Jump to content
BulForum.com

Onimusha

FuckKiller

Recommended Posts

• 1 month later...

Инсталирах я играта и ми се появи следният проблем: Пускам я, става черен екрана и на секундата ме изхвърля в Win без да ми дава някакъв error. С Win98 съм. Някой да има някаква идея? :wacko:

Moderation mode za 10 dena mu slojih kak e ?

Aman veche ot takiva neka sledvashtiqt mod/admin koito vidi taq tema da e close

ZGAN какъв ти е проблема, бе? Преди 2-3 дни пуснах тема за Onimusha, поради простата причина, че тъпата търсачка не можа да открие тази. Dreamer я затвори и ми даде линк към тази. Къде според теб тогава трябва да постна, бе?! Пфууууууу

[EDIT] Sorry за офтопика, но се изнервих...

• 4 months later...

taka imama problem igrata mi tragva daje ia napravix si4ko da e na angliiski ma6inata mi e snosna 2gh 516 ram radion 9200 no mi bavi i otvreme na vreme geroite ostavat bez glavi kat zaklani pileta niakoimje li da mi kaje dali tva moje da se opravi?

taka imama problem igrata mi tragva daje ia napravix si4ko da e na angliiski ma6inata mi e snosna 2gh 516 ram radion 9200 no mi bavi i otvreme na vreme geroite ostavat bez glavi kat zaklani pileta niakoimje li da mi kaje dali tva moje da se opravi?

пробвай по-нови драивъри ?

• 2 weeks later...

i pri men go ima sa6tiq problem a moje li da mi kaje6 kak da q napravq na angliiski mnogo blagodarq

Има голяма вероятност за несъвместимост с Radeon-и :)

• 2 weeks later...

He radvam se che pusnaha tova zaglavie za PC

no shte me izkefi mnogo poveche ako pusnat Onimusha 3

no predi tova da zemat da pusnat Onimusha 2

kefat ma takiva igri s nqkvi NINJI i SAMURAI

mnogo me qd che gi ima samo za konzoli

dano kato se poqvat XBOX 2 i PS2 da pusnat rabotesht emulator kakto za XBOX taka i za PS2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...