Don___ Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Awe ne6to imam problem s PC-to.Kakvato i igra da svalq i da e zapi6a parvo mi dava 4e nqkoi ot zipovete sa razvaleni-svalqm gi pak... Slad tova po vreme na zapisvane igrata dava mnogo gre6ki i ne se zapisva, a tova stava i s igri ot diskove...Na skoro re-installnah XP-to no nqma promqna, daje i Enemy Territory ve4e ne mi tragva!Ako znaete nqkakvo re6enie na problema molq pi6ete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Moze da pregriava, da ima virus, da e overkloknata mashinata do tolkova, che da ne bachka stabilno..... i oste kakvo li ne. Dai malko poveche info. Sled kakvo e stanalo taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Или харда е решил да се уволнява... Тествай за лоши сектори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted January 25, 2004 Author Share Posted January 25, 2004 Ami virusi nqma, ma6inata ne e overclocknata, pone konfiguraciqta e dobra no i az mislq 4e e ot harda i 6te vzama da kupq nov! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Predi da kupuvash nov ubedei se che e ot nego za da ne se okaze che si hvarli edi si kolko pari na viatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 а кога се появи проблема ти? щото аз преди имах такъв проблем с дълъг 40pin IDE кабел, при копиране на големи (и не толкова големи) файлове, правеше грешки. Смених на 80-пинов и се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 S koq programa razarhivira6? Da ne bi da e WinRar i da si cracknal s kofti patch? Ako si s winrar probvai s nqkqkoq druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.