Jump to content
BulForum.com

DDL

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Bravo maina,kolekciqta ti ot avatari e perfektna :) .Sega se chudq kakvo da si sloja.A za tezi spored koito avatarite nqmat znachenie shte im kaja:"mi,ne si slagaite avatari shtom ne sa ot znachenie,men pak si me kefqt :woot "

:) Radvam se che sa ti haresali, i che sam pomognal na nqkogo :D

eto vi go i moq avatar v cql rust :). Malko sa horata koito shte go razberat no vse pak  :punk

avatara ti moga da svyrjda s freebsd ;]

a inache otnosno razmera na avatarite, samo da poiasnia koi sa dopustimite stoinosti, bez da se ugolemiavat izlishno tablicite specialno zaradi nego:

:D poznai, много хубаво си се сетил да изчислиш колко е допустимия размер на аватара, само остава някой да го направи такъв.

Щото ако от истинския размер на аватара на netrootbg си личи идеята му, от намаления размер на аватара му почти не се вижда за какво става дума.

На мен лично ми харесаха някои картинки за аватари, но те изискваха минимум 100х100 за да имат смисъл, и накрая стигнах до този вариант.

• 4 weeks later...
Така също чрез аватара юзърите много по-лесно се идентифицират, аз дори понякога не гледам никовете, само по аватара се ориентирам.

Ей това изречение на Теди ме наведе на мисълта какво искате да (не)кажете чрез аватара си ?

Дали го избирате само защото е "як" или той трябва да изразява вашата ярка индивидуалност или пък е нещо, което искате да бъдете, но не можете.

Това е дълбок екзистенциален въпрос, който се подминава доста лекомислено във всички теми за аватари, които изчетох...

• 4 months later...

Ne znam dali predi e imalo takava tema.Ako e imalo se izviniavam na modovete iadminite.

Ako iskate po hubav avatar.slozete snimkata i as 6te se postaraia d ia okrasia dobre.Pa ako ne vi haresva po novia model zdrave da e.

Ako iskate baza za sravnenie vi6te moia avatar.As sam go pravil :D

аз пък си падам по по-изчистени неща без да са натруфени или претоварени такаче не ми трябва да ми окрасяват аватара ако ми потрябва някога ще си го направя сам по простата причина че не е сложно ! сори пич но мисля че няма да има желаещи!

Az si imam... sniman ot edin 4in v МГ-to :) ...

ми аз не си турся така аватари виждам някоя пик. която ми допада смалявам я и я качвам иначе ограничението е 80*80 вече но за мен иделаното е 100*100 и мисля че има място за него но все пак стига сме нахалствали беше 60 направиха го на 80 бива така !

Ne pri vsichki,no ne naprazno mozaka ti e pod formata na windows..na bas che operacionnata ti sistema e windows,a ne linux :P

Като го гледам тоя пингвин, ми се струва, че е по вероятно линукса да го кефи :) :punk

...Аз пък на моя аватар съм сниман на S.W.A.T мисия... B)

Avatar можеш лесно да си направиш и на Flash. Моя сам си го направих на Flash

и го експортнах като gif. Кефи си ме супер много. По нататък може да измисля нещо ново. Успех в намирането ако още не си намерил. B)

Ot snimka na GSM izlizat to4no kolkoto golemi trqbva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...