EaSteRn_SuN Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 ето какъв е проблема рутера е тп-линк.Изчетох много писания по тоя въпрос обаче пак имам проблеми.Като пусна упнп-то от торент клиента и рутера в бит комета и уторента ми дава че листен порта ми е затворен,когато ги спра и направя с порт форуардинг ми дава зеленото лице но скороста на ъплоуд е една и съща както с упнп но там свети жълтото лице -мн малка от някои сайтове.Някой ако може да даде съвет кое да използвам или как да настря рутера или да направя нещо друго или да използвам друг торент клиент ще му бъда благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 ето какъв е проблема рутера е тп-линк.Изчетох много писания по тоя въпрос обаче пак имам проблеми.Като пусна упнп-то от торент клиента и рутера в бит комета и уторента ми дава че листен порта ми е затворен,когато ги спра и направя с порт форуардинг ми дава зеленото лице но скороста на ъплоуд е една и съща както с упнп но там свети жълтото лице -мн малка от някои сайтове.Някой ако може да даде съвет кое да използвам или как да настря рутера или да направя нещо друго или да използвам друг торент клиент ще му бъда благодарен. Активирай си UPnP, както и DMZ на твоето IP, пробвай и с други клиенти, като bitspirit напирмерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.