Jump to content
BulForum.com

Продавам Моторола MPX200

Recommended Posts

Продавам Моторола MPX200 , ОС-Вин.Мобиле 2003- 2 батерии, 2 зарядни , ба4ка перфектно , козмети4ни забележки !

Мисля да заформя търг4е с на4ална цена 50 лв, стъпка 5 лв и блиц- 100лв

Край на търга 1.11.2007

При желание на купува4а мога инсталирам софтуер ... офис пакети , плеъри за филми игри и др.

Айде да добавя още едно Сони ериксон4е - К700 , работи перфектно , външен вид - без забележки

2 зарядни , хендс фрии - и др.

пак на търг4е с на4ална цена 50 лв, стъпка 5 лв и блиц- 130лв

Край на търга 1.11.2007

Edit: Айде малко есенно раз4истване , телефоните са перфектни ползвани са от мен и семейството , при4ината з апродажбата - ъпгрейди

Добавям още едно СЕ К500и , без забележки по работа и външен вид ,

пак търг - на4ална 30 лв , блиц -70 , карай 1.11.2007

80za sonito!

Айде малко есенно раз4истване , телефоните са перфектни ползвани са от мен и семейството , при4ината з апродажбата - ъпгрейди :)

До тук следейки реда на обявите и като знам какво съм едитвал ми е ясно кой за какво дава цена , но след това - моля казвайте и телефона за който давате оферта !

Моторолата възпроизвежда ли мп3?

естествено , музика , филми , вси4ко ... филмите се компресират в покет формат и заемат от 80 до 130 МБ ... с подходящ софтуер си4ко се постига :) ей тука си пускаш търса4ката има си4ко ..това е един от най-обсъжданите телефони - http://all4smartphone.com/forum/index.php

СЕриксоните са с сменени панели ( от скъпите) така 4е външния им вид е перфектен !

Айде малко есенно раз4истване , телефоните са перфектни ползвани са от мен и семейството , при4ината з апродажбата - ъпгрейди :)

До тук следейки реда на обявите и като знам какво съм едитвал ми е ясно кой за какво дава цена , но след това - моля казвайте и телефона за който давате оферта !

Az si naddavam ve pi4. kazah 80lv. tva ne e cenata na koqto trqq go polu4a. tva e predlojena suma...

Az si naddavam ve pi4. kazah 80lv. tva ne e cenata na koqto trqq go polu4a. tva e predlojena suma...

Не си ме разбрал , нямах в предвид теб , а тези след теб , защото след твоята оферта добавих още едно сони, за това имах в предвид , 4е трябва да се споменава и телефона за който се предлага цена !

MPX200 85лв С кола съм кадето кажеш там съм... ( до 6 часа съм на работа ;/ )

И аз съм с кола :) няма проблем за тва ...има си търг с правила , ако няма по добри от твоята оферта го вземаш , за сега преди теб има друг предложил първо 85 , така 4е той е първи ... транспорта не съм го споменавал като условие за предимство в търга , така 4е той не ти дава предимство при еднакви цени !

До сега : @hunjeks- MPX200 - 85 lv.

@MJMITAKA- SE K700 - 80 lv

@inherit.hit.bg - SE K500- 40 lv

Добавям и бонус - безплатен транспорт в рамките на града !

До сега : @hunjeks- MPX200 - 85 lv.

@MJMITAKA- SE K700 - 80 lv

@inherit.hit.bg - SE K500- 40 lv

Добавям и бонус - безплатен транспорт в рамките на града !

SE K500-45лв.

каде може да се види мпх200 давам веднага 95 лв за него. даи скайп или icq

Еми аз не съм за 5 лева , кат съм написал 90 на4и толкова му искам , ако се откаже 4овека дето първи е предложил блица , ще го дам на теб за 90лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...