Jump to content
BulForum.com

Half-life2: Episode 2

Sothbiss

Recommended Posts

91727022.jpg

HALF-LIFE 2: EPISODE 2

Издател: Valve

Жанр: First-Person Shooter

Дата на издаване: 09.10.2007

Minimum System Requirements:

CPU: 1.2 GHz Processor

RAM: 256 MB

Graphics Card: DirectX 7 capable graphics card

Windows 2000/XP/ME/98

Mouse

Keyboard

Internet Connection

CD or DVD rom drive

Recommended System Requirements:

CPU: 2.4 GHz Processor

RAM: 512 MB

Graphics Card: DirectX 9 capable graphics card 256 MB

Windows 2000/XP/ME/98

Mouse

Keyboard

Internet Connection

CD or DVD rom drive

Ideal System Requirements:

CPU: 3.4 GHz Processor

RAM: 1024 MB

Graphics Card: Radeon X800 or Geforce 6800

Windows 2000/XP/ME/98

Mouse

Keyboard

Internet Connection

CD or DVD rom drive

ZAMUNDA TORRENT DOWNLOAD LINK

ARENA TORRENT DOWNLOAD

28382663cu6.jpg89153763tu2.jpg15489829ec6.jpg60557940nl5.jpg12169817lb8.jpg

Коментарът от мен: Най-добрата игра, правена някога :)

Аз още оригиналния ХЛ2 не съм изиграл... идеално :). Тъкмо ще има време да излезне добре кракнат retail rip в iso, а не някакъв steam вариант.

И работи ли тоя релийз? Гледам много хора пишат, че не са я подкарали. А и като знам колко бъгав беше епизод 1... Я сподели дали си я подкарал да знам изобщо ,дали да я свалям.

И работи ли тоя релийз? Гледам много хора пишат, че не са я подкарали. А и като знам колко бъгав беше епизод 1... Я сподели дали си я подкарал да знам изобщо ,дали да я свалям.

Аз съм още на 10% дл :P. От коментарите, които четох, релийза се играе.

Аз не мога да чакам, докато излезне друг. :) Прекалено голям фен съм.

Скрииновете са пренасочени към сайта , а не към линка за големия имидж .

Вторият скриин няма нищо общо с играта , той е от модификация за халфа .

Аз винаги свалям релийзовете на емпорио , но сега сайта им не бачка и ще пробвам тоя .

Извинявам се,че малко се отклонявам от темата,но някой знае ли дори и да я някакъв мод на HL2,който да включва в гейплея и уръжията от сорс контрата

Portala и епизод 2 си вървят перфектно с релийзите в арената. Няма нужда от инсталация, а само да се направят шорткъти с допълване (за повече подробности четете nfo файла)

Аз пък опънах от Замунда... Много странна структура има тоя торент...

Някой ако го е пуснал да каже. Вируса не ми дава и да направя шорткъта както е указано...

Е голямо говедо е тоя дето е пуснал торентите. Що не е ударил един архив. Или по скоро за кво е разархивирал, щото си пише 1. Unpack the release with WinRAR or equivalent. Хич нямам намерение да свалям 9GB. И аз ще чакам друг релийз или поне някой да я пусне както трябва.

не мога и не мога да я инсталирам.Свалих версията която е към 8гб.А онези *.gcf файлове какво се правят.И колкото и да се мъча да преминувам шорткъта все не се получава.

Ми к'во да кажа освен че играта е супер :punk !Ей сега я превъртях(След като 50 пъти повтарях нивото със Strider-ите :P ) и с нетърпение очаквам 3-тата част.

Btw кога ще излиза Episode3??

Бъзик :D

Защо толкова много пъти... аз от първия ги взех. Малките гадини ги газих с колата.. големите - стики бомб и bye bye :)

Бе ти много си се мъчил... Аз просто го пуснах на easy :D

Е ти си изпуснал кефа... накрая като избиеш страйдърите, тея малките се разтичват на посоки... и аз с турбото яко газ... и от колата с кеф се провиквам... къде си хукнал бе мама ти стара. Тряс на предния капак и кефа продължава със следващият пешеходец :)

Ееее *****. Свалях тъпата игра цял ден и накрая моя коч не ще да я подкара. Прая чупения шорткът на десктопа пиша там, квото пиша и като дам ОК ми излиза тоя скапан надпис. Къде греша?

Затвори кавичките след exe, а не след тирето.

Дам. Тя работата била проста, ама кой да се сети. А аз въртях шорткъти из целия хард.

Тръгна. Благодаря.

Бе ти много си се мъчил... Аз просто го пуснах на easy :D

[/quote

Е аз минах играта на Hard , защото на EASY много бързо се превърта(То не че има кой знае ква разлика , освен че гадовете са по-трудни) а и играта си губи тръпката ако не хвърлиш топа няколко пъти :D (поне според мен).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...