FuckKiller Posted January 23, 2004 Share Posted January 23, 2004 Znachi vchera beshe premestena v gamez2 neska ia niama a beshe pulna??? Zashto beshe iztrita igrata? i shte ia kachite li pak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2004 Share Posted January 23, 2004 http://www.warez.ru:8081/gamez/ONiMUSHA-iNVFX/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Инсталирах я играта и ми се появи следният проблем: Пускам я, става черен екрана и на секундата ме изхвърля в Win без да ми дава някакъв error. С Win98 съм. Някой да има някаква идея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Moderation mode za 10 dena mu slojih kak e ? Aman veche ot takiva neka sledvashtiqt mod/admin koito vidi taq tema da e close Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 ZGAN какъв ти е проблема, бе? Преди 2-3 дни пуснах тема за Onimusha, поради простата причина, че тъпата търсачка не можа да открие тази. Dreamer я затвори и ми даде линк към тази. Къде според теб тогава трябва да постна, бе?! Пфууууууу [EDIT] Sorry за офтопика, но се изнервих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 http://warez.ru:8081/gamez/ONiMUSHA-iNVFX/ Ponauchi se kak se raboti s search-a ili ako ne raboti searcha kak se polzva klavishnata kombinaciq Control+F Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreXX Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Imam problem s Ominusha. Zna4i puskam install-a i kum 10 procenta mi se poqvqva CATASTROPHIC ERROR Main APP/?? Na nqkoi taka polu4avalo li mu se e? Help! 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 taka imama problem igrata mi tragva daje ia napravix si4ko da e na angliiski ma6inata mi e snosna 2gh 516 ram radion 9200 no mi bavi i otvreme na vreme geroite ostavat bez glavi kat zaklani pileta niakoimje li da mi kaje dali tva moje da se opravi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 taka imama problem igrata mi tragva daje ia napravix si4ko da e na angliiski ma6inata mi e snosna 2gh 516 ram radion 9200 no mi bavi i otvreme na vreme geroite ostavat bez glavi kat zaklani pileta niakoimje li da mi kaje dali tva moje da se opravi? <{POST_SNAPBACK}> пробвай по-нови драивъри ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 probvax nema rezolta iavno pach trebva no neznam kav e ofitsiALNIA SAIT NA IGRATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 taka imama problem igrata mi tragva daje ia napravix si4ko da e na angliiski ma6inata mi e snosna 2gh 516 ram radion 9200 no mi bavi i otvreme na vreme geroite ostavat bez glavi kat zaklani pileta niakoimje li da mi kaje dali tva moje da se opravi? i pri men go ima sa6tiq problem a moje li da mi kaje6 kak da q napravq na angliiski mnogo blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 taka imama problem igrata mi tragva daje ia napravix si4ko da e na angliiski ma6inata mi e snosna 2gh 516 ram radion 9200 no mi bavi i otvreme na vreme geroite ostavat bez glavi kat zaklani pileta niakoimje li da mi kaje dali tva moje da se opravi? <{POST_SNAPBACK}> Има голяма вероятност за несъвместимост с Radeon-и Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 i az sam s radeon zna4i moje i ot tva da e kajete kak da q napravq na angliiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 He radvam se che pusnaha tova zaglavie za PC no shte me izkefi mnogo poveche ako pusnat Onimusha 3 no predi tova da zemat da pusnat Onimusha 2 kefat ma takiva igri s nqkvi NINJI i SAMURAI mnogo me qd che gi ima samo za konzoli dano kato se poqvat XBOX 2 i PS2 da pusnat rabotesht emulator kakto za XBOX taka i za PS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.