Jump to content
BulForum.com

Продавам PSP

Recommended Posts

Ще е хубаво ако кажеш какъв е този умд диск...какво има на него ;)

а и цената е нереално висока...ще е добре да свалиш

Това е така да се каже демо диск. За хората, които наистина я искат ще преглътнат това, че е розова предполагам, ама тая цена...

розово розово ама

какъв фърмуеър е хакнат до коя версия е хакнато?

кога е купено?

от къде?

какво е състоянието в момента?

снимки?

защо го продаваш?

тия 320 лв са много по принцип

System Software - 3.52 M33-4

Купено е на 19.07.07.

Има сервиз в Пловдив на бул.Христо Ботев 138а.

Състоянието е идеално.Няма драскотини.Никакви забележки.Поне аз не виждам.Много е пазено.

Снимки нямам засега.

Продавам го, защото искам да си взема PSP Lite.

В комплекта влизат umd disc,usb кабел, 64 мб карта памет, слушалки с дистанционно,калъфче,връзка за носене.Всичко е като ново.

УМД диск-а е някакъв демо диск,който не сам пускал и не знам какво има на него.Никога не съм го ползвал.

За цената мисля, че е добра, имайки предвид допълнителните аксесоари,които вървят към него.

Но хайде - смъквам цената с всички тези неща на 310 лв.

Добавям карта памет 4гб.Когато на нея се сложат повече от 1.5 гб не прави save на игрите.За друго няма проблеми.Тоест може за ПСП-то да се ползва като 1.5 гб.Иначе съм я пробвал на цифров фотоапарат и нямам проблеми с нея.

Ми мисля, че може да се играят с него пиратски дискове? Т.е. сваляш си няква игра от нета за PSP, записваш си я и си играеш....? :]

Точно това значи.Сваляш си игра от нета безплатно и я слагаш на картата памет и играеш.Спестяваш пари от купуването на игри.

И да добавя, че всички неща горе заедно с ПСП-то струват над 400 лв., ако си ги купувате чисто нови.Може да се убедите, че и при мен са като нови.Все пак 3 месеца не е много време .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...