doctorx Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 става вапрос за рутер които си ге взех неска и искам да си пусна интернет на pc-то ми в другата стая от фирмата ми обясних че преди да вклиуча интернета в рутера трябва се конфигурира рутрера със същия Physical Address които ми е сега та да започне да рутира та искам да питам това каде се прави и как? мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Ей ся да фърля един боП да ти позная модела Има книжка, компакт диск с документация - чети там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 става вапрос за рутер които си ге взех неска и искам да си пусна интернет на pc-то ми в другата стая от фирмата ми обясних че преди да вклиуча интернета в рутера трябва се конфигурира рутрера със същия Physical Address които ми е сега та да започне да рутира та искам да питам това каде се прави и как? мерси предварително Към рутера би трябвало да има диск. Може и книжка да има. Обикновено на диска има упътване в *.pdf формат как точно се конфигурира рутера. За различните рутери менютата и локалните IP-та са донякъде различни, но всички се конфигурират през браузър.Чети, там си пише всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?act=Search&f=5 ей тука виж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.