Godfather Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Малко есенни импресии от Ванкувър: Втора част: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Е-е-е-е мног е красиво Много искам и аз в скоро време да посетя малко щатите и Канада... ДдЗ много ги харесвам така като ги гледам по разни снимки... и ми се иска и аз малко да ги посетя.... ноооо мечти за сега... инъче за снимките... да мно ми харесват някои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Страхотно е в нортуеста ама много дъждовен климат (подобен на Англия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 Страхотно е в нортуеста ама много дъждовен климат (подобен на Англия) Е, не може всичко да е идеално. И по-добре, че е така, щото иначе не знам какви космически висоти щяха да гонят цените на недвижимостите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 при нас и сега не са малки, но все пак са по-евтини от Калифорния Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Мда, много красиви снимки. Офтоп.:Едно време българите бягаха на Запад, сега западняците бягат в България.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Искрено ти завиждам . На 1 час от теб има ски курорт, сняг там има до април/май... Бахти якото е да живееш там. Жалко, че Ванкувър е на морето :<. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Невероятни снимки! Много е красиво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Да, чудни снимки.Като по филмите особено тази с момичето ,което се люлее и таз под нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 дупкии, кърпен ми се вижда на места пътя , иначе много красива природа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Искрено ти завиждам . На 1 час от теб има ски курорт, сняг там има до април/май... Бахти якото е да живееш там. Жалко, че Ванкувър е на морето :<.> Е що да е жалко бе човек? То тва му е чара на Ванкувър - океана (и планините естествено). Този ски курорт, за който говориш (Whistler) не е единствения, макар да е най-големия. Над самия град има още три, които са буквално на няколко минути път. Сняг там пада към ноември и се задържа почти до май. Любимото ми място е Cypress, което ми е точно на 15 минути път. Курорта разполага с 51 писти и 9 лифта. Другите два (Grouse Mountain и Seymour) са по-близо, но са по-малки. Не знам дали има някъде по света многомилионен град разположен на море и в същото време с такива чудесни условия за ски. Ако разширим обхвата с още три-четири часа път, тогава могат да се включат и едни от най-добрите курорти в Скалистите планини, северната част на щата Вашингтон (Маунт Бейкър е величествена планина, покрита целогодишно със сняг), както и няколко места на остров Ванкувър. дупкии, кърпен ми се вижда на места пътя ,иначе много красива природа Това не е толкова път колкото алея към един отдалечен паркинг в Стенли парк. Не че няма и кофти улици в града, но по-скоро са неравности и не бих ги нарекъл дупки. Иначе отдавна да съм потрошил колата с тези 18'' джанти и нископрофилни гуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Godfather ,един въпрос ме терзае та да попитам случаино да се подвизаваш в този форум www.bgcanada.com/phpBB2 с никнейм MrGeek ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 Godfather ,един въпрос ме терзае та да попитам случаино да се подвизаваш в този форум www.bgcanada.com/phpBB2 с никнейм MrGeek ??? Че то не е толкова трудно да се сети човек . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.