cerveau Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Някой знае ли дали въобще ще дойде в Пловдив този филм,защото от 2 седмици го дават само в София,а отзивите са много добри?Вие гледахте ли го и струва ли си наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Явно и тази седмица ще ни "прескочат" - http://filibe.com/kino.html. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Филма е добър - класическа приказка, заслужава да се види задължително. Отдавна не е правено нищо толкова добро в жанра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Въобще не ме зарадва тоя филм. Може би съм имал прекалено високи очаквания, но за тоя бюджет очаквах нещо повече от мнооого компютърна анимация. Дениро играе мн некадърно, просто чак жално ми става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 готино фентъзи-фабула, малко комедийка и екшънче...добро филмче общо взето Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Аз си го пуснах да го гледам,но то такова тъпо качество-почти нищо не се вижда баси.И реших да не си развалям кефа от филма та ща не ща го спрях.Някой да знае кога го пускат в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Много сладък филм.Интересно и доста развлекателно. Такова хубаво "вълшебно" филмче скоро не бях гледала Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Гледах го снощи. Заслужаваше си парите , хареса ми . Както казва frodo - има от всичко по малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Много весело филмче.От доста време не бяха правили такива филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Според мен един от най-добрите ( от малкото ) тази година. Много ме зарадва, отидох резервиран, защото не бях слушал много за него, и надмина всичките ми очаквания. Имаше по малко от всичко П.С. Робърт деНиро кърти от всякъде пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Според мен един от най-добрите ( от малкото ) тази година. Не че са малко добрите филми през годината, просто ти малко си гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Ooo невероятен филм, ей хора. Как съм нямал време да го гледам като е бил "топъл". Нищо сега го гледах с хубаво качество На филма пиша 6, на актьорите - 7+, играят просто невероятно, браво. И тъй като много ме зариби това филмче препоръчайте някое подобно, моля ви се.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cMoKo Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 На мен много ми допадна тоя филм.Отдавна не бях гледал такъв филм приказка.Хубаво е че има такива филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ooo невероятен филм, ей хора. Как съм нямал време да го гледам като е бил "топъл". Нищо сега го гледах с хубаво качество На филма пиша 6, на актьорите - 7+, играят просто невероятно, браво. И тъй като много ме зариби това филмче препоръчайте някое подобно, моля ви се.... Подобно няма, за жалост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Не че са малко добрите филми през годината, просто ти малко си гледал. Гледали сме филми даже сме ги изгледали всичките от тая година и за това ти казва човека,че този филм е един от малкото хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Ooo невероятен филм, ей хора. Как съм нямал време да го гледам като е бил "топъл". Нищо сега го гледах с хубаво качество На филма пиша 6, на актьорите - 7+, играят просто невероятно, браво. И тъй като много ме зариби това филмче препоръчайте някое подобно, моля ви се.... Willow - http://imdb.com/title/tt0096446/ - стар, но златен Labyrinth - http://imdb.com/title/tt0091369/ - доста по-детски Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 не знам дали точно би било подобно, но аз се сещам за The Ring of the Nibelungs просто такива асоциации ми вкара Stardust, когато го гледах преди няколко дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Гледали сме филми даже сме ги изгледали всичките от тая година и за това ти казва човека,че този филм е един от малкото хубави. Браво на вас. Изгледали те завалиите повече от 400-те филма излезли през годината. Страхотно. А кои са другите хубави филми през годината? Щом са малко, надали ще е проблем. Само ми е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Приятно е филмчето. Идеята не е взаимствана от дгуги филми (поне аз така си мисля или не се сещам за друг такъв филм) за падаща звезда и другите работи около нея. Който обича приказни измами да го гледа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.