брестник /на 5 минути път от селото във вилната зона/. Строена през 80-те години. Тухлена, на плоча, с около 1 дка двор. Дворът е ограден /вкл. и масивна ограда/ и терасиран. Трайни насаждения - лозе, асма, орехи, бадеми. .. Вилата е на три етажа-приземен, включващ стая и кухненски бокс; втори и трети-по една стая с тераса. Съществува възможност за пристрояване и надстрояване. Цената на вилата е 27000евро. Ако имаш интерес ми пиши и може да идем да я видим. Също така мога да ти покажа проектите, нотариални актове и т.н. :)

за тия пари нищо свясно няма да земеш , напоследък гледам че хората по селата около пловдив са се побъркали тотално в момента търсят по големи суми на кв/м от колкото в пловдив :angry1

• 3 weeks later...

намерих в нета няколко къщи в Караджово и Кочево,ама са много близко до Катун-ица.някой бил ли е там и знае ли има ли много цигани?

намерих си и една в Цалапица,обаче половината е кирпич.доколкото разбрах,може да се излеят колони в четирите ъгъла,да се направи плоча отгоре и после да се бутне кирпича и да се иззидат тухлени стени.някой правил ли е подобно нещо и горе-долу време и цена ме интересува.и дали е възможно да се направи или...?мерси

Караджово и Кочево,ама са много близко до Катун-ица

Не ти препоръчвам, но си е мое мнение.

може да се излеят колони в четирите ъгъла,да се направи плоча отгоре

Може без проблем.

и после да се бутне кирпича и да се иззидат тухлени стени

Не е нужно да е по трудния начин

по добре бутай и наново - правил съм го и ти го казвам от опит.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...