Undyning Posted January 24, 2004 Author Share Posted January 24, 2004 ov3rm4n 4ovek za6to si misle6 4e tezi hora koito podurjat warez.ru ne im se pla6ta mi ti vuob6te znae6 li koi sa ? emi az 6te ti kaja warez.ru se podurja osnovno ot nas userite ti mi kazva6 za novite igri da ama na tiq deto im ba4kat kompovete cqla ve4er za da uploadvat i za da mogat da gi izpolzvame nie zatova ne mi govori 4e ne im se pla6ta.I izglejda ne si pro4el pravilno warez.ru se suported by Evrokom zatova ne mi govori 4e natezi hora ne im se pla6ta za6toto tova e super glupavo Ina4e az sum suglasen da dam 5 leva ama znam 4e tezi 5 leva gi vadqt 10000 puti pove4e zatova ti sam mi kaji kakuv e smisal nqma zna4enie to temata pove4e se zasili kum teb ne kum ustanalite pak kazvam nqma smisal sumnqvam se da doidem na edno mnenie ama hubavo 6te e da si napravim edno subirane na vsi4ki useri ot warez.ru golqmo 6ou 6te baq narod no tova e kragut na ne6tata ov3rm4n ne si misli 4e ne6to iskam da te obidq ili puk az ne obi4am da vlizam v konflikti no tova za men ne e konflikt prosto prou4vane kak vseki misli po tozi vupros.Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted January 24, 2004 Author Share Posted January 24, 2004 Izvinqvam se zabravih da dopulna tova ne e mod. edit: porednata diskusiq za saita.. za6toto saita e samo 6ablon na tova koeto ima v nego no kakto i da e Dreamer ne prava nikakvi bespo4veni spekulaci poradi prostata pri4ina 4e neznae6 az kakvo znam zatova pak kazvam ne celq ni6to sus tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 в крайна сметка аз съм на + тарифа ЕДИНСТВЕНО заради warez.ru и по-високата скорост на достъп! Вярно, сега и бг пиъринга е с добър достъп, но досега не беше така. Следователно аз например давам повече пари за + тарифата само заради уарез.ру. А дали се поддържа или не от ЕК, това не знам. Едва ли са много хората които плащат за + тарифи заради play.evrocom.net, или заради сайтовете хостнати в ЕК. Повече не коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 За последен път правя опит и повече се отказвам. Защото наистина не мога да го обясня по друг начин, а и няма смисъл - то е ясно и така. Явно просто наистина не искате да разберете. Разсъжденията, които ми предлагаш са точно едно към едно с разсъжденията на оня гений, дето беше писал гневно писмо във в."Марица" - "Аз нали си плащам за кабелната, от къде на къде ми искат още пари да гледам HBO! Да ми го пуснат без пари!"... А в случая даже и не ти искат пари - май само ти не разбра, че това за петте лева беше просто, за да се светнат хората какво искам да кажа. А то е, за 999 път, че ти си плащаш само за Интернет достъп! Като така - можеш да имаш претенции за скоростта, за качеството на връзката, за компетентността и ефективността на съпорта, за това дали наистина струва толкова това което ти предлагат... Да имаш претенции към тях за това, какво се качвало и какво се триело тук, е все едно да идеш ей сега при топ.бг или дата.бг и да им държиш сметка на тях какво се качва и какво се трие от сървъра им. Какво си мислиш, че ще ти отговорят? Няма да се обяснявам повече. От това по ясно не знам как да се изразя. И не ми разправяй какво знаеш ти и какво не знам аз. Да не излезе, че съм по-запознат с нещата от кухнята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 I veche warez.ru dalech nadmina data.bg 4.2T informaciq s/u 3.5T ) pri uslovie che userite sa desetina puti po malko super Ne zabravqi 4e data.bg imat sistema koqto ne pozvolqva da se dublirat failove Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 Абе стига вече с тоя евроком и с тоя абонамент, бе! Прочети си внимателно договора - и хубаво наблегни на оная част в която става дума за какво си плащаш всеки месец! Какво пише там? Пише ли достъп до последни версии на софтуер? Пише ли достъп до последните излезли филми? Пише ли достъп до най-новите игри, музика и т.н.?!?! Пише ли място на сървър, свободно за теб, да можеш да си качваш снимките от бала, на колата, на гаджето и т.н.?! Май не, а? Май пише чисто и просто достъп до Интернет. Така че време е да осъзнаете едно - никой не е длъжен да си прави труда да го има въобще тоя сървър! Това се опитвам да кажа от одеве, но явно го казвам много сложно. Иначе спокойно - никой не ти иска пари и няма и да ти иска пари за да качваш или сваляш на този сървър... Всичко това единствено значи, че ЕВРОКОМ може по всяко време да дръпне шалтера на WAREZ.RU и ние юзерите не можем да кажем нищо. Договор батка.... и хардуера отива по друго предназначение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 Разбира се, че юзърите могат да кажат нещо, TED - могат да кажат "майната ви, евроком", да скъсат договорите и да идат другаде... Точно за това и го има тоя сървър и се поддържа, както всички виждаме... Само тия изблици с призиви за цензура някаква не мога да ги разбера. Явно защото просто сме българи и така сме свикнали (не изключвам и себе си) - все някой да ни е длъжен... Ама на каква база? