Biker4o Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Значи проблемът е там, че нямам звук... Колоните ми работят (пробвах ги в приятел) преинсталирах драйверите ... Като си пусна песен тя ми отчита, че върви но няма звук... Аз предполагам, че ако няма драйвери ще пише че компютърът няма драйвери sad.gif Да не би да ми се е прецалака SAUND CARD ?? Направи ми впечатление, че преди 1 седмица едната колона ми отказа ! Така карах само на 1 колона ! Днес отивам в приятеля пробвам и 2 те работеха ! dry.gif dry.gif И ся ддз какво е станало ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 i az imam sy6tiq problem,samo 4e si preinstalnah windowsa predi tova ,no pyk ne bi trqbvalo da ima problem za6toto si instalnah draivarite 4udna ralta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Причините може да са много - омазани драйвъри, разцъкването на кодеците също влияят на саунда. Имах подобен проблем - работеха само предните в 5.1 система (при положение че всичко беше наред). Оказа се че след като пробвах различни кодеци и ги разцъквах съм си омазал здраво нещата. Може и да бъркаш изходите (в зеленото е истината) или да драйвърите да не са за твоята звукова карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biker4o Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 ХаахХАХха няма как да бъркам изходите ! Пробвах около 15 пъти ! Кофтито е че ги засича ! Освен да правя преинсталл Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 А проверени ли са настройките на волюма от конфигурациите на Уина и на програмата за звука ти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biker4o Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 Е да проверено е всико ! Всико е на МАКС ! Ама си нямам идея какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Пробвай като инсталнеш това ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biker4o Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 А да трия ли старите драйвери ??? ИЛи ДИРЕКТНО !? Инсталирах директно върху старите драйвери и сега ми изписа : The computer has no recability of sound ... Или не6то от този сорт ... тоест ЧЕ НЕ РАЗПОЗНАВА ДА ИМА ДРАЙВЕРИ ЗА САУНД ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 казваш,че преди ти е работила едната колона а сега нито една от двете да не си окъсил изхода на крайното стъпало обикновено при това положение компа разпознава процесора на звуковата карта,но няма как да отчете че на крайното стъпало изхода е дефектирал това става обикновено от скапани китайски колонки, на който изолацията се разпада (незнам как но е факт) и активният кабел окъсява с масата Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 hora az su6to imam problem sus zvuka(nqma smisal da puskam nova tema).zna4i..reskam si wina kakto obiknoveno..slagam chipseta(driver za video i duno) sled tva DirectX 9.0c i sled tva audio drivera(Realtek nai-novata versiq..probval sum i s drugi)....tiq si4kite raoti det gi slagam sa ot originalno CD i drug put ne se e precakvalo tka..problema e 4e kato se resna kompa sled installa na realteka i kato pusna nqkoi pesen mi pi6e 4e nqqm driver v nastroikite sa6toto... kvo da naprava i 6to taka??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biker4o Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Преинсталирах WINDOWS колоните пак не тръгнаха ! Значи е нещо ХАРДУРЕРНО ! Микрофона си ми работих пробвах го в скайп.... да не би само единия жак да ми е отишъл или САУНД КАРТАТА ! И микрофона има ли нещо общо със саунд картата за да знам дали е от нея ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Преинсталирах WINDOWS колоните пак не тръгнаха ! Значи е нещо ХАРДУРЕРНО ! Микрофона си ми работих пробвах го в скайп.... да не би само единия жак да ми е отишъл или САУНД КАРТАТА ! И микрофона има ли нещо общо със саунд картата за да знам дали е от нея ??? По принцип звука ти идва след като инсталираш драйвъра за саундкартата, а не след преинсталация на Виндоуса (освен ако РС-то не е със стара и товага е възможно да има драйвъри в Вин.) Проблем със звука има при некоректни драйвъри, например след като реших да пробвам с инсталиране на nForce драйвъри от сайта (Дъното ми е с nForce-ки чипсет)имах кофти звук, защото се инсталираха nForce-ки драйвъри за дъното и за всичко останало (вкл. и за саунда), а звуковата ми е Realtek. Проблема се оправи след като си свалих драйвър за моят Realtek допълнително, но предварително изтрих предишния. А един познат си беше свалил и инсталирал драйвъри за AC'97, a неговата е Hi Definition Audio. Така че ти предлагам внимателно да погледнеш дали всичко там е наред. P.S. Един съвет - първо трий старите драйвъри и след рестарт си инсталирай новите, така няма да се омажат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biker4o Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Ем добре ... ама аз правих ФОРМАТ ! Сложих си драйвери REALTEK 97 ! До сега винаги съм си бил с тях и проблеми е нямало ... ама сега щом не тръгнаха предполагам и почти 90 % съм сигурен че е от ХАРДУЕРА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.