Jump to content
BulForum.com

Търся програма за отделяне на музиката

manastar

Recommended Posts

Hi,пичове!Знае ли тук някой програма,с която да отделя музиката на едно парче от гласа на изпълнителя,така че да се получи само интрументал?

Това е практически невъзможно засега. Почти същото е като програмите за разпознаване на гласови команди, диктуване на текст и т.н. Работят но не много ефективно все още.

Трябва да имаш студийните записи, които държат инструментали, гласове и т.н. отделени, тогава става :lol:

Можеш да си поиграеш ръчно с Куул Едит Про например, с функции като Noise Reduction, разни режещи филтри ,но ще ти отнеме цяла вечност, разбираш ли?! И резултата ще е изключително незадоволителен.

• 2 years later...

На мен ми трябва нещо по-просто.Програма с която да отделя само барабаните или да подтисна другите инструменти,така че да се чуват барабаните няй-силно.Или ако някой даде идея за настройка на еквалязера на WinAMP също ще е от полза.Трябва ми да си пусна някоя песен и да свиря китарата.Така,че може и само да одрязва честотите на китарите.Наясно съм,че неможе да е идеално,ама поне да е нещо. :rolleyes: :bgrin:

Експерименти му е майката..

то зависи много от китарата.. какви тоналности ще свириш, електрическа ли е или е акустична..

Еквалайзера на winamp-а.. в началото са ниските (разбирай нещо като баси), в края му са високите (treble)

Експерименти му е майката..

то зависи много от китарата.. какви тоналности ще свириш, електрическа ли е или е акустична..

Еквалайзера на winamp-а.. в началото са ниските (разбирай нещо като баси), в края му са високите (treble)

Електрическа+дисторшън.А за екваляйзера питах ако някой знае горе долу в какви граници са специфичните честоти на барабаните.

На мен ми трябва нещо по-просто.Програма с която да отделя само барабаните или да подтисна другите инструменти,така че да се чуват барабаните няй-силно.Или ако някой даде идея за настройка на еквалязера на WinAMP също ще е от полза.Трябва ми да си пусна някоя песен и да свиря китарата.Така,че може и само да одрязва честотите на китарите.Наясно съм,че неможе да е идеално,ама поне да е нещо. :rolleyes: :bgrin:

И това е невъзможно! Трябват ви Траковете на парчето, ама бъдете сигурни, че никъде няма да ги намерите из интернет. А и едно пърче е няколко гигабайта. А синбеци се продават.

С честоти също не става - някои от честотите на китарата ще се покрият с някои от чест. на барабаните и ще отрежеш и тях. Още повече с еквалайзера на Уинамп хептен нищо няма да направиш. Препоръчвам ти да си свалиш миди файл на даденото парче и да го пуснеш през някоя миди-програмка(GuitarPro4 примерно) и да оставиш само барабаните. Друг вариант е с някой Drum sampler да си направиш барабаните, а семпли можеш да си дръпнеш от И-нет. Ама второто е малко по-сложно, че ще трябва и барабанист да станеш. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...