Danger_Boy Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Някой знае ли как да си сложа снимка на даден човек от телефонният ми указател и като ми звънне да му се покаже снимката ... Пробвал съм доста пъти и винаги изписва "телефонен указател празен " Някой ако има този телефон или има да идея как може да ми помогне , да пише. Благодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 И аз го имам същия проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Ами незнам мама и тате дали са ви казали, но има едни книжки дето се водят "Упътвания" и са пълни с информация за определеното устройство, в случая този така наречен "телефон". Ако ги разтворите, ще стигнете до един от три възможни извода. Или че там вътре се крие решението на този така често срещан проблем, или че въпросният "телефон" не потдържа такава функция, или че "Упътването" е по-глупаво дори и от самият телефон и не пише нищо. Замисляли ли сте се, ако почне всеки да си задава въпроса в нова тема за своя си апарат, до къде ще стигнем? Ама какъв глупав въпрос зададох и аз. Как ще сте се замисляли, като не сте се сетили да си прочетете "Упътването" преди да си оставите излеянията тук. Забравих да похваля. Хубаво, че в първия пост има снимка на телефона, че собствениците, които евентуално могат да ти помогнат с решението на "проблема", може и да не знаят как изглежда въпросния телефон. Евала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.