Clark Kent Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ми телефона си работи перфектно продавам го,защото от сигурно половин година го подмятам из нас и просто не ми трябва.Който се интересува да пише ще му пратя снимки. Цена 60 Лева !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Ми телефона си работи перфектно продавам го,защото от сигурно половин година го подмятам из нас и просто не ми трябва.Който се интересува да пише ще му пратя снимки. Цена 60 Лева !!! Ми мога да ти предложа бартер за нокиа 3220 и о6те 20 лв от моя страна с USB cabel i driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Kent Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 Не благодаря аз си имам хубав телефон,просто този не ми е нужен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Не благодаря аз си имам хубав телефон,просто този не ми е нужен. а в какво състояние е телефона може ли пик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Kent Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Мога смело да кажа,че телефона за тези годинки си е сравнително запазен. (За снимките прати си емайла,че не мога да ги ъплодна тука,защото има някакъв проблем с бутоните за upload са disable) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.