Ivancho Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Някой може ли да ми каже как или срещу заплащане да разбие WI FI мрежа за интернет връзка. Имам лаптоп и хващам 3 мрежи , но искат парола за достъп и не мога да ползвам легално интернет. Чакам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 ..... да разбие WI FI мрежа за интернет връзка.......... не мога да ползвам легално интернет..... Ми предлагам ти да не си търсиш белята. Дано ме послушаш, щото чувствам че след малко ще се намесят по ядосани хора от мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 В такива случаи, препоръчвам google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 не мога да ползвам легално интернет.Чакам предложения. Ами като за начало ти предлагам да си прекараш интернет.Като нас, останалите балъци, дето сме толкова гламави, че да си плащаме за нета.Пък ако мислиш, че все пак някой ще ти помогне...Мда, продължавай с оптимизма. А за останалото просто не ми се говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 В такива случаи, препоръчвам google. Аз пък в такива случаи препоръчвам човек да си мълчи, че да не си счупи вратлето... Плати, пусни, поддържай безжични мрежи и после ходи раздавай акъли как да се хакват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.