hosta Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 До днеска с радост си ползвах VS3-ка Панасоник ама без да искам я излепих у един бая твърд под...следователно ся не работи Та ме интересува някакво предложение на модел за 300-400лв ,който да НЕ е Нокия ,да не му пада за половин ден говорене батерията ,да прави снимки на които да се различава какво е снимано ,по възможност да е с капак. Само да добавя ,че няма важна тема за мобилни телефони ,при положение ,че 95% от населението ги позлва и са чуди какво точно да избере ми се вижда ТВ-тата и др. уреди да си имат важни теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Не е с капак но мисля че К800 е добър вариант Аз съм с такъв и имам доста разговори и въпреки тях барерията кара по 5-6 дена. За снимки също е добър Единствения му минус (според мен) е малко по високата цена на М2 картите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 Др. предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 k550i аз съм с него и съм много доволен, не е с капаче, но прави хубави снимки и батерията държи бая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.