Eleutherios Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Мразя всякакви молове, халове и т.н. На българина не му трябват места където да се харчат пари, а места от където се вадят пари. Скапана работа Чул те някой министър... Браво, нека и наШто Селу да стана малко от малко град, че сме най-зле от големите градове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 Ей сега минах през този мол и попитах горе-долу кога ще свършат.Казаха ми,че ще е по-рано от декември 2008г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Вие хубаво се смеете ама ще видите как ще дойде деня, в който и Четвъртък пазара ще направят "Зеленчуков хипермаркет" ... примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Не съм прочел свички мнение но от първа ръка ще ви кажа баща ми работи там в момента и строежа е поверен на фирма Сиенит . Каза , че е налята основата 1 метър основа само и единствено бетон който е правил строежи знае за какво иде реч нз колко са кубиците бетон за основата но още много ще се лее . Определено ще го бързат да изпълнят . Със сигурност ще го пуснат по-рано от дата обявена за приключване . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 И желязо грам ли няма Между другото вярно че забелязах днес табела на СИЕНИТ на оградата. Те са сериозна фирма, едва ли ще има компромиси и грешки при строежа, но такъв монолит за 1 година се съмнявам да съградят. Да не говорим колко време отнема документацията по строежа и приемането му. Не вярвам да успеят до декември догодина. А и е по-добре да го съградят като хората отколкото да бързат и после да има резили, както падна един покрив на един голям магазин в един голям град преди в време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Язък - смятах че си умно момче - сбъркал съм. Какви интереси имаш в мола не ме интересува изобщо. Аз съм наемодател от 10 години и тези неща са ми много по-ясни отколкото на теб при всички положения, но това не е важно. Защо в мола винаги е по-скъпо сам би трябвало да се сетиш ако малко помислиш. Джокер - защо в Сани в Гранд е по-скъпо от Метро? Така или иначе ще поживеем и ще разберем - време има много. А Мобо е прав - навремето подлъгаха сергиджиите, че ще имат предимство и преференциални цени в търговския център, за да спрат бунтовете - всичко беше измама разбира се. Много от тях го знаеха още тогава. Тона ти към мен продължава да е меко казано неприятен. Не съм ти "момче". Ако искаш такова направи си! Ще поживеем и ще видим за МОЛ-а... Никой не е длъжен да толерира сергиджии, продаващи в разрез с поне 10 закона. Нито пък да им опъва спасителна мрежа. Бунт ще ми дигали... Ебаси наглостта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Ако ти вземат хляба от устата и ти ще вдигаш бунт. В случая се коментира факта, че "проблема" бе решен набързо, хората бяха изгонени и .... измамени. Не е за пръв път, нито за последен... Интереса клати феса - винаги е било така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 И желязо грам ли няма Между другото вярно че забелязах днес табела на СИЕНИТ на оградата. Те са сериозна фирма, едва ли ще има компромиси и грешки при строежа, но такъв монолит за 1 година се съмнявам да съградят. Да не говорим колко време отнема документацията по строежа и приемането му. Не вярвам да успеят до декември догодина. А и е по-добре да го съградят като хората отколкото да бързат и после да има резили, както падна един покрив на един голям магазин в един голям град преди в време... Вчера им бяха докарали 2 камиона и каза , че сам човек неможе да вдигне едно желязо затова по двама ги носели по 25 кг Сега го разпитах каза , че фирмата и ме поела от около месец там работата и са още в земята . Основите са ги изливали на части и за една част отивали по 200 миксера около 2000 кубика бетон ( веднъж се наложи да разстиламе на роднина 10 кубика ми се отели вола а 2000 ) Определено ще е голямо и ще има гаражи , административни сгради даже и те незнаят още кое как ще е само им казват днес тва утре онова и така . А за компроси на дали ще си позволят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Дано оправдаят очакванията ми.Най-накрая нещо по-европейско Писна ми от циганските магазинчета вече.Пък и ми е под носа (буквално и преносно) Кино има ли - значи ще съм добре.Нямам против,само където мн бръмкат камионите,ама няма нищо. Дано имат успех тук поне....да потръгне...всичко! П.с. - Много сте черногледи...гледайте по-хубаво на нещата,имайте вяра .Може пък да излезе по-хубаво от всичко,което има тук засега. Бтв,това ще направи якото ни кътче тук много по-шумно,но поне найййййй-накрая ще е по-осветено!Че в тия дебри.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Целият сутеренен етаж на сградата е оформен като подземен гараж за 500 коли. Отделно е проектирана и открита паркинг зона за 200 коли, включваща и места за инвалиди.В резултат на бързите темпове на реализиране на проекта в момента са отдадени под наем над 70% от търговските обекти. Ключови наематели са международният кинооператор Cinema City, супермаркети "Пикадили", операторът на бяла и черна техника "Техномаркет" и веригата ресторанти Happy. Сред останалите наематели са наложилите се на пазара марки Mango, Esprit, Terranova, Calliope, Mexx, Tom Tailor, Celio, Etam, Seven Seconds, Etere, Tally Weijl, Fox, Mothercare, Lee Cooper, Аdidas, Leonardo, Beauty Zone, L’Occitane, Juliany, Swarovski, Costa Coffee, Coffee Republic, McDonald’s, Pizza Hut и др. Източник: http://www.stroitelstvo.info/show.php?storyid=381715 ми кат гледам кви магазини и марки ще има в този МОЛ и аз си мисля че цените ще са доста дебели и ше стане като в Екселсиора Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Abee vie kakto vinagi mnogo zadalbahte ne6tata.Poglednete po-prosti4ko.6te si imame li nai-nakraq hubavo,novo i golqmo kino-6te si imame .Za men tova e nai-vajno mai mai .A kolko i kakvi magazini za drehi 6te ima edva li e ot takova zna4enie-ka4ili nqma ot kade da si kypi drehi 4ovek v Plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Бтв,това ще направи якото ни кътче тук много по-шумно,но поне найййййй-накрая ще е по-осветено!Че в тия дебри.... Мен това най-много ме притеснява. И аз живея много близо до бъдещия мол. Кварталът е доста приятен и не искам тълпи от хора да почнат да се разкарват насам :/ Иначе новото кино ми харесва като идея най-много от всичко Въх, не думай....ще чакам тогава няколко месеца и ако не падне...тогава ще го посетя. Напротив! Като е китайско, работи добре в началото и след това се разпада. Затова по-добре да ходиш там първите няколко месеца и после да гледаш дали ще падне Link to comment Share on other sites More sharing options...
cMoKo Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 мда наистина си беше спокойно ама сега с тоя мол...за тея строители явно ден и нощ няма имам чувството че тея работят 24/7.Не мога да спа като хората , а рано ставам ноо дано поне е за добро , че тука наистина няма един свестен магазин пък и кино на 2 крачки добре ще ми дойде...ами ще видим има време докато го построят и наистина работят с много бързи темпове Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Сиенит изпълняват и огромния строеж до Метро и JYSK, който като гледам май ще е по-голям от мола. Интересно ми е в какво ще се превърне, но каквото и да е - огромно е за пловдивските мащаби Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 те ме правят ли и мол до братската могила до колкото гледам итам ще има такова животно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 те ме правят ли и мол до братската могила до колкото гледам итам ще има такова животно А в първия пост на тази тема да не би да пише друго ..Той се строи върху терен от 17 дка, намиращ се на кръстовището на бул. “Свобода” и ул. “Перущица”, в непосредствена близост до Братската могила и Гребната база... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 а ама тва същия ли е божее аз съм лако неориентиран щото се сетих и ония до мебелна къща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.