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 Ne zabravqi 4e data.bg imat sistema koqto ne pozvolqva da se dublirat failove Не точно. a) има качени едни и същи игри като .rar и като .bin (нямам как да се детектне) има качени едни и същи филми в различни варианти > asfi, разноенкоднати avi-та, telensyncове... c) за mp3-тата можем да кажем същото> при различен енкодер се получава различен size. Та дори при малка разлика в id3-тага. Отново няма как да се детектне повторението. d) не споменавам колко хора са си качили чисто и прости глупости в акаунтите. За Undyning няма какво да кажа. Освен, че сега си правя извод от неговите думи, че понеже всички юзърс поддържат сайта на тях им се плаща. То за да е вярно това значи тарифите на практика са на по-високи цени, но понеже на юзерите им се плаща и затова са по-ниски. Амо от друга страна... се чудя как така само юзерите правят сайта пък се плащало на некви да поддържат? Ми те сигурно си щракат с пръсти с вдигнати крака в офиса. Баси, и аз искам така Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 ... А то е, за 999 път, че ти си плащаш само за Интернет достъп! Като така - можеш да имаш претенции за скоростта, за качеството на връзката, за компетентността и ефективността на съпорта, за това дали наистина струва толкова това което ти предлагат... Да имаш претенции към тях за това, какво се качвало и какво се триело тук, е все едно да идеш ей сега при топ.бг или дата.бг и да им държиш сметка на тях какво се качва и какво се трие от сървъра им. Какво си мислиш, че ще ти отговорят?... ov3rm4n, аз ясно си казах, че не знам дали уеарз се поддържа от ЕК, не съм се и интересувал! Но наскоро разбрах че не се поддържа, все пак е пиратски сървър. Всичко което исках да кажа беше, че почти всички които са на +тарифи са на тях само заради уарез.ру, това е. А расзликата между достъпна и достъпна+ е 12 лева. т.е. 12 леава ОТГОРЕ давам заради уарез.ру. Иначе кой какво качвал, това не го коментирам, всеки има достъп да качва и качва това което сметне за добре. Тук не споря, просто такива са правилата за ъплоад. Искам само да се признае , че плащайки си за интернет достъп, индиректно + тарифите които са над 50% по-скъпи от не плюс-овите, отиват в ЕК именно заради уарез. Разбираш ли?! Просто отбелязвам, не съм против еднократна такса за увеличаване на мястото, бих дал ако се организира, просто отбелязвам man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 + tarifite sa sus po-wisok localen traffic tedy, towa shte reche po-wisok dostup ot i kum wsichki klienti na evrocom na kabelni modemi, wsichki klienti na optika ( ot tqh i kum tqh moje da postigash dosta wisoki skorosti), kato bonus tui kato ne e w dogowora se wkluchwa i slednoto: 1. dostup na localni skorosti do wsichki klienti na isp-ta w Plovdiv i regiona s koito imame wisokoskorostni wruzki, towa sa Spnet Plovdiv, Digsys, ITDNet, CityLan(ITD), TVSAT Asenovgrad, Telecable Pazardjik 2. Dostup do BG peeringa na skorosti na polowina na localnite Wsichko towa ne go pishe w dogowora no nie go dawame na userite, kato bonus za da sa dowolni. Posle weasel razprawq che za 3 godini kachestwoto na uslugata ne bilo se podobrilo ami se wloshilo. (smeh) P.S Wsichki useri na ostanalite tarifi imat sushto malki bonusi, poluchawat traffic nqkolko kilobytes nad towa za koeto plashtat, no towa wkluchwa i international traffic za razlika ot + uslugite. Ai sus zdrawe, a warez.ru e sobstwenost na Alexey N Bykov taka che ne wijdam kakwo obshto ima evrocom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 @tedy: Не отговарях на теб. Но отговора ми би бил горе-долу същия. Плюс тарифите ти дават по-висока скорост към пиъринга - такава е била идеята още от самото начало и както виждаш се реализира. уарез.ру е просто още един сайт от въпросния пиъринг. Не знам да се споменава нещо в договора ти за него. Нещата от сорта "то се подразбира" не вървят никъде освен в кръчма на маса. Undyning тука подхвърли нещо за общо събрание на юзърите, той е по синдикалните организации, ако организира нещо с радост ще дойда да му ударим по едно питие всички заедно... А като си махнем главите може и да сътворим едно открито писмо от юзърите до Алексей със всички забележки относно сървъра му П.С. - Виждам, че Вено го е обяснил това за плюс тарифата по-добре (естествено).