Jump to content
BulForum.com

DDL

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Според мен 60х60 пиксела е абсолютно недостатъчно а и не разбирам защо ограничението е до толкова? :confused

Най-малкото пространството отляво където е датата, Локейшън, статус е доста по-голямо и не се запълва и на 1/2 от аватара.

Можеше поне 100х100 да бъде и да позапълва празното пространство.

Според мен 60х60 пиксела е абсолютно недостатъчно а и не разбирам защо ограничението е до толкова? 

Най-малкото пространството отляво където е датата, Локейшън, статус е доста по-голямо и не се запълва и на 1/2 от аватара.

Можеше поне 100х100 да бъде и да позапълва празното пространство.

Da,napulno sum suglasen s teb.Nqma da e zle da se napravi po-golqmo prostranstvo za avatar-a.

На Se2ker аватара е от клипчето на DJ Dagostino-blabla ако не се лъжа и мене много ме кефи :woot наистина е хубав.

хубави аватари е дал и Naghual ;) аве можете да си правите и сами аватарчета...пък нищо не ви пречи от някой друг форум си джобите(аз не сам направил така просто давам пример ;) )

Eto TUK sam kachil dosta avatari koit ma kefat.

Bravo maina,kolekciqta ti ot avatari e perfektna :) .Sega se chudq kakvo da si sloja.A za tezi spored koito avatarite nqmat znachenie shte im kaja:"mi,ne si slagaite avatari shtom ne sa ot znachenie,men pak si me kefqt :woot "

matrix84, и аз така мисля, обаче според мен аватарите имат значение и от друга гледна точка, не само да кефят. Идеята е същата както и в иконите в Уиндоус. С помощта на картинки човек по-лесно се ориентира, по-лесно ги възприема от текстовете, т.е. по-малко се напряга за намери и стартира например Winamp - просто подсъзнателно вижда характерната иконка със светкавицата и музиката вече върви :music

Така също чрез аватара юзърите много по-лесно се идентифицират, аз дори понякога не гледам никовете, само по аватара се ориентирам. По-ненапрягащо е за мосъка.

matrix84, и аз така мисля, обаче според мен аватарите имат значение и от друга гледна точка, не само да кефят. Идеята е същата както и в иконите в Уиндоус. С помощта на картинки човек по-лесно се ориентира, по-лесно ги възприема от текстовете, т.е. по-малко се напряга за намери и стартира например Winamp - просто подсъзнателно вижда характерната иконка със светкавицата и музиката вече върви  :music

Така също чрез аватара юзърите много по-лесно се идентифицират, аз дори понякога не гледам никовете, само по аватара се ориентирам. По-ненапрягащо е за мосъка.

Po dobre ne bih mogal da opisha znachenieto na avatarite :) .Naistina i na men veche ne mi pravqt vpechatlenie nicovete na userite,s avatarite orientaciqta e po lesna i vse pak mislq che avatara na daden chovek moje da podskaje malko i za haraktera na daden user :woot Ne pri vsichki,no ne naprazno mozaka ti e pod formata na windows..na bas che operacionnata ti sistema e windows,a ne linux :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...