Jump to content
BulForum.com

Half-life2: Episode 2

Sothbiss

Recommended Posts

Аве що не ми върви добре играта.Процесора ми е двуядрен 3800+ 512 рам със вградено видео 6100.Според мен трябва да върви добре поне на медиум а то лагва супер яко.От какво може да е .

Искам хелп.Паднах от една дупка във едно подземие.Нещо като мина.От там няма излизане.Има една друга дупка от която сигурно се излиза ама няма качване там.

@Xciter Оранжевия кашон ли си купи ли отделно?В момента се колебая дали да си купя споменатата кутия или да изчакам Крайсис като ,дотогава, очаквам да са паднали цените.В момента имам ХЛ2 и ЕП1 като подаръци ,които ме чакат през Стийм (въпреки ,че съм ги превъртал и двете) и се чудех дали да не си взема ТФ2 и ЕП2 (и Портал ,ако е по-евтинка).Съвет дали си струва или по-добре да направя едни ъпгрейд на видеото?

fsfjf0.th.jpg .И къде се пишат тия пароли че ми казаха една noclip ама незнам къде се пише

Паролите в конзолата... бутона ~ . Поне така предполагам де. А иначе в това място си се пада. Лошото е, че не се сещам какво се правеше... поръчкай малко ще го усетиш.

Абе тва не беше ли мястото дето трябва да се слагат едни работи на един асансиор за да се дига по бавно. Абе как се губите бе хора. Аз се чуствах малко като кон с капаци. Но нямам против тя историята е яка. Иначе купих я отделно и сега съжелявам щото само за 7 паунда отгоре съм можел да зема целия оринжд бокс.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...