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 ...Ai sus zdrawe, a warez.ru e sobstwenost na Alexey N Bykov.... Сега остава и Алексей да дойде да си го поиска..... и стана тя една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 trqbva da otida v nqkoq zala nqkoi put i da vidq kak izglejda drugiq warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 ми пусни си Dial-Up и ще видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 mi ot godina i polovina veche nqmam modem nqmam i namerenie da vzimam kato znam veche kvi sa cenite na impulsite Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 да, това е друг въпрос, може би аз не се изразих както исках Наистина + тарифите по-доброто им е скоростта към пиъринга (от един месец насам), както и към партньорите на Евроком с висока скорост, както venо спомена. Думата ми беше че именно warez.ru е причината за повечето юзъри да са на + тарифа. Имам приятели викат: да мина за 1-2 месеца на +, да дръпна каквото ми трябва от уарез, и после слизам на не-плюс. Това е Т.е. наистина изглежда за уарез не отиват средства, просто уарез докарва юзъри към +, едва ли някой ползва интензивно останалите ... функции (user -to-user връзки, другите сървъри). Освен може би бизнес-потребителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 az imam ideq, da si slojim vsichki apache serveri i taka lokalno shte si sharevame vseki kakvoto ima, shte pusnem tuk edin listing na vseki na koi adres e i se reshava problema s lichnoto prostranstvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 az imam ideq, da si slojim vsichki apache serveri i taka lokalno shte si sharevame vseki kakvoto ima, shte pusnem tuk edin listing na vseki na koi adres e i se reshava problema s lichnoto prostranstvo... Напълно подкрепям идеята Лошото е че довнлоада за всички ще е равен на уплоада на този от който се д-лоадва, т.е. 64 или 128 кбит/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 e, da, ama pone shte imash kolkoto si iskash lichno prostranstvo i mojesh da sharevash dosta po lesno, bez ti da uploadvash neshta koito nqma da ti pozvolqt da se uploadvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 Iskam da vi popitam za6o ne se otpuska po golqm upload za + tarifite kam lokalniq???Kakvo pre4i skorosta na download-a da bade ravna na upload-a, t.e sam na dostapna + i moga da uploadvam s 32Kb??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted January 24, 2004 Author Share Posted January 24, 2004 Kakto ov3rm4n kaza stiga tolkova ne iskah tolkova mnogo da se povdigne vuprosa ina4e pone vseki si ostavi mnenie po vuprosa zatova smqtam pone az li4no 6te priklu4a i sega 6te uploadna edna mnogo stara grucka pesen koqto e v znak na primirie pesenta se kazva Greece-Barbaqni 6te vi haresa sega e uploadvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 Index of /FTP/MP3z/Warez.Ru Rulzz Greek Forever Просто си невероятен... не виждам как можеш да ми твърдиш колко си навътре в нещата, колко си прав, колко си еди какво си... а едни прости Upload Rules не знаеш и не спазваш. http://www.warez.ru/upload_rules.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 sega 6te uploadna edna mnogo stara grucka pesen koqto e v znak na primirie pesenta se kazva Greece-Barbaqni 6te vi haresa sega e uploadvam purvo pesenta se izpulnqva ot Stelios Kazantzidis i vtoro se kazva Barba yannis. P.S. Vijdal sum q i izpisana kato O Barba Giannis. chochosan nameri si nqkoe proxy i shte vidish drugiq warez.ru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 Kakto ov3rm4n kaza stiga tolkova ne iskah tolkova mnogo da se povdigne vuprosa ina4e pone vseki si ostavi mnenie po vuprosa zatova smqtam pone az li4no 6te priklu4a i sega 6te uploadna edna mnogo stara grucka pesen koqto e v znak na primirie pesenta se kazva Greece-Barbaqni 6te vi haresa sega e uploadvam Благодаря за поздрава, но на мен няма да ми хареса - не слушам гръцко. Както и не харесвам коли за тапети на компютъра си. Във връзка с това искам да кажа - Абе хора бе абе стига сте качвали тва тъпо гръцко на сървъра няма място за един свестен Моцарт бе аз предлагам да се изтрие тва тъпото гръцко и да се спре с качването му бе тва не знам аз какъв човек трябва да съм само гръцко да ми е на харда и да качвам нонстоп тва българин ли съм грък ли съм а и тия уалпапепърс ми стига бе стига сте качвали тъпотии давайте линкове за уаллпепърс какво ги качвате тука да заемат място то малко уаллпепърс и картинки на коли има по интернета та никой неможе да си намери Това в кръга на майтапа - без лоши чуства... Всеки да си качва каквото си иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 neshto protiv edin ot lubimite mi stilove li ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.