nosla Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Изчезна ми паса какво става Пак ли е нещо хакнато пробвам с всички пасове който знам и е възможно ама не е какво става кака мога да го поправя МОля ви помогнете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 We have a sql error При мен същото се получи, к'во става с тоя тракер? Някаква обяснима причина да се даде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosla Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Table './tb/users' is marked as crashed and should be repaired Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 фикснахме проблема, тракера се товари доста и работим по проблема. Може да отнеме няколко дни тъй като мислим глобална промяна, но след нея се очаква нещата да са много по-добре и да няма повече проблеми с отчитането на коефициента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosla Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Ок браво за бързата реакция Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Вече всичко изглежда наред, по едно време чак се притесних Дано глобалната промяна стане по-бързо и да няма вече такива проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.