Jump to content
BulForum.com

otnosno RAM

Recommended Posts

Инсталирай си програмата Everest.

В нея ще видиш не само модела на дъното, но и типа памет.

С цените са запознати най-добре компютърните фирми. Отвори кой да е сайт на фирма и нейната ценова листа. За справка виж темата Най-добра фирма в Пловдив, стикната е тук.

imam problem sus zvuka(nqma smisal da puskam nova tema).zna4i..reskam si wina kakto obiknoveno..slagam chipseta(driver za video i duno) sled tva DirectX 9.0c i sled tva audio drivera(Realtek nai-novata versiq..probval sum i s drugi)....tiq si4kite raoti det gi slagam sa ot originalno CD i drug put ne se e precakvalo tka..problema e 4e kato se resna kompa sled installa na realteka i kato pusna nqkoi pesen mi pi6e 4e nqqm driver biggrin.gif v nastroikite sa6toto... kvo da naprava i 6to taka???

Инсталирай си програмата Everest.

В нея ще видиш не само модела на дъното, но и типа памет.

С цените са запознати най-добре компютърните фирми. Отвори кой да е сайт на фирма и нейната ценова листа. За справка виж темата Най-добра фирма в Пловдив, стикната е тук.

btw kvo 6te re4e DDR SDRAM?? DDR ili DDR2?

imam problem sus zvuka(nqma smisal da puskam nova tema).zna4i..reskam si wina kakto obiknoveno..slagam chipseta(driver za video i duno) sled tva DirectX 9.0c i sled tva audio drivera(Realtek nai-novata versiq..probval sum i s drugi)....tiq si4kite raoti det gi slagam sa ot originalno CD i drug put ne se e precakvalo tka..problema e 4e kato se resna kompa sled installa na realteka i kato pusna nqkoi pesen mi pi6e 4e nqqm driver biggrin.gif v nastroikite sa6toto... kvo da naprava i 6to taka???

Има смисъл да пускаш нова тема, защото ако някой може да ти помогне със звуковата карта, а не може да ти помогне с РАМ, той няма да отвори тази тема и ти ще си останеш с чуденката на така или иначе неразбираемо зададеният въпрос.

btw kvo 6te re4e DDR SDRAM?? DDR ili DDR2?

DDR.

@Naman - ти нали майтап си правиш в момента?

Има смисъл да пускаш нова тема, защото ако някой може да ти помогне със звуковата карта, а не може да ти помогне с РАМ, той няма да отвори тази тема и ти ще си останеш с чуденката на така или иначе неразбираемо зададеният въпрос.

DDR.

@Naman - ти нали майтап си правиш в момента?

mersi :)

Да не говорим, че има нужда и от нова клавиатура, явно запетайката му (,) не работи :bgrin: .

raboti ama ne q polzvam , :D

ΜΟΔ. ΕΔΙΤ:

То хубаво не ползваш запетайка, но ще те посъветвам да започнеш да използваш бутончето "EDIT", защото при смедващи два твои поста един след друг, ще бъдеш официално наказан.

Благодаря за вниманието.

А да и си Прочети Правилата на Форума.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...