awesome Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Чакам предложения, все пак имайте предвид, че нови са по 15-18 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Иди на Руския пазар- там са по 10-12 лв Едит: Откога даването на идеи от къде да се закупи нещо , което е абсолютно идентично с предлаганото в компютърните фирми ( опаковка , дизайн, самото изделие) , но на доста по-ниска цена , се счита за спам Обаче как само ме надуши , че имам роднини от Шекера само ти си знаеш.Някаква врачка ще да си Също така не хваля тази стока , защото не съм я пробвал, но не мисля , че ще има някаква разлика с това , което ще си закупиш ти. Как отново разбра , че я хваля , го отдавам на пророческите ти способности Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 Иди на Руския пазар- там са по 10-12 лв Пич, ако обичаш не ми спами темата! Иди да хвалиш стоката на роднините ти в Шекера някъде другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Bluetooth Gembird / чисто нов / цена 13.50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 тука е пълно с уберджий бе На ул. Янко Сакъзов No.19 се намира ЕРА КОМПЮТЪР цената на bluetoota е 8,50 лв магазина е до герджика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.