vamfan Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 iskam ot edin laptop, deto si ima vsigko koeto mi e neobhodimo instalirano, da napravja i drug taka. zastoto dosta ot programite gi njamam instalacionni a mi trqbvat i na drugiq. kak da go naprava, s norton image ili s druga programa. drugiq laptop vege e preinstaliran, tova problem li e daite idei mola vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Еми с някоя програма, от рода на Norton Ghost или Partition Image или друга от този сорт. Правиш Image na partition-a na ediniq laptop i posle go slagash na drugiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 ok, a tova 4e na drugija laptop vege ima kageni razni drugi nesta ne pregi li, njama li te da se istrijat kato pusna imageto. poneje na sam mnogo na jasno. zna4i trjabva na preinstaliran laptop, ga ka4a tazi programa i da pusna image-to. ili puskam diska s image-to i nezavisimo kakvo imam na tozi, vsi4ko stava kato na drugija. malko sam bos sa tazi procedura. ako ima otkade da progeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Разбира се, че ще се изтрият старите неща. С имиджа просто прехвърляш снимката от единия компютър на другия, а не я размесваш със старата информация...и като допълнително затруднение, което може да се появи е ако лаптопите са различни и на втория имаш някоя по-специфична платка, дето й нямаш драйвера, а и в OS също да го няма. Защото както се сещаш със снимката качваш и настройките в регистрите от старата машина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.