Sothbiss Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 HALF-LIFE 2: EPISODE 2 Издател: Valve Жанр: First-Person Shooter Дата на издаване: 09.10.2007 Minimum System Requirements: CPU: 1.2 GHz Processor RAM: 256 MB Graphics Card: DirectX 7 capable graphics card Windows 2000/XP/ME/98 Mouse Keyboard Internet Connection CD or DVD rom drive Recommended System Requirements: CPU: 2.4 GHz Processor RAM: 512 MB Graphics Card: DirectX 9 capable graphics card 256 MB Windows 2000/XP/ME/98 Mouse Keyboard Internet Connection CD or DVD rom drive Ideal System Requirements: CPU: 3.4 GHz Processor RAM: 1024 MB Graphics Card: Radeon X800 or Geforce 6800 Windows 2000/XP/ME/98 Mouse Keyboard Internet Connection CD or DVD rom drive ZAMUNDA TORRENT DOWNLOAD LINK ARENA TORRENT DOWNLOAD Коментарът от мен: Най-добрата игра, правена някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Аз още оригиналния ХЛ2 не съм изиграл... идеално . Тъкмо ще има време да излезне добре кракнат retail rip в iso, а не някакъв steam вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 И работи ли тоя релийз? Гледам много хора пишат, че не са я подкарали. А и като знам колко бъгав беше епизод 1... Я сподели дали си я подкарал да знам изобщо ,дали да я свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 И работи ли тоя релийз? Гледам много хора пишат, че не са я подкарали. А и като знам колко бъгав беше епизод 1... Я сподели дали си я подкарал да знам изобщо ,дали да я свалям. Аз съм още на 10% дл . От коментарите, които четох, релийза се играе. Аз не мога да чакам, докато излезне друг. Прекалено голям фен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Скрииновете са пренасочени към сайта , а не към линка за големия имидж . Вторият скриин няма нищо общо с играта , той е от модификация за халфа . Аз винаги свалям релийзовете на емпорио , но сега сайта им не бачка и ще пробвам тоя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Пуснах да се сваля. Дано след това да работи ок, защото няма да имам нерви да свалям втори път Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Аз ще си чакам кракнатия релийз ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 М-м-м! Пирфектно! Излиза тъкмо преди да си взема нова машина, на която мога да играя и HL2, и Епизод 1 и 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Извинявам се,че малко се отклонявам от темата,но някой знае ли дори и да я някакъв мод на HL2,който да включва в гейплея и уръжията от сорс контрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Portala и епизод 2 си вървят перфектно с релийзите в арената. Няма нужда от инсталация, а само да се направят шорткъти с допълване (за повече подробности четете nfo файла) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Аз пък опънах от Замунда... Много странна структура има тоя торент... Някой ако го е пуснал да каже. Вируса не ми дава и да направя шорткъта както е указано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Е голямо говедо е тоя дето е пуснал торентите. Що не е ударил един архив. Или по скоро за кво е разархивирал, щото си пише 1. Unpack the release with WinRAR or equivalent. Хич нямам намерение да свалям 9GB. И аз ще чакам друг релийз или поне някой да я пусне както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Свалих играта, тръгна без проблеми на макс и общо взето утре ще я превъртям. Просто няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Аз я купих, ма още не мога да я сваля. Сърварите са оувърлоаднати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 някой ще ми обясни ли къде трябва да добавя тези неща "-steam -game ep2" едит: оправих се ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Току-що я превъртях. Играта е много готина, но с много кофти край чесно... Вече искам да излиза епизод 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 не мога и не мога да я инсталирам.Свалих версията която е към 8гб.А онези *.gcf файлове какво се правят.И колкото и да се мъча да преминувам шорткъта все не се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sskater Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Ми к'во да кажа освен че играта е супер !Ей сега я превъртях(След като 50 пъти повтарях нивото със Strider-ите ) и с нетърпение очаквам 3-тата част. Btw кога ще излиза Episode3?? Бъзик Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Защо толкова много пъти... аз от първия ги взех. Малките гадини ги газих с колата.. големите - стики бомб и bye bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Защо толкова много пъти... аз от първия ги взех. Малките гадини ги газих с колата.. големите - стики бомб и bye bye Бе ти много си се мъчил... Аз просто го пуснах на easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Е ти си изпуснал кефа... накрая като избиеш страйдърите, тея малките се разтичват на посоки... и аз с турбото яко газ... и от колата с кеф се провиквам... къде си хукнал бе мама ти стара. Тряс на предния капак и кефа продължава със следващият пешеходец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Ееее *****. Свалях тъпата игра цял ден и накрая моя коч не ще да я подкара. Прая чупения шорткът на десктопа пиша там, квото пиша и като дам ОК ми излиза тоя скапан надпис. Къде греша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Затвори кавичките след exe, а не след тирето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Затвори кавичките след exe, а не след тирето. Дам. Тя работата била проста, ама кой да се сети. А аз въртях шорткъти из целия хард. Тръгна. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sskater Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Бе ти много си се мъчил... Аз просто го пуснах на easy [/quote Е аз минах играта на Hard , защото на EASY много бързо се превърта(То не че има кой знае ква разлика , освен че гадовете са по-трудни) а и играта си губи тръпката ако не хвърлиш топа няколко пъти (поне според мен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.